Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Α΄βάθμιας ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Τοποθετήθηκε ο νέος διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στον νομό Ημαθίας αφού ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση τόσο των μετρήσιμων κριτηρίων όσο και της συνέντευξης.
Στην Ημαθία την κομβική θέση ευθύνης αναλαμβάνει ο Διονύσης...
Διαμαντόπουλος και αναμένεται να βρεθεί στο γραφείο του από τις 12 ως τις 16 Αυγούστου ώστε να ενημερωθεί και να παραλάβει από τον απερχόμενο διευθυντή κ. Ισ. Χαλκίδη.
Να σημειώσουμε ότι ένας ακόμη Ημαθιώτης δάσκαλος, ο Στ. Κρίτογλου που την προηγούμενη τριετία ήταν διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό Χαλκιδικής τώρα τοποθετείται στον νομό Πιερίας.
Στην διαδικασία της αξιολόγησης για να επιλεγούν ως διευθυντές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας έκαναν μεταξύ άλλων η πρώην υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία Αντ. Χαρίση, ο συνδικαλιστής της ΠΑΣΚ δασκάλων Ημαθίας κ. Ζιάκας και άλλοι αλλά δεν έπιασαν τα όρια της αξιολόγησης.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι φήμες λένε ότι ο νέος προϊστάμενος θα είναι για λίγο καιρό, αφού επιθυμία του ήταν και είναι να γίνει σχολικός σύημβουλος, αλλά πείσθηκε να αναλάβει τη θέση προσωρινά ώστε μετά την παραίτησή του να καταλάβει τη θέση ο εκλεκτός τους κ. Ζιάκας, ο οποίος το μόνο ουσιαστικό μετρήσιμο προσόν του είναι ο πειθήνιος και υποτακτικός κομματικός του βίος.
Μένει να δούμε στο μέλλον κατά πόσο αυτές οι φήμες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

o ziakas einai pasok i nd????

Ανώνυμος είπε...

με τον αστεριο παπαστεργιου τι εγινε ρε παιδια? απο τελευταιος σε μορια ήρθε πρώτος μετά τη συνέντευξη!!! αλλα και πάλι δεν πιάνει ούτε τη μέση από τη σειρά αυτών που θα γ΄νουν διευθυντές!! να το χαιρεστε το πασοκ σας που θα ήταν αντικειμενικό και αξιοκρατικο

Ανώνυμος είπε...

Όσο επαναλαμβάνεται η ίδια διαδικασία επιλογής με κομματικά κριτήρια στις θέσεις των στελεχών εκπαίδευσης, τόσο η παιδεία μας θα βυθίζεται, θα μαραζώνει και θα γελοιοποιείται. Η δε αξιολόγηση ποτέ δεν πρόκειται να εφαρμοστεί, μιας και όλοι γνωρίζουμε, ότι οι Προϊστάμενοι είναι κομματόσκυλα και εγκάθετοι.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο φίλος. υπήρχαν άνθρωποι από την ημαθία ικανότατοι να γίνουν προιστάμενοι και να οδηγησουν μπροστά την παιδεία στο νομό. για να γίνει το καπρίτσιο του παπαστεργίου και του τάσου σιδηρόπουλου - του αφεντικού του - έδωσαν τα περισσότερα μόρια στον παπαστεργίου. Και τα κατάφεραν μια χαρά. Μπράβο στη διαμαντοπούλου κατά τα άλλα διεκδικεί αξιοκρατία.! Αλλά μπράβο στον τόλκα που εδιωξε τα λαμογια της ΠΑΣΚΕ όταν του ζήτησαν να στηριξει τον παπαστεργίου!