Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΕΣΜΑ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ανοιχτή πρόσκληση για συζήτηση και προβληματισμό και εν τέλει για την στάση που θα κρατήσουν καλεί τους πολίτες του δήμου η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.
Η συνάντηση ορίστηκε να γίνει την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου στο...
..καφενείο "Στέκι", στην πλατεία Ελευθερίας στην Αλεξάνδρεια.
Η ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας είναι:
Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ καλούμε σε συνάντηση – συζήτηση όσους-ες από τους πολίτες του νέου διευρυμένου Δήμου Αλεξάνδρειας αναζητούν μια νέα πορεία για τα δημοτικά μας πράγματα, ασφυκτιούν και δε βολεύονται με τη διαμορφωμένη σήμερα κατάσταση.

Όσους-ες δεν θέλουν να μένουν παρατηρητές ή απλοί ψηφοφόροι σχημάτων και προσώπων που κάποιοι άλλοι αποφασίζουν για μας.
Όσους-ες δεν επιθυμούν τον εγκλωβισμό και την έκφραση της αυτοδιοίκησης ως προνομιακό χώρο δράσης των δύο μεγάλων κομμάτων και επιθυμούν μια αλλαγή πλεύσης σε ριζοσπαστική – προοδευτική –οικολογική κατεύθυνση.
Όσους-ες πιστεύουν σε μια δημοτική αρχή συμμετοχική, διεκδικητική με πλήρη διαφάνεια στις λειτουργίες της .
Τέλος όσους-ες αγωνιούν και προβληματίζονται με τη γενικότερη κατάσταση στη χώρα μας (Μνημόνιο – Τροΐκα –ΔΝΤ) και τις αρνητικές συνέπειες που συνεπάγονται για τη μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού .
Για όλα αυτά σας καλούμε σε συζήτηση - ανταλλαγή απόψεων -προτάσεων και ιδεών ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου.
Η συνάντηση θα γίνει στο καφέ ¨στέκι ¨ Φιλλίπου 59, Πλατεία Ελευθερίας, Αλεξάνδρεια.
Αλεξάνδρεια 27-8-2010

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΧΑΡΗ; ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ ΘΕΛΟΥΝ;