Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΑΤΕΟΣ

Tην παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Πλατέος υπέβαλε σήμερα ο Γιάννης Κιρκιλιανίδης με επιστολή του προς τον δήμαρχο.
Ο τέως αντιδήμαρχος, μέλος του ΠΑΣΟΚ, θεωρεί ότι η αποχώρησή του επιβάλλεται από την δημοτική παράταξη μιας και ο κ. Δημητριάδης ήδη έλαβε την στήριξη της ΝΔ εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου.
Να σημειώσουμε ότι ο Γ. Κιρκιλιανίδης το διάστημα που ήταν στην διοικητική θέση που του ανέθεσε ο δήμαρχος προσπάθησε να προσφέρει έργο και στήριξε όλες τις επιλογές της διοίκησης.
Με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τώρα μετά την υποστήριξη της ΝΔ στο πρόσωπο του δημάρχου Πλατέος ως υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας η θέση του κ. Κιρκιλιανίδη ήταν δυσχερής δεδομένου ότι του ασκούνταν πιέσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ τόσο για να παραιτηθεί όσο και για να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Μπ. Γκιόνογλου που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή να βρεθεί στο κομματικό του χώρο.
Η επιλογή του αντιδημάρχου να αποχωρήσει τώρα κρίνεται ως αναμενόμενη και λογική αφού τα δυο ψηφοδέλτια έχουν κομματική στήριξη κατά βάση. Βέβαια, στην παράταξη του δημάρχου Αλεξάνδρειας βρίσκονται αρκετοί συνάδελφοι του κ. Κιρκιλιανίδη που ανήκουν στην ΝΔ αλλά παραμένουν εκεί για άγνωστους λόγους, προφανώς μη πολιτικούς.
Κλείνοντας να πούμε ότι το πιθανότερο είναι να μην είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο κ. Κιρκιλιανίδης στις εκλογές αυτές.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το 2006 συμμετείχα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πλατέος με τον ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ συνδυασμό που ηγούνταν ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, του οποίου τη στήριξη το 2002 παρείχε το ΠΑΣΟΚ. Στόχος μας ήταν να διοικήσουμε το Δήμο αν και εφόσον ο ΛΑΟΣ μας επέλεγε όπως και έγινε αφήνοντας έξω από το ΔΗΜΟ μας τις κομματικές μας ταυτότητες και προτιμήσεις. Από τις 01-01-2007 που αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου μας και ιδιαίτερα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που ασκώ τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου λειτούργησα και λειτουργήσαμε πάνω στις πολιτικές που χαράξαμε από κοινού με μοναδικό γνώμονα την προοπτική τουτόπου μας.
Μετά την ψήφιση του Καλλικράτη είχα καταστήσει σαφές στον επικεφαλής κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ότι αν είναι υποψήφιος με τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων αναμετρήσεων (2002-2006) ήμουν στην διάθεσή του να στηρίξω και πάλι αυτή τηνπροσπάθεια. Αντ'αυτού ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ όχι μόνο δεν θέλησε να συνεχίσει αυτό που γεννήθηκε το 2002 αλλά και χωρίς να συγκαλέσει τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ του ΟΜΑΔΑ με δική του ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και διάθεση δέχτηκε μετά από σκληρή και δύσκολη διεκδίκηση τη στήριξη της Ν.Δ.
Μετά από όλα αυτά είμαι ΗΘΙΚΑ υποχρεωμένος να διαχωρίσω τη θέση μου μένοντας σταθερός στις αρχές και αξίες που δρομολογήσαμε τα προηγούμενα χρόνια και ΔΗΛΩΝΩ ότι δεν στηρίζω και δεν συμμετέχω στις από'δω και πέρα επιλογές του κ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.
Η δε παραίτηση από τη θέση του Αντιδημάρχου είναι στη διάθεσή του.
Με σεβασμό και εκτίμηση
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΝΙΔΗΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ο Κιρκιλιανίδης απέδειξε ότι έχει αρχές και αξίες, και δεν είναι λαμόγιο! Κάτι παιδιά της ΟΝΝΕΔ που είναι βολεμένα στην αντίπερα όχθη, δηλ στο ψηφοδέλτιο του Γκιόνογλου, θα το κάνουν; Οψόμεθα.........!

Ανώνυμος είπε...

ANAMENOMENO. FANTAZOMAI KAI APO TON DHMHTRIADH APO TH STIGMH POY EPELEKSE NA ZHTHSEI STHRIKSH APO TH ND. NA DOYME TORA AN TO PARADEIGMA TOY GIANNH AKOLOYTHISOYN KAI OI MESSALAS KAI CIA, H AN H IDEOLOGIA PAEI PERIPATO MPROSTA STO SYMFERON, OPOS LEGETAI KAI OPOS FAINETAI

Ανώνυμος είπε...

Χαιρεται,ενα μικρο σχολιο στο παραπανω αρθρο για να εκφρασω την μερικη διαφωνια μου.Ποιος ειναι σε δυσχερη θεση?Ο αντιδημαρχος που ολοι στο Δημο Πλατεως ξερουν τι εχει προσφερει απο οποια θεση και αν του ζητηθηκε η βοηθεια του ή ο Δημαρχος που αλλαζει κομματικα στρατοπεδα σε καθε εκλογικη αναμετρηση? στις προηγουμενες με την στηριξη του πασοκ δεν κατεβηκε???για δυο τετραετιες δεν πηγαινε???Ποιος ειναι ασυνεπης τελικα???ποιος <> τους δημοτες πλατεως απο τον χωρο του Πασοκ που τον εξελεξαν (ο Δριστας ειχε το επισημο χρισμα της ΝΔ).Σ αυτους ο κυριος Δημαρχος τι θα πει τωρα????Οσο για το εαν κατεβει ο κ.Κιρκιλιανιδης στις επικειμενες εκλογες ειναι προσωπικο του θεμα αλλα η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο τοπος τετοιους ανθρωπους χρειαζεται για να παει μπροστα.Καθαρους χωρις να κανουν συμφωνιες κατω απο το τραπεζι οπως καποιοι αλλοι για τους οποιους βοα ο τοπος... περισσοτερα στη συνεχεια.... ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Πλάτων είπε...

ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο Κ.ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ..ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας ο Γκιόνογλου είναι ανεξάρτητος. Είναι `η δεν είναι??? και το πασοκ να θέλει να τον στιρίξει αφού αλλού δεν έχει ελπίδες, το πασοκ, πάλι με τη βοήθεια των δεξιών θα είναι και πάλι δήμαρχος....

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΩΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ. ΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανδρονίδης θα παραμείνει λέγοντας πάλι ότι έχει παιδιά να τακτοποιήσει??????