Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΙΣΜΑ-ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από τη ΝΔ η πορεία των στηρίξεων ή χρισμάτων στο νομό Ημαθίας θα λάβει τέλος εντός των ημερών αφού η κεντρική διοίκηση αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα ονόματα των αυτοδιοικητικών που θα υποστηρίξει για τις εκλογές του Νοεμβρίου.
Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ΝΔ θα υποστηρίξει στον δήμο Νάουσας τον γιατρό Β. Γώγο, που ήδη έχει ανακοινώσει την συγκρότηση της δημοτικής παράταξης.
Στην Νάουσα τα ψηφοδέλτια θα είναι...
...πέντε αφού εκτός αυτού θα κατέβουν ο νυν δήμαρχος Καραμπατζός, ο Γ. Φουντούλης που ανακοινώνει αύριο το δικό του ψηφοδέλτιο, η Ίλια Ιωσηφίδου και αυτό του ΚΚΕ με τον κ. Καρτσιούνη.
Στον δήμο Αλεξάνδρειας το χρίσμα ή την στήριξη θα πάρει ο Φώτης Δημητριάδης όπως γράψαμε και σε παλαιότερη ανάρτηση. Η επιλογή του νυν δημάρχου Πλατέος κρίνεται ως η καταλληλότερη και εκτιμάται από την Ρηγίλλης ως νικηφόρα επιλογή. Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του ονόματος του κ. Δημητριάδη οφείλεται στο γεγονός ότι αντιδρά ο βουλευτής Μιχ. Χαλκίδης για τους λόγους που έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο δημοσιεύμα.
Στον δήμο Βέροιας η ΝΔ φαίνεται ότι προκρίνει κι εκεί μια επιλογή νίκης. Δεν αναφέρομαι στον νυν νομάρχη Καραπαναγιωτίδη που θα είναι υποψήφιος με τον Ψωμιάδη ως αντιπεριφερειάρχης. Ούτε και στον τέως βουλευτή Λαζ. Τσαβδαρίδη που επιμένει και καλώς, να είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής και δεν θέλει να περάσει στους πολίτες ότι το μόνο του μέλημα είναι βρει καρέκλα εξουσίας.
Αναφέρομαι σε έναν Νεοδημοκράτη που έχει πολύχρονη παρουσία στα κοινά και στην κοινωνική ζωή τόσο της πόλης όσο και της Ημαθίας και θεωρείται βέβαιον ότι η επιλογή του θα δημιουργήσει δυναμική νίκης για το ψηφοδέλτιο που συγκροτήσει.
Ο συγκεκριμένος έχει ήδη ειπράξει την ανάλογη κρούση από την Ρηγίλλης και ζήτησε λίγες μέρες προθεσμία ώστε να απαντήσει και εικάζεται βάσιμα ότι η απάντησή του θα είναι θετική.
Τα ονόματα των εκλεκτών της ΝΔ στην Ημαθία θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κ Μόχλα, η στήριξη στον κ Δημητριάδη από την ΝΔ είναι όνειρο θερινής νυκτός. Ο πληροφοριοδότης σας δεν είναι καθόλου ενημερωμένος και σας οδηγοί σε λάθος συμπεράσματα. Άλλωστε ο κ Δημητριάδης με την διακήρυξη του θέλει να είναι ακομμάτιστος και ακηδεμόνευτος προς τι λοιπόν η στήριξη? Όσο για τον κ Χαλκίδη που αναφέρεστε ότι δεν θέλει τον κ Δημητριάδη, νομίζω πως το δήλωσε δημόσια ,πιστεύω ότι έχει το δικαίωμα να εκφράσει την γνώμη του και την προτίμηση του για το πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου, διότι δεν γίνεται να έχει γνώμη και μάλιστα αυταρχική ,ο ΚΟΥΓΚΑΣ,ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ που ήτανε απόντες ,δηλαδή αποστάτες το 2002, και το 2006, και να μην έχει ο μοναδικός Βουλευτής τις παράταξης στο Νομό,αλλά και πολλοί άλλοι νεοδημοκράτες έχουν την δική τους γνώμη για το πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου .Χαριτολογώντας λοιπόν ,θα σας έλεγα , δεν σας πάει να ερμηνεύετε την Ρηγίλλης , ποιο καλά ερμηνεύεται την Δημοκρατική Αριστερά ,του εξαίρετου κ Φώτη Κουβέλη. Επομένως ας μην ανησυχούν μερικοί, κοντός ψαλμός αλληλούια ,λέει ο λαός μας,

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΡΗΞΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΥΦΙΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΡΕΧΕΙ...ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΩΣ ΥΠΟΨΥΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.Ο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΕΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ...ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ,ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ.Η ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΧΑΛΚΙΔΗ ΘΑ ΣΥΧΑΘΗΤΕ.ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ..ΑΚΡΙΤΗΔΗΣ ΕΤΩΝ 40.ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι εσεις που κοπτεστε ανηκετε στο παρελθον.Τελειωσατε.Τρεξτε να σωθειτε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι ανώνυμοι, γιατί απορείτε για τις ενέργειες του Τσαβδαρίδη? Ο κύριος αυτός διακατέχεται από ένα κόμπλεξ κατωτερότητας, και είναι επικίνδυνος για την παράταξη. Ο στόχος του είναι όχι να κερδίσει Δήμους στο Νομό η ΝΔ αλλά να χάσει και τότες να βγει θριαμβευτής και να καταγγείλει τον Χαλκίδη!.. Μιλάμε για ραδιούργο άτομο. Όμως σας βεβαιώ πως τον έχουν πάρει χαμπάρι και τον αντιμετωπίζουν με αρκετή πλάκα. Όλοι η παρεούλα του ετοιμάζεται κατά Ντόρα μεριά, παρέα με τον φίλο του και προστάτη του Κώστα Κιλτίδη,ο οποίος στις προηγούμενες Βουλευτικές εκλογές ακόμη και από ανθρώπους που είχαν πεθάνει ζητούσε σταυρό για Τσαβδαρίδη και φούμο για Χαλκίδη, όμως ο κόσμος είχε άλλη γνώμη. Τώρα ο Τσαβδαρίδης συντάσσεται με τους αποστάτες του Δημητριάδη με τους προσκυνητές του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του-αν κατέβη τελικά- και προσδοκά ακόμη ένα Δήμαρχο για την Ντόρα!! Οφείλει η νέα Δημοκρατία να φωνάξει αυτόν το κύριο και το εξαπτέρυγο και κουμπάρο του Πρόεδρο τις Νομαρχιακής και να τους επαναφέρει στην τάξη διότι το θράσος τους έχει περάσει τα όρια.

Ανώνυμος είπε...

Μια φορά και ένα καιρό,-δηλαδή πολύ-πολύ πρόσφατα- μια πονηρή αλεπού, και ένας κακός λύκος, αποφάσισαν να κατέβουν στην Αθήνα να επισκεφτούν το τσίρκο και να μάθουν αν μπορούν να παίξουν και αυτοί. Εκεί όμως ,τους συνάντησε ο ζογκλέρ και τους είπε πώς πικρό σαν δηλητήριο είναι το αγγελτήριο μα και να ζεις χωρίς ελπίδα γύρνα πίσω και χοροπήδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλλάξαν οι καιροί και οι Ντόρα προσπαθεί να μπει στο παιχνίδι