Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΗΜΑΘΙΑ

Συνέντευξη τύπυ έδωσε σήμερα η ΝΕ του ΚΚΕ Ημαθίας και παρουσίασε τους υποψήφιους που θα ηγηθούν των ψηφοδελτίων του κόμματος στις Περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
Η γραμματέας της ΝΕ κ. Παπαδοπούλου παρουσίασε τον κ. Κωνσταντινίδη, υποψήφιο Περιφερειάρχη, τον κ. Τρεμπελή, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, την κ. Σοφρόνωφ, υποψήφια δήμαρχο Βέροιας και τον κ. Καρτσιούνη, υποψήφιο δήμαρχο Νάουσας. Για τον δήμο Αλεξάνδρειας θα γίνει σχετική ανακοίνωση αργότερα.
Δείτε τα βιογραφικά των υποψηφίων:
Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
- Κωνσταντινίδης Θεοδόσης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ. Τοπογράφος. Γεννημένος το 1951 στο Μεταλλικό Κιλκίς. Επί σειρά ετών ήταν Γραμματέας της Κ.Ο. Θεσσαλονίκης, υπεύθυνος για τις οργανώσεις του ΚΚΕ στη Μακεδονία.
- Τρεμπελής Χρήστος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας.
Γεννήθηκε στα Μονόσπιτα Ημαθίας το 1952. Σπούδασε εργοδηγός Μηχανολόγος και εργάστηκε σε Κλωστοϋφαντουργία του ομίλου Λαναρά. Συμμετείχε για πολλά χρόνια ενεργά στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα και διετέλεσε πρόεδρος κλαδικού και εργοστασιακού σωματείου. Επί σειρά ετών ήταν πρόεδρος και σήμερα μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Νάουσας. Σήμερα είναι νομαρχιακός σύμβουλος Ημαθίας.
- Σοφρόνωφ Ιωάννα, υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας.
Γεννήθηκε στη Βέροια το 1960. Δασκάλα, μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Δασκάλων Βέροιας. Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας του Α.Π.Θ. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος Ημαθίας της ΑΔΕΔΥ.
- Καρτσιούνης Γιώργος, υποψήφιος Δήμαρχος Νάουσας.
Γεννήθηκε το 1958 στο Βουκουρέστι όπου και σπούδασε γιατρός. Είναι μέλος της Ν.Ε. Ημαθίας του ΚΚΕ. Τα έτη 2002 και 2006 ήταν υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ. Δουλεύει στο ΙΚΑ Νάουσας ως ορθοπεδικός γιατρός.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλευράς για δήμαρχος ειναι ο καλύτερος

Χρ.Αλευράς είπε...

Σε ευχαριστώ ,άγνωστε φιλε,και σε καλώ να συμπαραταχθείς με τη "λαική συσπείρωση".
Αντε λοιπόν κι απο το στόμα σου και στου ...λαού το αυτί.