Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΛΩΝΑΣ «η Κωνσταντινούπολη είναι η φυσική πρωτεύουσα της Ελλάδας;»

Σαν να μην μας έφταναν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, στο ΚΕΝ Αυλώνα ζούμε και τον παραλογισμό της αισχρής ακροδεξιάς προπαγάνδας. Πρωταγωνιστής ο Ζ.Α., 23χρονος Λοχίας στη δεύτερη ύλη της Β΄ επιλαρχίας, που με θρασύδειλο τρόπο χύνει συστηματικά το δηλητήριο της μισαλλοδοξίας.

Στη διάθεση της....
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ βρίσκονται όλα τα στοιχεία του παρανομούντα υπαξιωματικού, τον οποίο καλούμε να παύσει όσο είναι καιρός.
Βεβαίως, βρίσκει και τα κάνει, καθώς η διοίκηση της μονάδας δεν αντιμετωπίζει άμεσα και αποφασιστικά αυτές τις επικίνδυνες συμπεριφορές, που δεν περιορίζονται μόνο στο εν λόγω στέλεχος. Μάλιστα, ο Λοχίας, θέλοντας να τρομοκρατήσει τους νεοσύλλεκτους του Υγειονομικού, τονίζει τη δράση του εις βάρος των προηγούμενων Σειρών λέγοντας ότι «στις πρώτες ΕΣΣΟ, ήταν διαφορετικός», κακομεταχειρίζονταν τους συναδέλφους και «τον έπαιρναν μαμάδες τηλέφωνο»!

Ας δούμε όμως τι μας καταγγέλλουν οι συνάδελφοι από το ΚΕΝ Αυλώνα:

Σε μια επίσκεψη προς το νοσοκομείο ήταν συνοδός στο λεωφορείο σε φαντάρους που πήγαιναν για εξέταση. Εκεί έπιασε συζήτηση με τον οδηγό του λεωφορείου, χωρίς να απευθύνεται στους φαντάρους, αλλά τόσο δυνατά ώστε να ακούγονται από όλους οι ακραίες απόψεις του.
Στη συζήτηση τους ανέφεραν και συμφώνησαν ότι: η Κων/πολη είναι η φυσική πρωτεύουσα της Ελλάδας και πρέπει να την πάρουμε. Πως είμαστε η μόνη χώρα που δεν έχει τη φυσική της πρωτεύουσα. Μάλιστα, ανέφερε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παροπλισμένες και ανά πάσα στιγμή είμαστε έτοιμοι να κάνουμε επίθεση στην Τουρκία. Ανέφερε, με καμάρι, ότι στο στρατόπεδο βρίσκεται το τανκς που εισέβαλε στο Πολυτεχνείο και συνέχισε, λέγοντας ότι στη Χούντα είχαμε καταφέρει να κοιμόμαστε με τα παράθυρα ανοικτά και να κυκλοφορούμε χωρίς φόβο, άρα ήμασταν πραγματικά ελεύθεροι. Υποστήριξε ότι πρέπει να εκτελούνται μαζικά όσοι απειλούν τη δημοκρατία για παραδειγματισμό, όπως και να ακρωτηριάζονται οι κλέφτες. Τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει όπλο σε κάθε σπίτι και ότι πρέπει να αμύνεσαι στους εισβολείς. Ότι οι αιχμάλωτοι πολέμου πρέπει να εκτελούνται. Έβρισαν και λίγο τους Πακιστανούς.

Όλες αυτές τις εμετικές απόψεις τις μοιράζονταν με τον οδηγό, αλλά αρκετά δημόσια και δυνατά ώστε να του γίνει παρατήρηση από φαντάρους και όχι μόνο μια φορά. Τις αγνόησε μέχρι που πλησίασαν στο να σχολιάσουν τον κομμουνισμό, οπότε και ένας συνάδελφος φαντάρος ζήτησε να μην κάνουν πολιτικές συζητήσεις και σταμάτησε.

2. Διατηρεί ένα πτυσσόμενο γκλοπ που φέρει στη ζώνη του και επιδεικνύει στους φαντάρους στα γραφεία και σε μόνιμα στελέχη. Έχει αναφέρει, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ότι «αν κάνουμε καμιά μαλ… στις βολές θα μας βαρέσει με ένα πτυσσόμενο».

3. Όμως ο εθνικισμός του συνοδεύεται και από τον απαραίτητο ρατσισμό. Πρόσφατα αποκάλεσε με θράσος ένα έγχρωμο παλικάρι που έχουμε στην ύλη μας "Πιου", εμπνευσμένος από την σχετική διαφήμιση.

4. Επίσης, έβαλε τους νεοσύλλεκτους να πιαστούν αλυσίδες στην πρόβα για την ορκωμοσία και ανέφερε ότι «οι αναρχικοί θα το ξέρουν αυτό από τις πορείες που κατεβαίνουν και τα σπάνε.

5. Το μίσος, η λασπολόγηση και η κακεντρέχεια του για τις αγωνιστικές παραδόσεις του εργαζόμενου λαού μας έδωσε τη θέση της ξανά στην εθνικιστική προπαγάνδα καθώς διέταξε τους συναδέλφους να φωνάζουν «η Κύπρος είναι ελληνική και η Μακεδονία». Στην απαίτηση ενός φαντάρου ομοϊδεάτη του να φωνάξουν οι νεοσύλλεκτοι «Έλληνας γεννιέσαι- Αλβανός γαμιές…», αντί να τον εγκαλέσει, του απάντησε ότι «θα το ήθελε αλλά δε γίνεται».

Η επικίνδυνη αυτή συμπεριφορά του νεαρού στελέχους –με τα εμφανή προβλήματα της προσωπικότητας του- πρέπει να τύχει άμεσα της σαφής και παραδειγματικής καταδίκης, με στόχο τόσο τη νουθεσία, όσο και την εξάλειψη.

Όλοι γνωρίζουμε τις συνέπειες αυτών των χυδαίων αντιλήψεων και καλύτερα, οι λαοί σε Βαλκάνια και Κύπρο.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΕΜΟΣ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: