Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΧΑΛΚΙΔΗΣ: ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ

-Εκπληκτική δήλωση του Μ. Χαλκίδη. Στηρίζει τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στον δήμο Αλεξάνδρειας!
Φαίνεται πως έχει χάσει την πολιτική ψυχραιμία του ο βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας Μιχάλης Χαλκίδης αφού βλέπει ή έχει συγκεκριμένες πληροφορίες ότι η ΝΔ δεν θα του κάνει το χατίρι και θα στηρίξει τελικά τον Φ. Δημητριάδη ως υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας.
Σήμερα το μεσημέρι προχώρησε σε προφορική δήλωση προς τα ΧΡΟΝΙΚΑ και το Ράδιο Αλεξάνδρεια λέγοντας το εξής εκπληκτικό:
"Αν πάρει το χρίσμα ο Φ. Δημητριάδης εγώ θα στηρίξω και μάλιστα ανοιχτά τον Μπ. Γκιόνογλου. Μεταξύ δυο Πασόκων εγώ είμαι ελεύθερος να υποστηρίξω όποιον θέλω και μάλιστα θα βάλω και δικούς μου ανθρώπους στο ψηφοδέλτιό του. Το τι θα κάνω το έχω πει και στην Αθήνα και δεν έχω κανένα πρόβλημα".
Είναι προφανές ότι ο βουλευτής της ΝΔ κινείται όχι πολιτικά αλλά υπό το κράτος προσωπικών κινήτρων που ως στιγμής είναι αδιευκρίνιστα Διότι προφανώς δεν είναι πολιτική στάση βουλευτή της ΝΔ να βγαίνει δημόσια και να λέει ότι θα στηρίξει έναν υποψήφιο δήμαρχο που πέρασε από αξιολόγηση από το ΠΑΣΟΚ και να βρεθεί αντιμέτωπος με έναν υποψήφιο δήμαρχο που θα στηριχτεί από το κόμμα του στο οποίο τυγχάνει υψηλόβαθμο πολιτικό στέλεχος όντας τομεάρχης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν επί δύο τετραετίες ο Χαλκίδης κόντρα στο κόμμα του στήριζε τον Δημητριάδη ως δήμαρχο, τότε δεν ήταν ΠΑΣΟΚ? Ξαφνικά έγινε ΠΑΣΟΚ? Ας ψάξει να βρει άλλη δικαιολογία γιατί αυτή δεν πείθει. Τι να κάνουμε όμως, ο Χαλκίδης μπροστά στο προσωπικό του συμφέρον ούτε κόμμα κοιτάζει ούτε ανθρώπους που τον στήριξαν. Με τέτοιες κινήσεις θα έρθει πιο γρήγορα το πολιτικό του τέλος που δεν είναι μακριά.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΝΔ.
ΤΙ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΩΓΑΜΑ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ....
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ....
ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΡΗ...
ΚΑΙ ΝΑ ΟΙ ΥΔΑΤΟΠΥΡΓΟΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΕΝΟΥ ......
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΌΤΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ.
ΝΑ ΛΥΠΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΈΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΟΥ ΟΠΟΥ ΠΟΛΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΌΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ, ΣΑΝ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ, ΣΑΝ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΏΤΙΚΟ ΛΑΟ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥΛΗ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΥΠΟΨΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΟΥ.
ΣΕ ΞΕΝΙΖΕΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΕΝΩ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΑ ΛΟΥΖΌΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ... "ΠΡΆΞΗ".

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Μόχλα, δεν μας τα λες καλά! Ενώ γνωρίζεις ποια είναι η αλήθεια την κρύβεις ελπίζω όχι εσκεμμένα ,διαφορετικά θα σε ρωτούσα τίνος παιχνίδι παίζεις . Οι μοναδικοί υπεύθυνοι για το μπάχαλο που επικρατεί στην ΝΔ σήμερα για το θέμα του υποψήφιου Δημάρχου είναι ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, Ο ΚΟΥΓΚΑΣ, Ο ΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ Ο ΤΖΙΛΑΣ, Ο ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ, και κάποια άλλα ανθρωπάκια που παίζουν το ρόλο τους με κουκούλα. Γιατί λοιπόν φταίει ο Χαλκώδης μόνο? Δηλαδή οι παραπάνω κύριοι , μπορούν να έχουν λόγο για τον Υποψήφιο Δήμαρχο, και δεν μπορεί να έχει ο μοναδικός βουλευτής τις ΝΔ στο νομό μας? Ποια λογική λέει ότι ένας υποψήφιος Δήμαρχος έπρεπε να πάρει ένα αποτυχόντα Υποψήφιο Βουλευτή, ένα πρώην Αντιδήμαρχο του Γικόνογλου δηλαδή του ΠΑΣΟΚ , που τώρα σαν τον Ιούδα τον Ισκαριώτη , αφού πρόδωσε την παράταξη για δύο τετραετίες, με το αζημίωτο βέβαια,τώρα θα θέλει να μας επιβάλει και υποψήφιο Δήμαρχο τις δικής το επιλογής προσβλέποντας πάλι στο δικό του όφελος ,έτσι λοιπόν ο Δημητριάδης ηθελημένα η άθελα παίζει ένα άσχημο παιχνίδι εις βάρος τις παράταξης, αλλά και εις βάρος του εαυτού του. Θεωρώ πώς ο Χαλκίδης , δίκαια αντιδρά στην Υποψηφιότητα Δημητριάδη ,άλλωστε ο Δημητριάδης έκανε δύο τετραετίες Δήμαρχος , ας πάρει την παρεούλα του, και ας μας αφήσει ήσυχους ,διαφορετικά Δήμαρχος πάλι ο Μπάμπης .