Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ, ΚΑΛΩ ΣΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Οπως είχαμε γράψει σε παλαιότερες αναρτήσεις αλλά και σήμερα το μεσημέρι, η ΝΔ ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Φ. Δημητριάδη ως υποψήφιο Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, τον Λαζ. Τσαβδαρίδη ως υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας και τον Βασ. Γώγο ως υποψήφιο δήμαρχο Νάουσας.
Ο Φώτης Δημτριάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ:
Η σημερινή επίσημη ανακοίνωση στήριξης από τη Νέα Δημοκρατία, τον χώρο που ανήκω ιδεολογικά, αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη. Πιστεύω ότι η απόφαση αυτή αντανακλά στις προσπάθειες που καταβάλαμε, οι συνεργάτες μου κι εγώ, όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Πεποίθηση μου, ωστόσο, όπως εκφράστηκε και στην ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού μας, είναι ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί υπόθεση όλων, ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση.

Με αυτό το πνεύμα καλώ όλους όσοι ανησυχούν και ενδιαφέρονται για το μέλλον του νέου διευρυμένου δήμου Αλεξάνδρειας, χωρίς αποκλεισμούς και προκαταλήψεις, να συνεργαστούν μαζί μας, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια που ξεκινάμε για την ανάπτυξη και την πρόοδο του νέου δήμου.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, αλλά πιστεύουμε ότι με την συμπαράταξη όλων των υγιών δυνάμεων, θα τα καταφέρουμε.


Φώτης Δημητριάδης
υποψ. Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και τωρα Χαρη μου περιμενω με αγωνια τον Χαλκιδη, να βγει και να διακηρυξει ανοιχτα την υποστηριξη του στο Μπαμπη,οπως υποσχεθηκε,αμα τον βασταει!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

siga don mas sigkinises ....alitheia me ta asthenofora kaneis proeklogiko agona? ligo sevasmos den vlaptei ..

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να καταλαβουνε μερικοι κομματαρχες οτι στην νεα δημοκρατια αλλαξαν πολλα και να κοιταξουν να ερθουν στο μαντρι μεσα ....

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Δημητριάδη, πολύ προσοχή διάβασα το κάλεσμα σας, θα σταθώ στην φράση όπου αναφέρεστε ότι ανήκετε στον ιδεολογικό χώρο τις Νέας Δημοκρατίας πού σας έδωσε και την στήριξη για τις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Όμως κύριε το ίδιο κάλεσμα είχε κάνη και ο κ Δριστάς όμως εσείς ήσασταν απέναντι, το ίδιο κάλεσμα είχε κάνη και ο Κώστας Στεφανάκης, και ο Γιώργος Καραμούσας, και η ομάδα τις ΝΔ πού τώρα σας στηρίζει ήτανε για οκτώ χρόνια απέναντι , και ερωτώ , γιατί εμείς όλοι που πληγωθήκαμε αυτά τα οκτώ χρόνια από την συμπεριφορά σας ,θα πρέπει τώρα να σας ακολουθήσουμε? Δεν οφείλετε μια συγνώμη ,για να μπορέσει να μονιάσει η παράταξη? Αντιθέτως ορισμένα από τα στελέχη σας με περισσό εγωισμό συμπεριφέρονται απαξιωτικά στους ανθρώπους αυτούς .Κύριε Δήμαρχε, σας εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σας, όμως τόσο εγώ αλλά και πολύ σας βεβαιώ άνθρωποι τις παράταξης μας για όλους αυτούς τους λόγους δεν θα σας ψηφίσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Για σου ρε Δημητριάδη που έχεις ιδεολογία.
ο πατέρας κουμουνιστής ο γιός ψηφίζει στις εκλογές προέδρου Παπανδρέου και τώρα στηρίζετε απο την Ν.Δ.....
Δημητριάδη την ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ την καινουργια που την έχεις στο σπίτι σου στο υπόστεγο σου και είναι με κόκκινες πινακίδες θα την βγάλεις τώρα η μετά της εκλογές