Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΕΡΓΟ ΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ. Ο Τ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

Τρία σοβαρά θέματα έθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τ. Σιδηρόπουλος υπόψη της Μπατζελή με υπόμνημα που που της έστειλε. Αυτό του ροδάκινου που παραδίδεται με ανοιχτή τιμή, της χαμηλής τιμής των σταφυλιών και της ζημιάς που υπέστησαν οι αγρότες στο βαμβάκι εξ αιτίας του πράσινου σκουληκιού.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κυβερνητικός βουλευτής λειτούργησε ωσάν να βρίσκεται στην αντιπολίτευση και επικοινωνεί με υπομνήματα με την Υπουργό και επίσης το γεγονός ότι αντέδρασε με σημαντική καθυστέρηση όταν ένας δήμαρχος, όπως ο Φ. Δημητριάδης ήδη έχει εδώ και αρκετές μέρες κινητοποιηθεί για το θέμα του βαμβακιού.
Είναι φανερό ότι...
..η παρέμβαση του Σιδηρόπουλου έγινε για το θεαθήναι. Να δικαιολογήσει την ύπαρξή του στους ψηφοφόρους του που προφανώς τον πιέζουν και αναγκάστηκε να στείλει το υπόμνημα ως απόδειξη ότι κάτι έκανε γι αυτούς.
Είναι επίσης φανερό ότι με υπομνήματα δεν λύνονται προβλήματα που ταλανίζουν την αγροτιά. Η ανοιχτή τιμή στο ροδάκινο είναι καθεστώς κάθε χρόνο και ο Σιδηρόπουλος όπως και οι άλλοι κυβερνητικοί βουλευτές που ποιούν τη νήσσα, το γνωρίζουν και δεν διαμαρτυρήθηκαν όπως έκαναν επί κυβέρνησης ΝΔ.
Η ζημιά στο βαμβάκι είναι μεγάλη και δεν λύνεται με υπομνήματα. Χρειάζεται συντεταγμένη πολιτική παρέμβαση και όχι βουλευτική πασαρέλα για να βγούμε από την υποχρέωση.
Ο Τ. Σιδηρόπουλος το διάστημα αυτό ασφαλώς ΄"πληρώνει" την προσφιλή τακτική του επί έξι χρόνια ως βουλευτής της αντιπολίτευσης να καταθέτει επί παντός του επιστητού ερωτήσεις στη Βουλή για να δείχνει ότι επιτελεί έργο.
Τώρα ήρθε η ώρα της παραγωγής έργου εκ μέρους του και δυστυχώς αδυνατεί να ανταποκριθεί και προσπαθεί με υπομνήματα να πείσει. Θα τα καταφέρει;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι και οι κολοκυθοανθοί. Γιατί τους ξέχασε; Εμείς δεν είμαστε αγρότες;
Τα ραπανάακια; Οι βρούβες; Έτσι τατσιστικά αντιμετοπίζει τούς αγρότες;

Ανώνυμος είπε...

το χασε το παιχνιδι ο τασος..
θανασης η νεα δυναμη!

Ανώνυμος είπε...

λάθος, λάθος τραγικό του αμέσως προηγούμενου. η σωστή έκφραση είναι: "θανάσης, η αναδυόμενη δύναμη". παίζει ρόλο και το πολιτικό βάρος ρε φίλε, ο - πολιτικός - όγκος.

Ανώνυμος είπε...

Θανάσης ο γύρο με απ`όλα...αυτό είναι το πασοκ...ας μας λυπηθεί κάποιος

Ανώνυμος είπε...

Σκάσε και κολύμπα.