Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ Θ: Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΔΙΑΣΠΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή ραδιοφωνική συνέντευξη της Θ. Κουρκουτά στο ράδιο Αλεξάνδρεια. Η πρώην αντινομάρχης Ημαθίας και νυν τομεάρχης Πιερίας της ΝΔ ασκεί σκληρή κριτική στην πολιτική συμπεριφορά του βουλευτή της ΝΔ Ημαθίας Μ. Χαλκίδη και του προσάπτει κινήσεις διασπαστικές, "Λουδοβίκειες" συμπεριφορές και προτείνει να γίνει αυτός υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας ώστε να ενώσει την παράταξη.
Δείτε τι ακριβώς είπε ως τώρα η κ. Κουρκουτά.
Γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφίας της περιοχής πρότεινα Δημητριάδη γιατί είναι μια προσωπικότητα που ενώνει, είναι καλός δήμαρχος, και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει η τετραετία και να βρεθούμε στην δύσκολη θέση να απολογούμαστε γι αυτόν. Είναι ένας πετυχημένος δήμαρχος, το αναγνωρίζουν εχθροί και φίλοι και το λέω αυτό χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά. Του το είπα ότι τον στηρίζω στο τέλος Δεκεμβρίου, και είδα ότι πολλοί Νεοδημοκράτες είχαν την ίδια με μένα άποψη.

Είμαστε η μόνη περιοχή στην Ελλάδα όπου σε έναν δήμο νέο συναινούν όλοι οι δήμοι που τον συγκροτούν. Στην Αλεξάνδρεια η δημοτική ομάδα της παράταξης είναι μαζί του καθώς επίσης και στους άλλους δήμους.
Είναι ένας καλός δήμαρχος που συγκεντρώνει την υποστήριξη των αυτοδιοικητικών και της παράταξης, της μεγάλης πλειοψηφίας της παράταξης όπως και πολιτών εκτός του κομματικού μας χώρου.
Στις εκλογές για τον πρόεδρο ο Χαλκίδης έκανε μια δήλωση που με εξέπληξε. Κράτησε ουδετερότητα τότε για να μη διχάσει, είπε. Περίμενα και τώρα να κάνει το ίδιο και όχι να διχάσει την παράταξη εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Να μην ξεχνάμε ότι έχουμε τον Νοέμβριο έχουμε και εκλογή Περιφερειάρχη και η κατάσταση που διαμορφώνεται θα επηρεάσει την μάχη αυτή.
Η δήλωση που έκανε ο Χαλκίδης που είπε να είναι υποψήφιος Αλεξανδρινός είναι άκρως ρατσιστική. Ευτυχώς την αναίρεσε. Στη συνέχεια είδαμε μια πασαρέλα υποψηφίων που εκτιμώ ότι μειώνει τους ίδιους τους ανθρώπους. Ο Ν. Αλεξόπουλος για παράδειγμα, ένας άνθρωπος σοβαρός, ικανός, αλλά δεν έχει δοκιμαστεί πουθενά. Τον θεωρείται άνθρωπο της τελευταίας στιγμής; Μου το είπε εμένα προ καιρού ότι δεν θα ασχοληθεί.
Ο Στ. Δριστάς, έκανε τον κύκλο του, θεωρείτε ότι με τις εκκρεμότητες που έχει μπορεί να πάρει το χρίσμα;
Είναι δυνατόν να λέει ο μοναδικός βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας να λέει ότι δεν ασχολείται με την υπόλοιπη Ημαθία αλλά μόνο με την Αλεξάνδρεια; Δεν τον ψήφισαν εκεί; Χωρίζει σε φέουδα την Ημαθία;
Νόμιζα ότι το είπε χάριν αστειότητας ότι θα στηρίξει τον Γκιόνογλου. Ο Χαλκίδης είναι βουλευτής, τομεάρχης και μπορεί να τα είπε εξ αιτίας εκνευρισμού, ίσως να μην τα εννοεί αυτά που είπε. Το είπε αυτό εν ηρεμία;
Η θέση της ΝΔ για τις εκλογές είναι ότι ακούει την τοπική κοινωνία. Και η κοινωνία της ΝΔ στην Αλεξάνδρεια έχει εκφραστεί και υποστηρίζει τον Δημητριάδη. Η ΝΔ δεν θα πάει κόντρα στην πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών, κλείσαμε τις πληγές μας που ανοίξαμε εδώ και οχτώ χρόνια. Το άθλημα είναι ομαδικό και δεν είναι ο Δημητριάδης Θεός αλλά στο πρόσωπό του ενώνει την πλειοψηφία της παράταξης.
Πρέπει να μας πει ο βουλευτής γιατί τον στήριζε επί δυο τετραετίες στήριζε Δημητριάδη. Τώρα ανακάλυψε ότι είναι Πασόκ; Αυτός είναι που του άνοιγε τις πόρτες και τον βοηθούσε στον δήμο. Γιατί δεν άνοιγε τις πόρτες και στον Γκιόνογλου που κι αυτός ήταν Πασόκ;
Όποια θα είναι η απόφαση του κόμματος εγώ θα ακολουθήσω. Σε ονοματολογία δεν θα μπω. Από τον Ιανουάριο είχα σχηματίσει εικόνα ότι όλοι συνέκλιναν στο πρόσωπο του Δημητριάδη. Άνθρωποι που στήριζαν διαφορετικούς βουλευτές συντάχθηκαν μαζί του. Έκανα συνάντηση με δική μου πρωτοβουλία με τον Χαλκίδη. Του είπα εν ολίγοις, πιστεύοντας ότι ο Δημητριάδης είναι δικός του άνθρωπος, να πάμε ενωμένοι. Ποιος είδε τον Θεό και δεν φοβήθηκε, απέκλεισε ότι θα τον στηρίξει. Απέκλεισε να μιλήσει με ανθρώπους που στήριζαν τον Δημητριάδη.
Βλέποντας το κλίμα που υπάρχει με πλήγωσε. Δε γίνεται να βλέπεις τον βουλευτή να διαιρεί το κόμμα. Είχα επικοινωνία την Παρασκευή και μου είπε ότι υποψήφιος ο Γκυρίνης και θα βάλω και δικούς μου ανθρώπους. Δεν καταλαβαίνει ότι τους μειώνει; Δεν ξέρω τι τον έχει πιάσει τον Χαλκίδη. Απεκδύεται την ιδιότητα του βουλευτή. Αφού δεν τον ενδιαφέρει ο υπόλοιπος νομός και μόνο ο δήμος Αλεξάνδρειας προτείνω να γίνει αυτός υποψήφιος δήμαρχος και όλοι να συνταχθούμε μαζί του, θα είμαι κι εγώ μαζί του υποψήφια που δεν είμαι μαζί του.
Γελιέται αν νομίζει ο Χαλκίδης ότι η ΝΔ θα είναι διχασμένη στις εκλογές.
Ήμουνα απ΄ αυτούς που στήριξαν τον Ακριτίδη ως πρόεδρο της ΝΟΔΕ, είναι χαμηλών τόνων, έδωσε πολλές ώρες στη ΝΔ. Σκοπός του είναι να πετύχει την ενότητα της παράταξης στην Ημαθία. Δεν είναι άνθρωπος που θα προκαλέσει, έχει επίγνωση της θέσης του, είναι εκλεγμένος από τη βάση και σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να μειώσει στελέχη της ΝΔ. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε για Γκυρίνη κλπ. και θα τα ξεκαθαρίσει ο ίδιος. Για το Λουδοβίκος, αυτή είναι η αλήθεια, το είπε λίγο σκληρά ο Ακριτίδης αλλά αυτό είναι. Τι θα πει θα ασχοληθεί ο Χαλκίδης με την Αλεξάνδρεια; Δεν είναι συμπεριφορά Λουδοβίκου αυτή; Δεν ασχολείται ο βουλευτής με τη Νάουσα γιατί υπάρχει πρόβλημα, στην Βέροια και ας το λύσει η Αθήνα για να μην δυσαρεστήσουμε κανέναν ενώ στην Αλεξάνδρεια που είμαστε ενωμένοι να διαλυθούμε.
Μη με ρωτάτε για το 2002 και το 2006 γιατί οι πληγές έκλεισαν. Εγώ με τον Γ. Τζίλα τρώγαμε τα μουστάκια μας τότε και τώρα θα πάμε ενωμένοι και αναφέρω τον Γιώργο γιατί είναι ένας αγωνιστής της παράταξης. Θα πάμε ενωμένοι όσο κι αν κάποιοι θέλουν το αντίθετο.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δώρα , μασάει η κατσίκα ταραμά?

Nikos Lioliopoulos είπε...

"...Είναι ένας καλός δήμαρχος που συγκεντρώνει την υποστήριξη των αυτοδιοικητικών και της παράταξης, της μεγάλης πλειοψηφίας της παράταξης όπως και πολιτών εκτός του κομματικού μας χώρου...."
Aυτο ειναι αληθεια 100%

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σας είπε κυρία μου, ότι κλείσανε οι πληγές, που εσύ με την παρέα σου άνοιξες πριν οκτώ χρόνια? Τώρα διαπιστώσατε ότι το άθλημα είναι ομαδικό? Το 2002 και το 2006 το άθλημα ήτανε ατομικό? Τώρα ο Τζίλας είναι αγωνιστής το 2004 και το 2006 δεν ήτανε? Τότε πούλησες και αυτόν και την παράταξη πότε θα απολογηθείτε για αυτή σας την πράξη? Ποιους πολλούς νεοδημοκράτες βρήκατε πού θέλουν Δημητριάδη? Εννοείτε την γνωστή παρεούλα σας ΣΑΚΗ ΚΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΣΙΑ? Ποια δημοτική παράταξη εννοείτε ότι θέλει Δημητριάδη? Τις Ν Δ η αυτή του Γικόνογλου που εσείς στηρίζατε στις προηγούμενες εκλογές? Αν ο Χαλκίδης είναι ρατσιστής πού πρότεινε ο υποψήφιος να είναι από την Αλεξάνδρεια ο ΚΟΥΓΚΑΣ πού έκανε την ίδια πρόταση δεν είναι ρατσιστής? Κυρία μου εσείς διχάσατε την παράταξη όλα αυτά τα χρόνια με τα καπρίτσια σας ! και τώρα ζητάτε συναίνεση,! Και αφού είσαστε τόσο υπεράνω, και προτείνεται για Δήμαρχο τον Χαλκίδη ,εγώ θα κάνω την υπέρβαση και θα σας προτείνω να διεκδικήσετε εσείς το Δήμο να έχουμε και την πρώτη γυναίκα Δήμαρχο στην Πόλη μας ,αλλά να πάρετε μαζί σας και τον Γιώργο Παγκάκο για να είναι σίγουρη η νίκη σας. Και ακούστε και κάτι που λέει ο λαός μας από κάποιο που ας είναι και νεώτερος σας, Όπως στρώσατε έτσι θα κοιμηθείτε!! Χαίρεται

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σου, έχεις το θράσος να μας κάνεις και υποδείξεις !!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ. ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 2002 ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΣΚΕΦΤΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΚΆΝΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΑΦΟΥ ΠΡΏΤΑ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΚΑ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΜΕΡΧΕΛ ΔΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ ΦΩΤΗΣ Κ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΒΑΛΙΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ .ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ Η ΚΟΜΜΕΝΗ ΓΕΦΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μπορεί η κ Κουρκουτά να μας ενημερώσει ποια από τα στελέχη τις ΝΔ που το 2002 και το 2006 στήριξαν το ψηφοδέλτιο του πασοκικού Δήμαρχου Μπάμπη Γικόνογλου διόρισαν συγγενείς πρώτου βαθμού στο Δήμο Αλεξάνδρειας ? Τι λέτε ήτανε τυχαίο? Δεν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Ω! τι όμορφος κόσμος μπαμπά !! Ακούσαμε την κ Θεοδώρα Κουρκουτά του Βασιλείου.Θά μας μιλούσε για την ΝΔ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, για την νέα πορεία τις παράταξης υπό τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά ,μια που η ίδια μετέχει στην Πολιτική επιτροπή τις παράταξης. Έτσι νομίζαμε, συνοπτικά όμως τι μας είπε η κ Κουρκουτά? Μας έπλεξε το εγκώμιο του εκλεκτού τις κ Δημητριάδη, άφησε όσοι χολή τις έμεινε εναντίον του κ Χαλκίδη, και μας είπε ότι έγινε-έγινε , τώρα τα ξεχνάμε όλα,αλλά για Δήμαρχο Δημητριάδη! Αποφάσισε η μεγάλη Θεοδώρα! Όμως για το πώς θα λειτουργήσουν οι νέοι Δήμοι, με ποιους πόρους, με ποιες αρμοδιότητες, με ποιο προσωπικό θα επανδρωθούν οι νέες υπηρεσίες, και τα τόσα άλλα προβλήματα που προκύπτουν από τις συνενώσεις του Καλλικράτη , φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο και την κ Κουρκουτά, εκείνη την νοιάζει μόνο ο Δημητριάδης! Αλλά δεν μας είπε για την δική τις πορεία, παλιό μέλλος τις ΟΝΝΕΔ, και στη συνέχει τις ΝΔ αποστασιοποιείται από την παράταξη,και με μια ομάδα συμπολιτών μεταπηδά στην ΔΙΑΝΑ του Στεφανόπουλου ,ξαναγυρίζει στην ΝΔ μας πασάρει για οκτώ χρόνια τον συναγωνιστή τις στη ΔΙΑΝΑ Δημούλη για Δήμαρχο με τον γνωστό τρόπο και έπεται συνέχεια στο θεάρεστο σπορ τις αποστασίας όταν δεν περνούν τα πολιτικά τις βίτσια!! Δεν τις αρέσει ο Κώστας Στεφανάκης για Δήμαρχος, και ως λέγεται τον περιέλουσε με διάφορα κοσμητικά επίθετα , ξεκινά νέα αποστασία με την παρεούλα τις και για οκτώ χρόνια στηρίζουν τον πασόκο Δήμαρχο Γικόνογλου!! Ταυτόχρονα στις Νομαρχιακές εκλογές επωφελείται τις άρνησης μια ομάδας του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν για Νομάρχη τον Βλαζάκη και γίνεται μιας πρώτης τάξεως συνεργασία, Δήμαρχος Γικόνογλου, Νομάρχης Σπάρτσης,Αντινομάρχης η εξαίρετος κ Κουρκουτά !! Α,μας έπλεξε και το εγκώμιο του κ Σπάρτση, αυτόν που οι ημαθειώτες και η ΝΔ τίμησαν αρκετές φορές και επειδή τον άρεζε η καρέκλα το 2006 αποστάτης απέναντι στις επιλογές τις ΝΔ στο Δήμο Νάουσας,βέβαια ο φούμος πήγε σύννεφο αλλά αυτός νόμιζε ψιχάλιζε!! Ο πολιτικός φίλος και συνοδοιπόρος στην αποστασία τις κ Θεοδώρας!! Με την αλλαγή τις ηγεσίας στη ΝΔ παρών η κ Θεοδώρα στηρίζει Σαμαρά, που παλαιότερα έβριζε,εκλέγεται στην πολιτική επιτροπή, διορίζεται τομεάρχης στο Ν Πιερίας και πιστεύει δόλια ότι είναι αρχιημαθειάρχης!! Μετά φίλοι νεοδημοκράτες μην αναρωτιέστε ούτε πώς έχασε η Ούτε πώς τα ποσοστά τις κυμαίνονται τόσο χαμηλά, όλα αυτά τα πολιτικά λαμόγια την έφθασαν έως εδώ, και δυστυχώς έπεται και η συνέχεια


Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ανώνυμος είπε...

Ως γνήσιος δεξιός καλά τα πας. Ο Μητσοτάκης ήταν αποστάτης και έγινε πρωθυπουργός και η ΝΔ κυβέρνηση. Δεν σε άκουσα να λες κάτι για το θέμα αυτό. Ο Σαμαράς κι αυτός αποστάτης και τον έχεις αργηγό. Ούτε για το θέμα αυτό λες τίποτα. Θα το κάνεις κι αυτό γαργάρα όταν γίνει και ο Σαμαράς πρωθυπουργός. Και να είσαι βέβαιος ότι θα γίνει με τα όσα κάνει το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη.
Άκου καλέ μου φίλε. Η Κουρκουτά και ο Κούγκας όπως και οι χιλιάδες Νεοδημοκράτες που έφυγαν το 2002 κάποιοι τους έδιωξαν, δεν τους ήθελαν στο μαγαζί τους και διέσπασαν το κόμμα στην Αλεξάνδρεια. Κανένας Κούγκας δεν έφυγε, παρακαλούσε να τον βάλει στο ψηφοδέλτιο ο Στεφανάκης και αυτός άκουγε τα στελέχη του και στο τέλος κάηκε μαζί τους. Μη θέλετε να διαστρέψετε τα γεγονότα η αλήθεια είναι πικρή και θέλει γενναιότητα να την δεχτείς.
Μπράβο στην Κουρκουτά που είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Η πέτρα του σκανδάλου, της διάσπασης της ΝΔ στην περιοχή μας είναι ο Χαλκίδης, βγείτε να δείτε τι θα σας πει ο κόσμος του κόμματος και πως τον περιμένει στις εκλογές.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε 2¨46,και βέβαια είμαι δεξιός,όμως ούτε παρωπίδες έχω,ούτε΄ανιστόρητος είμαι, ούτε παπαγαλάκι κανενός είμαι, ούτε την παράταξη μου πούλησα για να διορίσω κανένα από τα αδέλφια μου όπως κάνανε αυτοί που εσύ στηρίζεις , αλήθεια για ψάξε να δεις πια στελέχη που διέσπασαν την παράταξη είναι διορισμένα τα αδέλφια του στο Δήμο και τα ξαναλέμε και δημόσια αν θέλεις, επίσης σε ενημερώνω ότι δουλεύω για να ζήσω στον ιδιωτικό τομέα,και δεν πούλησα την παράταξη μου για να τα κονομήσω .Επίσης να σε ενημερώσω ότι αποστάτης είναι αυτός που φεύγει όχι αυτός που μένει! Επίσης ο Μητσοτάκης έγινε αποστάτης από την ένωση κέντρου και ήρθε στην ΝΔ ΤΟ 1965 ενώ ο ΚΟΥΓΚΑΣ με την παρέα του το 2002 φύγανε και πήγανε στο ΠΑΣΟΚ Γικόνογλου, αλήθεια το2002 ας πούμε ότι δεν τον ήθελε ο Στεφανάκης με κάποιους άλλους όπως εσύ λες ,δεν είναι όμως καθόλου έτσι, το 2006 με τον Καραμούσα ποιος τον έδιωξε? Για δες στην ένωση με ποιους συνεργαζότανε ο ΚΟΥΓΚΑΣ? Με πόσα χρέη και με ποια διοίκηση έκλεισε η ένωση ? Πόσα πόστα έχει αυτός ο κύριος ξέρεις? Αντιδήμαρχος οκτώ χρόνια, Πρόεδρος συνεταιρισμού , Πρόεδρος του ΤΟΕΒ , και δηλώνει αγρότης !!! για το καλό τις παράταξης? Τυχαία? Δεν νομίζω, αν όμως εσένα σε αντιπροσωπεύουν όλα αυτά αν σε βόλεψε η σου υποσχέθηκε ότι θα σε βολέψει, και τα κριτήρια τις ψήφου σου είναι αυτά τότες ψήφισε τον.

Ανώνυμος είπε...

Η κ δώρα Κουρκουτά αυτό το επίλεκτο στέλεχος τις ΝΔ < έτσι τιτλοφορούνται όσοι κατά καιρούς διασπούν την παράταξη με ανταλλάγματα> είναι και πολιτική φίλοι τις ομάδας ΚΟΥΓΚΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ και βέβαια σύμβουλος τις σε όλες τις αναμετρήσεις από τότες που άρχισαν εκείνο το θεάρεστο έργο τις ανόρθωσης τις ΕΑΣ συνεργαζόμενοι για το καλό του τόπου και τις παράταξης με τα ποιο σκληρά στελέχη του ΠΑΣΟΚ Μαυρόπουλο, Αποστολόπουλο, Αναστασιάδη, Ρεβίθη, κατορθώνοντας να βγάζουν ¨τσάτσους¨ αντιπροσώπους για να κάνουν όπως αυτοί θελαν την δουλειά τους.Βέβαια η ΕΑΣ έκλεισε βυθισμένη στα χρέη που την οδήγησαν αυτά τα πρωτοπαλίκαρα και συνεχίζοντας το έργο τους με το κλείσιμο τις ΕΑΣ ο ΚΟΥΓΚΑΣ μετέφερε τις δραστηριότητες του για να μας σώσει από τους κακούς διοικούντες εκείνη την εποχή συνεργαζόμενος πάλι με το ΠΑΣΟΚ για το καλό του τόπου ντε !!! Και τώρα μας τον προτείνει η Δώρα μας να στηρίξουμε τον Δημητριάδη διότι εκεί βρίσκεται και ο ΚΟΥΓΚΑΣ αλλά και ο συμμαθητής του Αρχιστράτηγος Νικ Καβαρδίνας, και όλα αυτά πάλι γιατί νομίζεται? Μά για το καλό του τόπου!!!!