Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΕΚΤΟΣ Ν.Δ ΟΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ


Προ διημέρου συνεδρίασε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ και εκεί εκφράστηκε η απόλυτη πολιτική επιλογή της ηγεσίας να βρεθούν εκτός κόμματος όσοι αντιδρούν στις επιλογές για τους υποψήφιους δημάρχους και περιφερειάρχες.
Η γραμμή Σαμαρά είναι κάθετη και δε σηκώνει ερμηνείες. Θέλει να περιχαρακώσει το κάμμα του τώρα και όσοι αντιδρούν στις επιλογές του θα δουν την πόρτα της εξόδου.
Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ, του γραμματέα του κόμματος κ. Λυκουρέντζου και του γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού κ. Χαρακόπουλου:
Ο Αντ. Σαμαράς είπε: «Ο καθένας μας οφείλει να κάνει αυτό που ζητάει και ο τελευταίος οπαδός: να στοιχηθεί πίσω από τις αποφάσεις της παράταξης. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι στη ΝΔ θα υπάρξει δημοκρατία όσο ποτέ, αλλά εσωστρέφεια ποτέ. Αυτή την εντολή έχω. Αυτή την πολιτική εφαρμόζω. Τελεία και παύλα. Kάποιοι θεωρούν ότι είναι πιο φυσιολογικό να σπαράσσεται μια παράταξη για το παραμικρό, παρά να εμφανίζεται πειθαρχημένη στη δράση της. Αυτά να τα ξεχάσουν. Τελείωσαν οριστικά».

«Η ΝΔ έχει κάνει την αρχική επιλογή της στήριξης υποψηφιοτήτων, οι οποίες προέρχονται από το χώρο της αυτοδιοίκησης. Βεβαίως, υπάρχουν και κάποια πολιτικά πρόσωπα τα οποία θα υποστηριχθούν. Τώρα, υπάρχει το πολιτικό στοιχείο. Βεβαίως και υπάρχει. Υπάρχει σε επίπεδο περιφέρειας όπου η διαφοροποίηση εκεί, σε αυτό το επίπεδο, σημαίνει ότι κάποιος ο οποίος δεν στηρίζει τις επιλογές της ΝΔ, δεν επιθυμεί να είναι στη ΝΔ. Αυτό δεν εξαρτάται από μας. Εξαρτάται από όποιον είναι μέλος της ΝΔ και οφείλει να γνωρίζει ότι έχει και υποχρεώσεις οι οποίες απορρέουν από την ιδιότητα αυτή», είπε ο Α. Λυκουρέντζος.

«Νομίζω ότι είναι αυτονόητο πως όλα τα στελέχη θα πρέπει να στρατευτούν στις κεντρικές επιλογές που έχει κάνει το κόμμα μέσα από τις διαδικασίες που επέλεξε. Αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των επιλογών του. Νομίζω ότι το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο το προηγούμενο διάστημα. Τα κόμματα δεν είναι φιλολογικές λέσχες που ανταλλάσσουν απόψεις και ο καθένας στο τέλος κάνει ότι θέλει», είπε o Μ. Χαρακόπουλος..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για ποιον χτυπάει η καμπανα???

Ανώνυμος είπε...

Και όταν ο Σαμαράς επιλέγει λαμόγια γιατί εγώ είμαι υποχρεωμένος να τα στηρίξω? Αυτός με την ομάδα του που τους επέλεξε, ας αναλάβει και το κόστος τις επιλογής του . Για τον εαυτό του ήθελε επιλογή από τη βάση, για Δημάρχους και Περιφερειάρχες αποφάσισε αυτός με το Μιχαλολιάκο, και τώρα απειλή με διαγραφές, από πού θα μας διαγράψεις Αντώνη? Από το Κόμμα που σε συμμάζεψε ,και σε έκανε και Αρχηγό? Θα δεις στις αυτοδιοικητικές το στραπάτσο που θα πάθη η παράταξη και τότε θα καταλάβεις πόσο λάθος έκανες για τις επιλογές σου στο Νομό ,και όχι μόνο. Και τότε θα δεις αμφισβήτηση ,και εσωστρέφεια!!

Ανώνυμος είπε...

xaxxaxaaxaxaxax lene kai kamia malakia ekei sth Rigilis etsi gia na perasei h wra ,,,,, xaxaxaxaxaxaxaxaxax

Ανώνυμος είπε...

Αντωνάκη, απειλές κατά Καλαμάτα μεριά ,εδώ είμαστε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΝΔ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑΤΑ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ. ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ GO HOME!!!