Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

ΝΑΟΥΣΑ: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟ ΚΑΙ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ


Εκτενέστατο ρεπορτάζ με ονόματα και κινήσεις των υποψήφιων δημάρχων του δήμου Νάουσας έχει η τελευταία έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. Δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής Ειρηνούπολης και Ανθεμίων ήδη έχουν "κλείσει" ως υποψήφιοι με τον Τ. Καραμπατζό και την Ι. Ιωσηφίδου και ορισμένοι Νεοδημοκράτες ακόμη ψάχνονται μιας και δεν υπάρχει ακόμη υποψήφιος της ΝΔ.
Διαβάστε το ρεπορτάζ αναλυτικά:
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας που είχαμε γράψει προ μηνός και έτσι φαίνεται ότι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό του Τάσου Καραμπατζού θα είναι από τη Μαρίνα: Ο Βράντσης Θωμάς εκπαιδευτικός (Δ/ντής στο σχολείο Λευκαδίων), Αναστασιάδης Μιχάλης αγρότης.

Από τα Λευκάδια ο Στάθης Λογδανίδης ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρίας και από τη Χαρίεσσα ο Χρήστος Βασιλειάδης αγρότης.
Επίσης υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος συνταξιούχος συν/κός υπάλληλος από το Γιαννακοχώρι και η Γυρούση – Καραμίχου Γεωργία έμπορος.
Την κατηγορηματική του άρνηση να συμπορευτεί με συνυποψηφίους που βρίσκονται στο περιβάλλον του τωρινού δημάρχου Ανθεμίων μας δήλωσε ο Θωμάς Λιοτάκης.
«Όρος απαράβατος ότι δεν θα βρίσκονται στον συνδυασμό πρόσωπα από την ηγετική ομάδα του δημάρχου Ανθεμίων Δημήτρη Σιδηρόπουλου» χαρακτηρίζοντας την μάλιστα και ως «αφρόκρεμα». Άρα αυτό μπορεί να μεταφραστεί και ως μια σαφή προτίμηση προς τον Δήμαρχο Καραμπατζό, μιας και ο Δήμαρχος Ανθεμίων και τα στελέχη του βρίσκονται πλησιέστερα στην πλευρά της Ίλιας Ιωσηφίδου.
Συνεχίζει να «οργώνει» τον κάμπο ο Δήμαρχος Νάουσας.
Προ 20ημέρου συναντήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα στο δημαρχείο Νάουσας με τον πρώην δήμαρχο Ανθεμίων Κοσμά Καρυπίδη. Η συζήτηση έγινε σε θερμό κλίμα με τον δήμαρχο Νάουσας να ζητά 2 άτομα της Ν.Δ. από την Επισκοπή από τον Ανθεμιώτη πολιτικό για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του. Απ΄ότι φαίνεται ο πρώην δήμαρχος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις του αν και νωρίτερα δήλωνε ότι τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας της Ίλιας Ιωσηφίδου.
Σε κάθε περίπτωση η όποια στήριξη Καρυπίδη θα γίνει με την επιλογή προσώπου από το περιβάλλον του και όχι από τον ίδιο.
Οι κρούσεις σε στελέχη της Ν.Δ. του Δημάρχου Νάουσας συνεχίζονται και όπως μαθαίνουμε και ο Επισκοπιώτης σύμβουλος Ιωαννίδης Χριστόφορος αλλά και ο πρόεδρος του Τ.Σ. Γρηγόρης Ορδουλίδης έχουν δεχθεί προτάσεις από το περιβάλλον του Τάσου Καραμπατζού.
Την προηγούμενη εβδομάδα είχε συνάντηση στο Δημαρχείο Ειρηνούπολης με τον Δήμαρχο Αθανάσιο Σπαθόπουλο. Η συνάντηση είχε περισσότερο τυπικό χαρακτήρα ενώ οι δύο άνδρες κατέληξαν σε αναψυκτήριο του Πολυπλατάνου (υπήρχαν αρκετοί υποστηρικτές του εκεί και από τη Ν.Δ), δίχως αυτό να μεταφράζεται σε κάποια πολιτική στήριξη από πλευράς Σπαθόπουλου.
Άλλωστε ο ίδιος το ξεκαθάρισε στην ομιλία Γώγου στον Κοπανό.
«Είμαι ενάντια στη συνένωση αγωνιώ για την τύχη των Ανθεμίων και της Ειρηνούπολης αλλά θα στηρίξω και μάλιστα με υποψηφιότητες τον όποιο επιλέξει η Ν.Δ.»
Επίσης ο Δήμαρχος Ειρηνούπολης ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά ότι δεν ενδιαφέρεται ο ίδιος να ασχοληθεί με τις προσεχείς εκλογές.
Ο Τάσος Καραμπατζός βρέθηκε και την Τρίτη το βράδυ στην Ειρηνούπολη και συγκεκριμένα στον Πολυπλάτανο.
Έχει σειρά επαφών με πολλά στελέχη ενώ τελευταία εκτός από αυτά που έχουμε αναφέρει “παίζει” και το όνομα του Γιώργου Βασιλείου και του Γιώργου Στύλα που διαθέτουν σημαντική και καταμερισμένη δύναμη σ’ όλη την Ειρηνούπολη. Για τον ίδιο συνδυασμό υπάρχει και ο πρώην Πρόεδρος του Τ.Σ. Πολυπλατάνου Κώστας Σαμψώνης.
Από την άλλη η Ίλια Ιωσηφίδου φαίνεται ότι έχει προσεγγίσει την πλευρά του Γιάννη Κελεσίδη που ήταν έτοιμος να καταθέσει ψηφοδέλτιο για την Ειρηνούπολη και τον πιθανολογούμενο δήμου του κάμπου (Ανθέμια - Ειρηνούπολη).
Αν επαληθευτεί η συνεργασία θα πρόκειται για πρώτου μεγέθους “μεταγραφή” για το στρατόπεδο της Ίλιας.
Σε προκαθορισμένο ραντεβού την Τετάρτη στο café – HOME συναντήθηκαν σε θερμό κλίμα ο Βασίλης Γώγος με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσ/νίκης Γιάννη Μπουτάρη.
Ο Γιάννης Μπουτάρης έδειξε ενδιαφέρον και ενημερωμένος για το πρόγραμμα του Βασίλη Γώγου, επικροτώντας τις προτάσεις του.

Υποστήριξε ότι δεν πρέπει οι πολίτες να περιμένουν το χρίσμα για να στηρίξουν κάποιον υποψήφιο επισημαίνοντας ότι είναι χρήσιμο για τον τόπο να παραμένουν μόνο 2 θητείες στον δημαρχιακό θώκο οι δήμαρχοι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟ ΝΑ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ (ΝΑΟΥΣΑΣ, ΑΝΘΕΜΙΩΝ, ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ) ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΑΟΥΣΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΖΩΝΤΑΝΟ" ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΑΜΠΟΣ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ... ΠΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ...