Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

"ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΡΑ" ΜΕ ΤΟΝ Β. ΓΩΓΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ


Συγκέντρωση σε καφενείο του Κοπανού πραγματοποίησε χθες βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Βασίλης Γώγος, ο οποίος έχει ιδρύσει τον συνδυασμό "Αναγέννηση Τώρα" .
Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Ακριτίδης, ο τέως βουλευτής κ. Φωτιάδης, ο δήμαρχος Ειρηνούπολης κ. Σπαθόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιαννικουρής, ο πρόεδρος της Τοπικής της ΝΔ κ. Καπετανόπουλος, ο πρώην..
..διοικητής του Νοσοκομείου μας κ. Ορφανός και δεκάδες φίλοι του κ. Γώγου και της ΝΔ.
Ο κ. Γώγος στη σύντομη ομιλία του τέθηκε επικεφαλής της προσπάθειας που καταβάλει η ΝΔ για να βρει υποψήφιο δήμαρχο στη Νάουσα, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συστρατευθεί αν το κόμμα του επιλέξει κάποιο άλλο. Χαρακτήρισε ως κομματικούς του ΠΑΣΟΚ και τους τρεις υποψηφίους που μπήκαν στις διαδικασίες για το χρίσμα( Καραμπατζός, Ίλια και Φουντούλης), τονίζοντας ότι οπωσδήποτε πρέπει η ΝΔ να έχει υποψήφιο!
Ακολούθως το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Ακριτίδης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός εναντίον συγκεκριμένου παράγοντα της ΝΔ στο νομό, χωρίς όμως να τον κατονομάσει ( λέγε με ...Μιχάλη!!) ο οποίος προσπαθεί σε επίπεδο ηγεσίας του κόμματος να στηρίξει άλλο συνδυασμό που συμμετείχε στις διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ( λέγε με Ίλια!!)
Ο Σάββας, πραγματικός ποταμός, είπε ακόμη ότι δεν έγινε καμία δημοσκόπηση στη Νάουσα για τον καταλληλότερο υποψήφιο στο χώρο της ΝΔ, διαψεύδοντας έτσι τον κ. Χαλκίδη που δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το αντίθετο, ενώ τόνισε ότι απόφαση του Αντώνη Σαμαρά είναι να υπάρχει κομματικό ψηφοδέλτιο ακόμη και σε περιοχές που οι πιθανότητες διεκδίκησης εκ μέρους της ΝΔ του δήμου είναι ελάχιστες. Τόνισε ακόμη ότι σύντομα η ΝΔ θα καταλήξει στην επιλογή υποψηφίου, είτε είναι ο κ. Γώγος, είτε κάποιος άλλος,
Σύντομος αλλά περιεκτικός ήταν στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Ειρηνούπολης κ. Θανάσης Σπαθόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι ο ίδιος διαφωνεί με το "Καλλικράτη" αλλά θα στηρίξει όποιον υποψήφιο επιλέξει η ΝΔ, τονίζοντας όμως ότι αυτό πρέπει να γίνει μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, αφού ήδη αρκετοί νεοδημοκράτες αρχίζουν και στηρίζουν διαφορετικούς συνδυασμούς. Ο κ. Σπαθόπουλος είπε ακόμη ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος.
Μήνυμα ενότητας και από τον τέως βουλευτή κ. Φωτιάδη, ο οποίος ζήτησε να στηριχτεί από όλους τους νεοδημοκράτες ο υποψήφιος που θα επιλεγεί.
Πηγή: ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ- Θ. Ελευθεριάδης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ω ρε Ακριτίδη τι κάψα έχεις με τον Χαλκίδη! Πόσο τσούξιμο να νιώθεις? Θα περάσει όμως η αρχή είναι δύσκολη μετά συνηθίζεις.