Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Τ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟ


Ευχαριστίες και κάλεσμα για ενότητα απευθύνει ο δήμαρχος Νάουσας Τ. Καραμπατζός μετά την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ ότι τον στηρίζει στη μάχη των δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου.
Ο Δήμαρχος Νάουσας έκανε την παρακάτω δήλωση:
Η στήριξη από το ΠΑΣΟΚ, τον πολιτικό χώρο που ανήκω, είναι ιδιαίτερη τιμή. Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης του Νοέμβρη, η δημοτική μας παράταξη θα στηρίξει τη μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη». Η δημιουργία του νέου διευρυμένου Δήμου μας (Νάουσα, Ανθέμια, Ειρηνούπολη) είναι ορόσημο και πρόκληση για το μέλλον. Οι συνεργάτες μου και εγώ, θα δώσουμε τον αγώνα μας, με εντιμότητα, διάλογο, συνεργασία και ενότητα με όραμα τη νέα Νάουσα, την ανοικτή πόλη του 21ου αιώνα.
Σ’ αυτήν την προσπάθεια, θέση έχουν ΟΛΟΙ οι πολίτες με διάθεση προσφοράς στον τόπο. Καλώ λοιπόν, όλες τις δυνάμεις, ΕΝΩΜΕΝΟΙ να συστρατευθούμε για ένα νέο Δήμο, μεγάλο, ισχυρό, αναπτυγμένο και ανθρώπινο, και ΜΑΖΙ να υπηρετήσουμε το κοινωνικό σύνολο, την ανάπτυξη του τόπου, την πρόοδο των συμπολιτών μας και το μέλλον των παιδιών μας».

Αναστάσιος Καραμπατζός
Δήμαρχος Νάουσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: