Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

"ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ


«Ενωτική πορεία» θα ονομάζεται ο συνδυασμός του Γιώργου Φουντούλη, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, στον Άγιο Νικόλαο, την κάθοδο του ως υποψήφιος..
..δήμαρχος Νάουσας.

Στα κυριότερα σημεία της συνέντευξης τύπου ο Γιώργος Φουντούλης τόνισε τα εξής:
«Η παράταξη ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ αποτελεί πρωτοβουλία μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων, που αγωνιούν για τα κοινά του τόπου μας και έχουν όρεξη και μεράκι να καταθέσουν την εργασία τους για ένα καλύτερο μέλλον. Είναι ένα αμιγώς αυτοδιοικητικό σχήμα, βασισμένο στην πολυσυλλεκτικότητα των απόψεων και των ιδεών, με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας. Δεν έχει κομματικές εξαρτήσεις, και δεν πηγάζει μέσα από στείρες προσωπικές φιλοδοξίες.

Αντιθέτως, εκφράζει τα κοινά όνειρα, τις κοινές ελπίδες και τις κοινές αγωνίες των ανθρώπων που την απαρτίζουν και των πολιτών που θα συστρατευτούν μαζί της. Στόχος της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ είναι ένας Δήμος που θα σέβεται τον δημότη. Ένας δήμος στον οποίο όλα τα ζητήματα θα λύνονται πρακτικά, προφυλάσσοντας τον πολίτη από την μέγγενη της γραφειοκρατίας.
Ένας δήμος με υποδομές και αναπτυξιακή κατεύθυνση που θα διασφαλίζει το εισόδημα του εργάτη, του αγρότη, του επαγγελματία, και παράλληλα θα προσφέρει εργασιακό μέλλον στην νέα γενιά.
Ένας δήμος που θα διεκδικεί από την κεντρική εξουσία.
Ένας δήμος που θα εφαρμόζει κοινωνική πολιτική, και θα ασχολείται ενεργά με την καθημερινότητα του Δημότη. Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ μπορεί να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της κοινωνίας με την αυτοδιοικητική εξουσία, ώστε ο πολίτης να αισθάνεται σίγουρος και ασφαλής. ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: