Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Κινδυνεύουν τα πλατάνια της Νάουσας από τις αλλεργίες;

Πενήντα μέτρα πάνω από την ΔΕΗ στη Νάουσα, υπάρχουν δυο εικοσάχρονα πλατάνια. Είναι αλήθεια ότι το κακό που κάνουν, είναι ότι κόβουν την θέα σε κάποια διαμερίσματα. Όμως ποιος μπορεί να φανταστεί την Νάουσα χωρίς την Αράπιτσα, τον Άγιο Νικόλαο και χωρίς πλατάνια; Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και έναν χρόνο. Ενοικιαστής της οικοδομής, βάλθηκε να κοπούν αυτά τα δυο πλατάνια. Μάλιστα, προσκόμισε και ιατρική γνωμάτευση ότι τα μικρά παιδάκια του,....
πάσχουν από αλλεργία. Αλλεργία γενικώς. Οι Δημοτικές αρμόδιες υπηρεσίες, δεν έχουν αντίρρηση στην κοπή, σε αντίθεση με τον Δήμαρχο.. Και βέβαια, δεν συζητάμε για την υγεία των Δημοτών, είτε μικροί είναι αυτοί είτε μεγάλοι. Υπάρχει λογική σε μια απόφαση αυτής κοπής; Μάθαμε πλέον να ζούμε με αλλεργίες κάθε είδους. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας άφησε και προβλήματα. Εάν υπήρχε περίπτωση να κοπούν αυτά τα δυο πλατάνια, σε λίγα χρόνια για τον ίδιο λόγο δεν θα μείνει ούτε ένα στη Νάουσα και αλλού. Προκαλώντας χθές συνάντηση των δύο αντίθετων πλευρών των ενοίκων ο Δήμαρχος κ. Καραμπατσός, δέχθηκε εξώδικο απο την πλευρά αυτών που θέλουν να κοπούν, οι οποίοι και δεν πήγαν στην συνάντηση. Είναι βέβαιο ότι θα επικρατήσει η απλή λογική στο τέλος. Το αυτονόητο. Δηλαδή, δεν θα κοπούν τα πλατάνια. Λίγη καλή θέληση θέλει.

Ασλάνογλου Νίκος

90 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα πλατάνια δεν συγκαταλέγονται στα αλλεργιογόνα δένδρα όπως πχ. ελιά, πεύκο, λεύκα.Δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται στα τεστ που γίνονται. Βέβαια όταν έχει πρόβλημα ένα παιδί, ο γονιός θέλει να κάνει καλό ακόμη και υπερβάλλοντας. Επειδή όμως κανείς δεν μπορεί να ζει σε αποστειρωμένο περιβάλλον, δεν είναι δυνατόν να καταστρέψουμε τη φύση, ως δυνάμει επικίνδυνη για την υγεία. Ας αποφανθούν οι πιο ειδικοί, μια γνωμάτευση περί αλλεργίας γενικώς δεν λέει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Και πές ότι ναι είναι απο τα πλατάνια η αλεργία. Θα κοπούν; Μα τότε δεν θα μείνει δέντρο σε όλη την επικράτεια. Είναι σα να λέμε ότι επιδή γίνονται τροχαία ατυχήματα, με τραυματίες, νεκρούς κλπ, να σταματήσουν να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα. Και απο αλεργίες, δόξα νάχει, είμαστε γεμάτοι και απο ζάχαρα, χοληστερίνες κλπ. Είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε με αυτά. Δηλαδή το παιδάκι τους δεν το βγάζουν ποτέ έξω στη Νάουσα; Ή να κοπούν όλα τα πλατάνια της πόλης; Απο λάθος πλευρά προσεγγίζεται το θέμα.

ΝΙΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

κανετε λαθος τα πλατανια ειναι αλλεργιογονα φυτα! ολη τη χρονια εχουν γυρη που ειναι αλλεργιογονος! η αλλεργια προκαλει βροχιτιδες ασθμα και εκζεματα. αν κανεις την εξεταση raft βγαινει αλλεργιογονος ο πλατανος. οι γονεις δεν θελουν τα πλατανια γιατι προστατευουν την υγεια του παιδιου τους. αυτοι που θελουν τα πλατανια ειναι φυσιολατρεις η φοβουνται μη χασουν τη σκια που τους προσφερει ο πλατανος?! ελεος ρε παιδια με δυο πλατανια λιγοτερα δε θα παθει τιποτα η φυση.εδω μιλαμε για σοβαρο προβλημα υγειας. σοβαρευτειτε πια! το μικρο παιδακι δεν φταιει σε τιποτα να υποφερει για τα δικα σας καπριτσια!στην τελικη βαλτε τεντες στα μπαλκονια σας.. σταματηστε να παιζετε με τις λεξεις και σοβαρευτειτε!! επιτελους δειξτε την δεουσα σοβαροτητα και υπευθυνοτητα. φανειτε ανθρωποι και οχι απανθρωποι!! μεγαλοι ανθρωποι ειστε! ελεος πια! ωριμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζοντας την υπόθεση θα κάνω το δικηγόρο του διαβόλου και θα πώ τα εξείς: 1o Tα πλατάνια θα κοβόταν και θα αντικαταστούνταν απο άλλα δέντρα μεγάλου μεγέθους που δεν θα επιρέαζαν το παιδί (έτσι και οι κάτοικοι της εν λόγο οικοδομής δεν θα στερούνταν την σκιά και την αισθητική των δέντρων). 2ο Αν το δικό σας παιδί πάθαινε συχνά αλεργικά σόκ,ήταν κατατονικό συνέχεια και είχε διάφορα άλλα προβλήματα πως θα αντιδρούσατε; απο μακριά και εκ του ασφαλούς όλοι ξέρουν να εκφέρουν γνώμη.3ο Γιατί ενόχλησε το δήμο Νάουσας η ενέργεια αυτή ενώ έχει αποψηλώσει την πόλη απο δέντρα που είχε κάποτε σε πεζοδρόμια σε όλη την πόλη,στην πλατεία ,στη λέσχη αξιώματικών σε κομάτι του πάρκου που έγινε τσιμεντένιο πάρκινγκ ,στο νεκροταφείο και στα πρανή της Αράπιτσας όπως επίσης και σε πάμπολες περιπτώσεις που ήταν λάθος το κόψιμο τους μια και δεν υπήρχε λόγος όπως αυτός.4ο Που είναι οι ενέργειες σας σαν οικολόγοι σε σοβαρά θέματα όπως οι παράνομοι αποχαρακτηρισμοί δασικών εκτάσεων που γίνονται συνέχεια,για τα πριόνια που δεν σιγάζουν στα βουνά απο μεγαλοεργολάβους που λαδώνουν τα ανύπαρκτα δασαρχεία,που είσασταν όταν μαθεύτηκε η θανάτωση της Αρκούδας φέτος στο Ξερολίβαδο και τόσα άλλα. Δηλώνοντας Φυσιολάτρης και όχι οικολόγος μια που οι πιό πολοί έχετε σπίτια στα βουνά (ειρωνικό) λέω ότι φύση και άνθρωπος μπορούν να συνυπάρχουν λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους και ιεραρχώντας προτεραιότητες .Αγαπάω τη φύση όσο κανένας άλλος αλλα και η αθώα ψυχούλα ενός παιδιού δεν φταίει σε τίποτα ούτε και η οικογένεια του.Την επόμενη φορά που θα δημοσιεύσετε κάτι να είστε καλύτερα πληροφορημένοι....

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε...

Θεωρώ πως είναι περιττό αν όχι παιδιαρώδες και ανόητο να γίνεται λόγος για 2 πλατάνια έναντι της υγείας ενός μικρού παιδιού. Η Νάουσα δεν θα στερηθεί ομορφιάς και πρασίνου με την κοπή μόλις δύο δέντρων. Και μάλιστα όχι απλά κοπή που θα αφήσει πίσω της τσιμέντο (όπως το έκτρωμα της πλατείας Καταράσου), αλλά αντικατάσταση αυτών με κάποια άλλα δέντρα. Ας γίνουμε λίγο άνθρωποι και ας βάλουμε στην άκρη προβλήματα και κομπλεξισμούς, Μόνο να σκεφτούμε να ήμασταν στην θέση αυτών τον γονιών.
ΛΟΙΠΟΝ:
ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Σαν Ναουσαίος που είδα ποιοι εμπλέκονται στην όλη υπόθεση εχω μια τελείως διαφορετική αποψη.Σαφως προατεραιότητα έχει η υγεία του παιδιού συμφωνω ότι η Νάουσα δεν θα φτωχείνει αν κοπουν τα δυο πλατανια και πιστευω πως και ο Δημαρχος εχει την ιδια αποψη με μένα, και αυτό γιατι δεν μπορει να μας το παίζει φυσιολάτρης και οικολόγος την στιγμη που αυτός 1. εκοψε τις ακακίες μπροστα στο Δημαρχείο και το εκανε πλακόστρωτο για να χορεύουν οι Γενιτσαροι και αυτό γιατί τα κλαδια τους εμπόδιζαν τον φωτογραφικο φακο για να τον βγάλουν φωτογραφία από το παράθυρο του Δημαρχείου ('οποιος ξέρει το έθιμο κατάλαβε)2. Με την πρόφαση ότι αρρώστησε ο δεκάδων ετών πλάτανος που βρίσκονταν στο τουριστικο περιπτερο Κιόσκι μέσα στο πάρκο του Δήμου τον έκοψαν και βαλανε τέντα για να μην κυνδινευούν οι γαμήλιες δεξιώσεις απο τις μπόρες του καλοκαιριού. 3.Η φλαμουριά στην πλατεία Καρατασου πάει και αυτή διχως λόγο και αιτία. 4. Κάτω στα ισβορια (σχολή Αριστοτέλους) ρημαξανε το μέρος ουτε και οι ίδιοι ξέρουν τι κοψανε.5. Στα νεκροταφεία το ίδιο, και ποσα αλλα ....όπου τον ενοχλει δεντρο το κόβει ( φαίνεται νομίζει δική του είναι η Νάουσα΄και ότι θέλει την κάνει). και τώρα στην ουσία.Ο λόγος που δεν κόβονται τα πλατάνια είναι ψηφοθηρικός και μόνο. Ο ένας παπούς του παιδιου είνα μέλος του Κ.Κ.Ε και πολλες φορες υποψήφιος σε διαφορες εκλογικες αναμετρήσεις οπότε απο αυτους ψήφοι για τον Δημαρχο μηδέν.από την άλλη μερια τώρα στην οικοδομή με τα πλατάνια εχουμε για αλιεια ψήφων άλλες πέντε οικογενειες εκ των οι τρεις προερχονται απο τα γύρω χωρια οπότε καταλαβαινετε τι γίνεται έχουμε εναν πακτωλο ψηφων. Και ύστερα μου λέτε εσεις τα πλατάνια η ΄φύση και κουραφεξαλα. Την ψωνησε ο Ανθρωπος που βγήκε τριτη φορά Δήμαρχος και δεν μπορεί να αποχωριστει την καρέκλα.

Ανώνυμος είπε...

LYPAMAI POLY GIA THN YPOKRHSIA OLON AYTON TON "KALON NAOYSAION " POY TIS NYXTES KOBOYNN DENTRA GIA NA PAROYN TO EPOMENO PROIN ADEIES OIKODOMHSHS. H LYSH THA BRETHEI GIATI GIA OLA YPARXEI LYSH ,EIDIKA GIA DYO DENTRA TOSO NEA (DEN EINAI OUTE 10 ETON KAI AYTO FENETAI !!!!!!!!!!!!!) NTROPH SAS KAI MONO POY TO SYZHTATE , EISTE YPOKRHTES KAI PSEFTOOIKOLOGOI.KALA THA KANEI KAI O DHMARXOS NA KATALAVEI TI PREPEI NA KANEI....DEN EINAI SOSTO NA METROYME MONO SAN PSHFOYS! KAI FYSIKA EIMAI YPER THS YGEIAS TOY PAIDIOU!

Ανώνυμος είπε...

οπως πληροφορουμαι ο δημος ειχε ετοιμη λυση. εστειλε συνεργειο να αντικατασταθουν οι πλατανοι με δυο δεντρα γρηγορης αναπτυξης μη αλλεργιογονα! η προσπαθεια σταματησε στις αντιδρασεις δυο κατοικων της πολυκατοικιας.οταν το παιδι εχει εντονο προβλημα με την αλλεργια και δεν κοβοβται τα δεντρα στην ουσια προκειται για αντιδραση κακων ανθρωπων διοτι το μπαλκονι τους θα εμενε χωρις σκια για δυο τρια χρονια οταν τα μπαλκονια ολου του κοσμου ειναι μονιμως εκτεθιμενα στον ηλιο!! γιατι ποιο αλλο λογο εχουν να μη θελουν την αντικατασταση?! ειναι κακια? ειναι απανθρωπια? ειναι αναισθησια? τι ειναι?!?!?!?!?!?!

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ είπε...

Συγνώμη ολοι αυτοι που αντιδρουν εχουν παιδιά? Εγώ θέλω να αλλαξει σπίτι ο ενοικιαστης που εχουν τα παιδακια του προβλημα και να μην κοπουν τα πλατανια . Ομως σε λιγο καιρο τα παιδια ολων αυτών που αντιδρουν να γινουν αλλεργικα στον πλατανο.Τότε να σας δω ψευτοφυσιολατρες μου τι θα κάνετε!!!με τα πλατανια σας.

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

ΩΡΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ.ΚΑΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ?? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ?ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ.ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΟΒΟΝΤΑΙ 200 ΛΕΥΚΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ Κ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΛΟΙ!!ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΖΟΥΝ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΝΩΝ.ΕΛΕΟΣ!!!! ΕΔΩ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΟΦΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

τι παραλληρισμος ειναι αυτος????οταν μπαινουμε στα αυτοκινητα μας φροντιζουμε να παιρνουμε προφυλαξεις,οπως κ οταν εχουμε καποιο αλλο προβλημα υγειας.δηλαδη πιστευτε πως δεν ειναι καλυτερα το προλαμβανειν απο το θεραπευειν???!!!ετσι κ τα παιδακια καλυτερα να μην επιβαρυνουν τον οργανισμο τους με φαρμακα εφοσον μπορει να αποφευχθει!!!!εσεις δεν θα κανατε το ιδιο???

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΝΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΜΗ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΧΩ ΚΑΙ ΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

OPOIOS THELEI NA KATALAVEI THA KATALAVEI GIATI PROVLHMA MILAME .AN TORA O KATHENAS THELEI NA DEIXEI POSO "MIKROS " EINAI THA GRAPSEI KAI MYNHMATA SAN AYTO THS 5 SEPTEMBRIOY POY MILAEI GIA TON AGIO NIKOLA ..............

Ανώνυμος είπε...

όπως βλέπετε και στη φωτογραφια το αυτοκινητο που ειναι παρκαρισμνο κατω απο το δεντρο ειναι του κυριου που ισχιριζεται πως η κορη του εχει αλλεργια. Ουσιαστικα παρκαρει παρανομα πανω στο πεζοδρομια και επειδι ο χωρος δεν επαρκει για να παρκαρει σωστα προφασιζεται πως το δεντο πρεπει να κοπει για την αλλεργια της κορης του. Το δεντρο που ειναι ακριβως παραδιπλα δεν τον ενοχλει καθολου. Επισης θα ηθελα να αναφερω πως για μεγαλο χρονικο διαστημα ο συγκεκριμενος κυριος εριχνε κρυφα αλατι στο δεντρο προσπαθωντας να το ξερανει και να το σκοτωσει ουσιαστικα με αποτελεσμα να επισπευθει η κοπη του. Η αλλεργιες αποτελουν αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας παρα πολλων ανθρωπων και θεωρω αδιανοητο και επικινδινο ως αποφαση την κοπη ενος δεντρου για να προφυλαξεις καποιον απο τη φυση.Απλα δεν γινεται και αν το ψαξετε και λιγο καλυτερα θα διαπιστωσετε πως τα συγκεκριμενα δεντρα δεν προκαλουν αλλεργιογονες παθησεις...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΝΩΝ ΣΤΟ BLOG, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΕΡΣΙ.Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΝΩΝ,ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΡΙΧΝΕ ΚΡΥΦΑ ΑΛΛΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΤΑΝΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ,ΑΦΟΥ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΟΧΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ?
Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ, ΘΕΜΙΤΑ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΑ (ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ)ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ.ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ.
ΤΟΤΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ.ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΩΝ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΝΩΝ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ...... ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΥΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΤΕΥΣΗ ΤΩΝ 2 ΝΕΩΝ ΜΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ.. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ?
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ Ή Η ΘΕΣΗ.... ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ??
ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Σας εχει πιασει ενα παραληρημα και λετε οτι ανοησια σας ερθει στο μυαλο προκειμενου να υπερασπισθειτε την θεση σας εθελοτυφλωντας και δειχνοντας την κακια σας. Παντως φαίνεται πως οτι εχετε κανει στην ζωη σας το πετυχατε εκμεταλευομενοι τα παιδια σας και για αυτο κρινεται εξ ιδιων τα αλλοτρια.Αν καποιος ανθρωπος γεννηθει με καποια αλλεργια σε ενα τροφιμο μπορει να μην το φαει ποτε και να το στερηθει σε όλη του την ζωη, και φυσικα ενας ανθρωπος με αλλεργια στον πλατανο θα στερηθει το αλσος του Αγιου Νικολάου, το παρκο και οποιο αλλο μερος στο οποιο υπαρχουν πλατανια ή αλλα δενδρα στα οποια εχει αλλεργια και θα ψαξει να παει στο μερος οπου δεν θα έχει προβλημα.Ειναι τελειως παραλογο να συγκρινεται το αλσος του Αγιου Νικολάου, και οποια δεκαδων ετων πλατανια υπαρχουν με αυτα τα νεαρα πλατανια των οποιων την υπαρξη αμφιβαλλω αν την ήξερε ο Δημαρχος προηγουμενως διοτι δεν τα φυτεψε ο Δημος. Θα ηταν πολυ χαζος ο συγκεκριμενος κυριος αν εριχνε αλατι στα πλατανια διοτι είναι γνωστο τοις πασει ότι διπλα στις παραλιες υπαρχουν δυσθεωρητα πλατανια πραγμα που σημαινει οτι τα πλατανια δεν κινδυνευουν απο το αλατι τουναντιον το αλατι τα θρεφει.Τελος μιας και αφηνετε σχολια στον υπολογιστη πραγμα που σημαινει πως ξερετε να τον χειριζεσθε καλα ψαξτε λιγο και για τον πλατανο, εκτος και αν δεν Θελετε να ξερετε αν ειναι αλλεργιογονος ή οχι.Εχει ομως πολυ πλακα πως ετσι με ελαφρα τη καρδια διαψευδετε τους αλλεργιολογους καθως και τις εξετασεις που γινονται και βγαζουν αλλεργιογονο τον πλατανο.Ολα αυτα περι παρκαρισματος-πεζοδρομιων-θεας-παιδιων εκβιασμων και οτι αλλο ανηκουν στην σφαιρα της φαντασιας σας γιατι κατι πρεπει να πειτε και σεις ως αντιλογο. Οσο για τις τρυπες δεν τις ανοιξε ο εν λογω κυριος οπως τον αποκαλειται αλλα το συνεργειο του Δήμου οποτε τα παραπονα για την θεση τους στον Δήμο. Τελος παντων αν εχετε το επιπεδο και την παιδεια να καταλαβετε κατι εχει καλως διαφορετικα τι να πω ....Εγω παντως δεν θα ασχοληθω άλλο με τα σχολια σας γιατι οποιος ανακατευετε με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες.

Ανώνυμος είπε...

1.το αλατι ανωνυμε δεν καιει τον πλατανο μαλιστα αντιθετος τον δυναμωνει τελικα μηπως δεν ειναι ετσι ωπος τα λετε?Μπορει η οικογενεια να η8ελε να ενδυναμωσει το φυτο και μετα να εμα8αν οτι τουσ προκαλει προβλημα.2.πιστευω οτι δεν τιθεται 8εμα 8εας γιατι απο μονη τησ η εικονα του πλατανου ειναι εξαιρετικα ομορφη.3. αυτά είναι λογια του αερα εγω ειμαι ναουσσαιος και ξερω πως η περιοχη ούτε είχε ούτε εχει κυκλοφοριακό πρόβλημα ααα και στο κατω κατω ας θυμη8ει να κανει πρωτα παντου πεζοδρομια ο δημαρχοσ και μετα ας ασχολη8ουμε και με τα παρανομα παρκαρισματα!!!Οσο για το ποσο σοβαρη ειναι η αλεργια αυτο μπορει να μας το πει μονο η οικογενεια που απο οτι κατακαβα απο την αρνητικη σας σταση δεν την αποτελειται ας μηλισει ληπων η οικογενεια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΟΥΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Η ΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΟΥΝ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ?

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τις αηδίες μικρόψυχοι! Ομολογήστε το, όλη η φασαρία γίνεται για να μην σκουπίζουν τα φύλλα όταν πέφτουν και για να βλέπουν απέναντι !

μαργαριτα είπε...

δεν χρειαζεται να εχεις υψηλο δεικτη νοημοσυνης για να καταλαβεις οτι δεν ειναι δυνατον να φυτευτουν στην ιδια θεση των πλατανων αφου υπαρχουν οι πλατανοι. οταν θα φυγουν τα πλατανια και υπαρξει αντιδραση για την φυτευση των μη αλλεργιογονων δενδρων στο ιδιο σημειο τοτε μπορειτε να πειτε οτι θελετε .Οσο για το σκουπισμα των φύλλων αυτο ανηκει σ'αλλους αυτοι που σκουπιζαν τα φυλλα μεχρι τωρα αυτοι θα εξακολουθουν να τα σκουπιζουν, οσο για την θεα δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα απο το να ειναι το σπιτι σου στην φυσικη σκια των δενδρων αρκει να μην σου προκαλουν προβλημα υγειας. Οπως βλεπετε δυο τρυπες ηδη ανοιχτηκαν και δυο στις θεσεις των πλατανων τεσσερεις.μηπως ομως οι δυο τρυπες που ειναι σε άλλο σημειο ενοχλουν την δικη σας θεα??

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΘΕΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ Ή ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ.... ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

πραγματικα πειτε μου τι το σημαντικο κρυβει ο πλατανος?υπαρχει καποιο αξιο8εατο που δεν μπορουν να 8αυμασουν οι ενοικοι της πολυκατοικιας ωστε να φτασουν στο σημειο να χρησημοποιουν με τετοιο τροπο τα παιδια τους?

Ανώνυμος είπε...

με την δικη σου λογικη μαργαριτα θα πρεπει να βαλουν σε καθε διαμερισμα μπροστα απο δυο πλατανους ετσι για να μην νοιωοθουν μειονεκτικα καποιοι....ασχολουμαστε με καπριτσια δηλαδη. η οικογενεια ομωσ που εχει προβλημα το παιδακι τησ γιατι θελει να μεταφερει αλλου τα 2 μη αλλεργιογονα δεντρα?

Ανώνυμος είπε...

re paidia ti malwnetai gia duo dentra? an yparxei provlima ugeias as ta antikatastisetai me alla duo.aman pia

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ...ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

as elpisoume na pritaneusi i logiki

μαργαριτα είπε...

Να ντρεπεστε ολοι εσεις που γραφετε αναληθειες και συκοφαντιες και δεν σας αφηνει ο εγωισμος σας να αντικατασταθουν τα δεντρα.ξερετε πολυ καλα οτι το παιδι εδω και δυο χρονια εχει προβλημα ομως το θεμα δημιουργηθηκε απο την στιγμη που το τεστ rast το πιο εγκυρο αυτην την στιγμη εδειξε οτι αιτια της αλλεργιας ειναι ο πλατανος.οπως επισης ξερετε οτι η ηλικια του παιδιου δεν επιτρεπει το επιδερμικο τεστ διοτι το παιδι μπορει να παθει αλλεργικο σοκ και να καταληξει. οπως επισης ξερετε οτι το παιδι δεν εχει απλα αλλεργια αλλα παθαινει κρισεις ασθματος με βρογχιτιδα και εχει εισαχθει ουκ ολιγες φορες στο νοσοκομειο με 180 κτυπους. οπως επισης ξερετε οτι ολο το καλοκαιρι το παιδι δεν εμενε στο σπιτι διοτι ηταν αδυνατον να μεινει. αμφισβητειται τα παντα κρυβετε την αληθεια λετε αυτα που νομιζετε οτι θα παραπλανησουν τον κοσμο γιατι κατα βαθος το βλεπετε σαν ενα παιχνιδι του ποιος θα επικρατησει παραβλεποντας ολα τα αλλα. δεν ξερω ισως τοσο να σας κοβει.Ετσι συνεχιστε να λετε οτι σας κατεβει, διοτι βοηθατε πολυ τον κοσμο στο να βγαλει τα συμπερασματα του και να καταλαβει το ποιον σας. Λιγο αυτοσεβασμο αν ειχατε και αν κανατε την αυτοκριτικη σας πιθανον να μην φεροσαστε ετσι ομως πραγματικα πιστευω πως αυτα για σας ειναι αγνωστες λεξεις.επιτελους φιλε ειδες τι καλα πεφτουν οι μασκες και αποκαλυπτεται πραγματικα ποιοι και τι ειστε.συνεχιστε ετσι την χαρη που μας κανετε, πραγματικα χαιρομαι.επισης στα σχολια σας δεν βλεπω και τιποτε καινουριο, απλα ανακυκλωνεται τα ιδια και τα ιδια .ενταξει τα εμπεδωσαμε βρειτε και τιποτε καινουριο να μας πειτε.

μαργαριτα είπε...

μακαρι ανωνυμε να μπορουσες να μπεις στην δικη μου λογικη.Μαλλον αλλα διαβαζεις και οτι θελεις καταλαβαινεις. ποιος μιλησε για πλατανια σε καθε διαμερισμα . Αν δεν καταλαβαινεις το σχολιο με την πρωτη δεν ειναι κακο, ξαναδιαβασε το καποτε θα το καταλαβεις.υπομονη οταν το καταλαβεις τοτε απαντησε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ.ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΒΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ Κ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΒΛΗΤΟΥ(ΦΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΩΣ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ)ΙΩΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ..... ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.Η ΜΟΝΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΥΤΕΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΥΟ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ?

Ναταλί-Βέροια είπε...

Διαβάζοντας τα κέιμενα και βλέποντας αυτή την ωραία εικόνα διαπιστώνω οτι υπάρχει ένας τεράστιος εγωισμός από την πλευρά εκείνων που θέλουν να κοπούν τα πλατάνια. Σας εξηγώ τους λόγους :

1) Εκμεταλλεύονται τα ίδια τους τα παιδιά.
2) Αναφέρονται σε έναν κύριο του ΚΚΕ τον οποίο και προσβάλλουν.
3) Κατηγορούν το δήμαρχο ασφαλώς γιατί δεν έκανε τη δουλειά τους, γιατί αν έκοβε τα δέντρα θα έλεγαν οτι είναι κύριος.
4) Στο οτι μένουν 4 άτομα σε μία γκαρσονιέρα, και απορώ, από τη στιγμή που θα φύγουν κάποια στιγμή, γιατί να κοπούν τα δέντρα?

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ?ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.ΙΩΑΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΔΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ..... ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....

μαργαριτα είπε...

Αν και το σχολιο του κουτσομπολιου δεν ειναι δικο μου ωστοσο ναι εγω ειμαι ενημερωμενη γιατι φροντισα να ενημερωθω και απο τις δυο πλευρες διοτι αν θελεις να εισαι δικαιος και να βγαζεις σωστα συμπερασματα πρεπει να εξεταζεις και τις δυο πλευρες.Επομενως οπως βλεπεις για μενα δεν ειναι θεμα κουτσομπολιου και δεν ειναι και τυχαιο. Γι αυτο αλλωστε οπως ειδες δεν εγραψα αλλο σχολιο διοτι τα συμπερασματα μου τα εβγαλα και δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθω αλλο με την κακια σας και το στενο μυαλο σας.Σκεφτειτε μονο τι θα παθετε και πως θα αντιδρασετε αν αποκαλυτφθει πως ολα οσα ισχυριζεστε δεν ειναι παρα μονο μπουρδες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ.....ΜΕ ΤΟ (ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΟΝΟ) ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ??? ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ. ΟΠΟΤΕ.... ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ....ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΧΑΡΙΖΕΙ ΖΩΗ ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΑΝΘΩΠΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

βεροιωτισα ναταλι ειναι κριμα γιατι τα συμπερασματα στα οποια καταληγεις να πλαθεις με το μυαλο σου τερατα γονεις,να κλεινεις τα ματια σου σε προσωπικα συμφεροντα κ παραβασεις καθηκοντος κ το να προσπαθειτε ολοι σας να διωξετε την εν λογω οικογενεια αποτο σπιτι της για να καμαρωνετε τα πλατανια θα καταρευσουν σαν γυαλινοι "πλατανοι"!!!περιμενε λιγο κ θα απογοητευτεις για τα βιαστικα κ ανουσια συμπερασματα σου!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

εγω βλεπω 2 αυτοκινητα κατω απο τα δεντρα το οποιο ειναι καθετα στο πεζοδρομιο.μαλλον επιλεγετε να εθελοτυφλειτε.συμφερον???μπα?????????????

Ανώνυμος είπε...

afou eiste toso sigouroi oti tha kopoun ta platania giati den to kanete toso kairo? ti perimenete?

natali είπε...

ΝΑΤΑΛΙ ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΠΕ:
ΤΟ ΜΙΣΟΣ Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ. ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΟ" ΠΛΑΤΑΝΟ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑΙΣ ΨΥΧΑΙΣ ΗΜΩΝ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΒΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΗΝ ΓΛΙΤΣΙΑΣΕΙΣ.

μαργαριτα είπε...

μιας και δεν μπορεις να καταλαβεις τι εννοω σου διευκρινιζω πως λεγοντας τι θα παθετε εννοω το ρεζιλικι - τον εξευτελισμο που θα παθετε και πως θα μπορεσετε να το αντιμετωπισετε ολο αυτο οταν πραγματικα θα αποκαλυφθουν τα ψεματα σας.Οσο για τις απειλες και αυτες συμπεριλαμβανονται στα ψεματα σας.Ειναι δικοι σας ισχυρισμοι χωρις καμμια υποσταση.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΙ ΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.... ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

natali είπε...

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είσαι!
Απαντάς μόνο σε ό,τι σε συμφέρει. Το μόνο που σε νοιάζει είναι "τί θα πάθετε", τί θα πάθουν δηλαδή?
Καλά θα κάνουν οι ένοικοι της οικοδομής να μην ασχολούνται με άτομα σαν εσάς, και να συνεχίσουν τον αγώνα τους για αυτό το πανέμορφο συγκρότημα της φωτογραφίας.

μαργαριτα είπε...

αφου τελικα οπως λετε τα πλατανια δεν θα κοπουν γιατι σας εχει πιασει πανικος??γιατι δεν θελετε να φυτευτουν τα νεα δενδρα?? τι δεν σας βολευει??

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΝΤΡΑ?ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΤΟ . ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΥΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.... ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΤΕΥΤΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ......

Ανώνυμος είπε...

H ANONHMOS THS 9 SEPTEMBRIOY ANAGNORIZEI TO PROBLHMA YGEIAS..................! KYRIAMOY H' KYRIE MOY SAS EYXARISTOYME POY EPITELOYS ANAGNORISATE TO PROBLHMA! SAS EYXARISTOYME GIA THN TIMH POY MAS KANATE . DEN EXOYME KANENA PROBLHMA GIA TO POY THA FYTEYTOYNE TA KAINOYRGIA DENTRA!ARKEI NA MHN PROKALOYN PROBLHMA ALLERGEIAS STH MARIANNA! YPOGRAPSTE ENA XARTI POY NA DHLONETE OTI SEBESTE KAI ANAGNORIZETE TO PROBLHMA THS MARIANNAS KAI DEXESTE NA KOPOYN TA PLATANIA KAI STH THESH TOYS NA FYTEYTOYN MH ALLERGIKA DENTRA !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΑΛΛΗ ΟΠΩΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΥΓΚΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ???
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΡΙΧΝΕ ΑΛΛΑΤΙ? ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ...ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ...
ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΒΑΘΜΟ? ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ?
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

vreite ta epitelous na isixasoume. mas prixate kai oi men kai oi de

μαργαριτα είπε...

χαιρομαι που αναγνωριζεται εστω και τωρα οτι υπαρχει θεμα υγειας. το θεμα των δενδρων δεν ειναι το μερος αλλα το ειδος.βεβαια καταλαβαινεις οτι για να φυτευτουν τα νεα στο ιδιο μερος πρεπει να φυγουν τα πλατανια. εκτος αν τα θελεις το ενα πανω στο αλλο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕΣ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΣΟΥ.ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΟΣΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΑΚΙΣ...ΦΟΡΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΛΑΒΕΡΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ... ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑΤΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩΝ ΘΑ ΦΥΤΕΥΑ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΧΑΡΙΖΕΙ ΖΩΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΙΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ...ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ....(ΡΙΞΙΜΟ ΑΛΑΤΙΟΥ)ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ.ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΕΡ ΣΑΣ. ΤΥΧΑΙΟ....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Ως τρίτο μάτι,τυχαία διάβασα το άρθρο και τα σχόλια περί των πλατάνων στην όμορφη πόλη της Νάουσας. Η ταπεινή μου γνώμη στα όσα έριξα μια ματιά είναι πως τα δέντρα δύστυχώς η έυτυχως για οριμένους ανθρώπους δεν κόβονται απο την μια στιγμή στην άλλη,γιατι στην ουσία είναι σαν να μεγαλώνεις ένα παιδί και ξαφνικά του σταματάς την ζωή.Είμαι της γνώμης πως όταν υπάρχει ένα πρόβλημα σε μια οικοδομή κάποια θέματα συζητιούνται πρώτα ντόμπρα και με αποδείξεις βάσιμες και όχι με κάθε είδους μέσα,όπως έχουν αναφερθεί,απλά και μόνο για να γίνει το δικό μας, γιατί έτσι ακομα και δίκιο να έχει κάποιος δυστυχώς όταν φέρεται με ανεκδιηγητους λόγους χάνει και την αξιοπρεπειά του και το δίκιο του.Ο κόσμος όλος μαθαίνει και ζει με τα πρόβληματά του (που δόξα τω θεώ αυτά είναι χειρότερα απο μια αλλεργία)ειδάλλως θα έπρεπε να κλειστούμε στα σπίτια μας και να μην κυκλοφορούμε.Δυστυχώς τους ανθρώπους πρέπει να φοβάται κανείς στις μέρες μας και όχι τα δέντρα!

Άγγελος

Ανώνυμος είπε...

ase mas re margarita pou uparxei kai provlima ugeias...... otan to metrio einai sto 17 to paidaki den exei oute 1,5 mas douleuetai oikogeneiakos oloi mazi? ta dentra den tha kopoune ton pisino sas na xtupate katw.

Ανώνυμος είπε...

ESY ANONHMH POY LES OTI DEN EISAI THS POLYKATOIKIAS ALLA EISAI SA NAEISAI MESA DEIXE TA XARTIA POY EXEIS STA XERIA SOY KAI TIS APODEIXEIS GIA TA LEGOMENA SOY . AN DEN EXEIS TIPOTA APODEIXEIS KAI STHRIZESAI STA DIFORA "POUR PARLEZ"KALYTERA NA GIRISEIS STO SPITAKI SOY KAI NA KOITAXEIS TA PROSOPIKA PROVLHMATA H AYTA THS OIKOGENEIA SOY! ME POLY EKTIMISH, ALLA EPIDH XREIAZONTE LYSEIS KAI OXI AEROLOGIES XAMHLOY EPIPEDOY AFHSTE NA ASXOLHTHOYN AYTOI POY EXOYN XARTIA STA XERIA TOY!

Ανώνυμος είπε...

διαβαζω τα σχολια και πραγματικα νιωθω αηδια απο το ολο κατιναριο.τελος παντων αυτοι που ειναι υπερ του παιδιου ειναι απ'οτι βλεπω αμυνομενοι επαναλαμβανοντας συνεχεια οτι οντως υπαρχει προβλημα.Αυτοι που ειναι υπερ των δενδρων εχουν ξεφυγει περα απο καθε οριο..Καλα εδω τωρα θα κριθει η τυχη των δενδρων? ή εδω θα αποδειχθει αν υπαρχει προβλημα στο παιδι?μεταξυ σας εχετε συζητησει? δηλαδη το θεμα ειναι απλο.Αν οντως υπαρχει προβλημα υγειας δεν το συζητω θα πρεπει τα δενδρα να αντικατασταθουν. Αν οι γονεις δεν εχουν καποιο χαρτι τελος παντων απο γιατρο και εκμεταλευονται οπως λετε το παιδι τους τοτε παλι το θεμα ειναι απλο τα δενδρα θα παραμεινουν.Σε καθε περιπτωση νομιζω πως αρμοδια για να κρινουν και να δωσουν λυση στο θεμα ειναι τα δικαστηρια, γιατι δεν καταφευγετε εκει να βρειτε τα δικια σας?? Ολα τα σχολια δειχνουν πως (κυριως εσεις που ειστε υπερ των δενδρων)δεν εχετε ιχνος αξιοπρεπειας οταν επαναλαμβανετε τα ιδια και τα ιδια οχι για να υπερασπισετε την θεση σας και να σωσετε τα δενδρα αλλα για να θιξετε αυτους που ειναι υπερ του παιδιου. τετοια αντιπαραθεση πρωτη φορα βλεπω. Λοιπον ο καθενας τα στοιχεια που εχει υπο μαλλης και στα δικαστηρια για να λυθει το προβλημα. φτανει το κατιναριο.
Ευχαριστω Χ.Α.

μαργαριτα είπε...

Εσυ ανωνυμε της 10ης Σεπτεμβριου δεν ξερω γιατι στα σχολια σου απευθυνεσαι σε μενα, διοτι σου εχω πει σε αλλο σχολιο οτι ρωτησα και εμαθα για το θεμα και δεν ειμαι της οικογενειας.Σου ειπα επισης οτι δεν θελω να σχολιασω ξανα διοτι εβγαλα τα συμπερασματα μου.( αν δεν σου αρεσει η θεση μου προβλημα σου). Μην απευθυνεσαι λοιπον σε μενα διοτι δεν θα σου απαντησω ξανα επειδη ι το επιπεδο εχει πεσει πολυ χαμηλα και δυσκολευομαι να το ακολουθησω.

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΑΡΓΑΡΩ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΨΥΧΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

τι μαλωνετε ολοι κ γραφετε οι οιδιοι κ οι οιδιοι τα ιδια κ τα ιδια!τη λυση πρεπει να τη δωσουν οι αρμοδιοι φορεις,δεν δινονται λυσεις μεσω υπολογιστων.οποιος εχει δικιο θα το βρει κ θα φανει.σας εβαλαν ολη την πολυκατοικια να μαλλωνετε.δεν εχουμε νομους??ΗΡΕΜΙΑ

μαργαριτα είπε...

πως ειναι δυνατον να εστειλα το σχολιο στις 10 σεπτεμβριου 8:25, να το δημοσιευσατε στις 11 Σεπτεμβριου μετα τις 00:30 (μεχρι τοτε δεν το ειχατε δημοσιευσει και να μου απαντουν 10 Σεπτεμβριου 9:20??Τι παιζετε εκει περα?? Συγχαρητηρια για το αμεροληπτο μπλοκ( ειρωνικα το λεω) .ηξερα οτι ειναι μεροληπτικο απο τον τροπο που δημοσιευθηκε το θεμα αλλα οχι και ετσι.

dorothy είπε...

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ (ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ.....)ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ.....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΑ Η ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΙΓΚ....
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ....
ΕΛΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗ. ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥΣ ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΕΧΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ .ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκίνησα να διαβάζω τυχαία το συγκεκριμένο άρθρο και πραγματικά αυτο που με "κράτησε" ήταν το μίσος και η χολή που βγάζουν ορισμένοι άνθρωποι για τους συγκατοίκους τους,τους οποίους συναναστρέφοντε καθημερινά(γιατί είναι ολοφάνερο οτι τα περισσότερα σχόλια που δημοσιεύτηκαν είναι των ενοίκων της οικοδομής...)
Προσπερνάτε το πρόβλημα υγείας του μικρού κοριτσιού,που κάπου παραπάνω διαβασα οτι την λένε Μαριάννα,και στέκεστε στο γεγονός οτι ζούνε 4 άτομα σε μια γκαρσονιέρα κτλ...Ε και λοιπόν??τι να κάνουμε δεν εχουμε όλοι τη δυνατότητα να ζουμε σε βίλες πολυτελείας...Με τόσα που ακούμε καθημερινά ΥΓΕΙΑ παρακαλάμε να έχουμε που κάποιοι θέλουν να την
στερήσουν κι αυτή απο μια αθώα ψυχούλα με το έτσι θέλω....Αν ζούσα στη συγκεκριμένη πολυκατοικία θα έδινα χωρίς δεύτερη σκέψη τη συγκατάθεση μου να κοπούν τα δέντρα!Οποιος θέλει πράσινο μπορεί να το βρεί παντού στην καταπράσινη Νάουσα...Εσεις της πολυκατοικίας δηλαδη τι θέλετε να τραβάνε την μικρή απο γιατρό σε γιατρό,να την θέσουν σε αυτη την τρομερή τόσο σωματική όσο και ψυχολογική ταλαιπωρία για να πειστούν ορισμένοι...????Που είναι η συμπόνια?Που ειναι η αγάπη προς τον πλησίον??Που είναι η κατανόηση??Μαλλον όλα αυτα είναι άγνωστες εννοιες για μερικούς...Πίστευα οτι η ζωή στην επαρχία ήταν διαφορετική η αποξένωση όμως απο τον συνάνθρωπο έφτασε κι εκεί δυστυχώς....
Δεν αξιώθηκα ακόμα να γίνω γονιός γι αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω απόλυτα τους γονείς του παιδιού,όμως προσπαθώντας να έρθω εστω και για λίγο στη θέση τους νομίζω πως θα έφτανα στα άκρα προκειμένου να το προστατέψω...

Ανώνυμος είπε...

περνώντας από την εν λόγω οικοδομή διαπίστωσα τα εξής.Ότι όντως ο ένας πλάτανος έχει πρόβλημα, πόσο αλάτι έχει φάει τελικά; και γιατί μόνο ο ένας και όχι ο άλλος; Μας λείπει η θέα; Όντως αυτό το αυτοκινητάκι είναι παρκαρισμένο κάτω από τον πλάτανο και πάνω στο πεζοδρόμιο. Δεν γνωρίζεις κυρία μου ότι τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς και όχι για τα αυτοκίνητα; Όσο για τα παράνομα χρήματα που αναφέρεστε μήπως υπάρχει και τίποτα άλλο παράνομο σ΄αυτήν την οικοδομή που πρέπει να μάθουμε; Πρόσεχε όμως γιατί όποιος ανοίγει λάκκο αλλουνού πέφτει ο ίδιος μέσα. Κι από ότι κατάλαβα δεν έχεις πείσει κανέναν μέχρι τώρα γιατί το μόνο που κάνεις είναι να κατηγορείς όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό σου. Τι δείχνει άραγε αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Τα πλατάνια τελικά θα τα κάψουμε γιατί ειμαστε ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ πια μας τα πρηξατε ολοι για την θεα!!για ποια θεα μιλατε??την κολωνα της ΔΕΗ γεματη κηδειόχαρτα ή την ετοιμορροπη παραγκα απέναντι????????Σιγα την αναβαθμισμένη περιοχή της Νάουσας....(ειρωνικα το λεω οσοι ειναι ναουσαιοι καταλαβαινουν τι εννοω)
Αντε κουνιστε λιγο τα κεφαλια σας μηπως κι ερθουν τα μυαλα στη θεση τους και παρτε τη σωστη αποφαση αρκετα το κουρασατε το θεμα.Αφου και οι αρμοδιες υπηρεσιες δινουν την έγκρισή τους τα πλατάνια θα κοπουν!!!!!
Μα κυριε ανωνυμε της 13ης σεπτεμβριου εγω κανεναν δεν ειδα να κατηγορει τον εαυτο στα 68 σχόλια που υπάρχουν ο ενας ριχνει την ευθυνη στον αλλο γιατι τοση εμπαθεια προς την οικογενεια που εχει το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω????Θελετε να μας πειτε οτι εσεις παρκαρετε παντα νομιμα το δικο σας αυτοκινητάκι???Αν ναι τοτε συγχαρητηρια ειστε ο μονος Ελληνας!!!!!!!
Κοιταξτε την ουσια ολοι εχετε βγει εκτος θεματος.......

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΑ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ. ΟΛΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΕΧΕΙ. ΑΜΠΑΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

GIA POIO LOGO DEN ANARTIZONTAI TA MYNHMATA MOY? G.F.

Ανώνυμος είπε...

Ε ναι σωστα αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πεσει να σε πλακώσει....
Και στην τελική αφού έχετε όλο το βουνό πιατο τι τα θέλετε τα 2 πλατάνια??Τετοια θεα ειναι κρίμα να κρύβεται......
Και εγω αν ημουν στη θέση της οικογένειας θα εκμεταλευόμουνα τα παιδιά μου γιατι προκειμένου να βλέπω αυτή την υπέροχη θέα τι αξία εχει να τραβολογάω το παιδί μου απο γιατρο σε γιατρό να το βαζω σε νοσοκομεια και να μην το αφήνω να κοιμαται σπιτι του....ειπαμε για λιγη θεα ολα τα θυσιάζουμε.....
Δεν παμε καλα αντε να μπει ο χειμώνας γιατι η πολύ ζέστη σας πειραξε....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΡΟ-ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ.
ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

εσεις δεν ξερετε η μαλλον σας βολευει να μην ξερετε οτι τα δενδρα φυτευτηκαν μετα την ανεγερση της οικοδομης και δυστυχως για σας υπαρχουν και αποδειξεις .Αλλα μπορειτε και μονοι σας να το επιβεβαιωσετε αφου ισχυριζεται ο Δημαρχος οτι τα φυτεψε αυτος ας ανηξει τα κιταπια του να σας πει ποτε τα φυτεψε και ας λογοδοτησει στην πολεοδομια γιατι δεν πηρε αδεια για την φυτευση τους ενω θα επρεπε.Που βρισκετε τοση ορεξη για τοσες αηδιες απορω. Οσο για σενα ανωνυμε που δεν αναρτιζονται τα σχολια σου δεν εισαι ο μονος. Οσα σχολια δεν τους συμφερουν τα ριχνουν στον Καιαδα.

Ανώνυμος είπε...

Αν στην φραση ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα εννοειτε την οικογενεια να σας θυμησω πως η οικογενεια προηπυρχε και των πλατανων οποτε καποιοι αλλοι ηρθαν μετα και μαλλον αυτοι ειναι τα αγρια που θελουν να διωξουν τα ημερα αλλα αυτο ειναι εως ακατορθωτο λυπαμαι με την ορεξη θα μεινετε.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε λυπαμαι αλλα εισαι τελειως ασχετος.ρωτηστε και κανεναν παλιο κάτοικο της γειτονιας να σας πει πως ηταν εκει ο χωρος,ο δρομος ,τα οικοπεδα πριν δεκα πεντε χρονια και μετα να ισχυριζεστε οτι τα πλατανια ειναι 18-20 ετων και οτι προηπυρχαν της οικοδομης.Πηγαινε να δεις ποτε εγινε η πραξη εφαρμογης και διαμορφωθηκε ο χωρος εκει και αν βρεις πλατανια πριν δεκα χρονια εκει εγω χανω οτι θελεις. Ζω στην γειτονια 50 χρονια ξερω πως ηταν ο χωρος και πως εγινε οπως ξερω επισης οτι τα πλατανια τα φυτεψε ο οικοπεδουχος και παπους της οικογενειας και γι αυτο τα εβαλε μπροστα στα δικα του διαμερισματα για να εχουν σκια. Τωρα αν προεκυψε προβλημα υγειας με το παιδακι ειμαι σιγουρος πως ο παπους (ο συχωρεμενος) οπως τα φυτεψε χωρις να ρωτησει κανεναν νομιζοντας πως κανει καλο στην οικοδομη ετσι και θα τα εκοβε για το καλο του παιδιου.εχω γινει εξαλος απο τις τοσες ανακριβειες και ψεματα που διαβαζω.Και ειμαι σιγουρος πως η οικογενεια με τιποτε δεν θα ηθελε να φυγουν τα δενδρα απο εκει μονο για συναισθηματικους λογους επειδη τα φυτεψε ο παπους τους ,αλλα οταν υπαρχει θεμα υγειας οι συναισθηματισμοι μπαινουν σε δευτερη μοιρα.Και τωρα ερχεστε να μου πειτε οτι χρησιμοποιουν το παιδι τους και βλακειες. Απορω γιατι σας ρωτουν και δεν τα κοβουν. τελος παντων σταματειστε να λετε ψεματα γιατι μπορει σαν γειτονες να μην μιλαμε αλλα ξερουμε πως ειναι τα πραγματα. ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

KAI VEVAIA TA DENTRA FYTEYTHKAN META THN ANEGERSH THS OIKODOMHS!!!!!!!!!!!YPARXOYN APODEIXEIS GIA TO SYGKEKRIMENO THEMA (FOTOGRAFIES....ME HMEROMHNIA.....GIA OPOION DEN MPOREI NA KATALAVEI!)KYRIA ANONHMH(POY MONO ANONHMH DEN EISAI) PROSPATHHSAI NA HREMHSEIS ,AKOMH MPOREI NA MH SE EXOYN ENHMEROSEI......MPOREI O DHMARXOS NA "APOFEYGEI" ME POLY DIAKRHTIKO TROPO THN OPOIADHPOTE SYNANTHSH ALLA AYTO DEN SHMAINEI OTI OLA EXARTOYNTAI APO TON DHMARXO....YARXOYN OI PLEON ARMODIOI POY THA DOSOYN TH LYSH! KAI KATI AKOMA THA TONISO OPOS SE OLA TA ALLA MYNHMATA POY ARNHTHHKATE NA ANARTHSETE KAI ANAFERONTA STHN K. ANONYMH, KYRIA MOY NA MILATE ME XEIROPIASTES APODEIXEIS KAI KALA THA KANETE AN TIS EXETE NA TIS PAROYSIASETE! EIDALOS PROSEXTE TON TROPO POY MILATE GIA NA MH SAS KATHGORHSOYN GIA SYKOFANTIA . EINAI LEPTA THEMATA ALLA S'AYTES TIS PERIPTOSEIS OTAN XEPERNIETAI TO ORIO TOY PREPEIN KAI ARXIZETE NA PROSVALETE XORIS NA EXETE APODEIXEIS.....LOGIKO EINAI ....OLOI EXOYME TA ORIA THS ANTOXHS MAS ! PARTE TIS APODEIXEIS POY EXETE ,PHGENTE SE ENA DIKHGORO KAI KRATHSTE TOYLAXISTON ENA EPIPEDO SYMPERIFORAS. GIA EMAS TO THEMA EINAI H YGEIA KAI EXOYME OLES TIS APODEIXEIS .PERIMENOYME NA MAS PAROYSIASETE TIS DIKES SAS. H OIKOGENEIA DEN EXEI KANENA SKOPO NA ALLAXEI SPITI GIATI EINAI IDIOKTHTES KAI TO XERETE, KALO H' KAKOS KAI MALLON KAKOS TA FERATE TA PRAGMATA S'AYTA TA EPIPEDA , KATALHKSATE MIA POLYKATOIKIA POY DEN MILIOYNTAI OI ENOIKOI METAXY TOYS! TO POIO EYKOLO EINAI NA MHLAS XORIS NA EXEIS KAPOION NA SE ANTILEGEI .......FERTE APODEIXEIS. P.S.KYRIAMOY ESEIS DEN KATALOGIZESTE STA HREMA ZOA ....EISTE APLA ZOO. G.F.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα με την προλαλλησασα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω γειτονα μαζι σου, πριν εικοσι χρονια ο Νικος ειχε εδω την κορδελα και ο Μητρου εκοβε ακομα ξυλα και ολο το μερος ηταν τελειως διαφορετικο.Οπως συμφωνω μαζι σου καισε ολα οσα γραφεις.Δεν ξερω αυτοι οι ανθρωποι τι κακια εχουν.
ηρθαν αγορασαν ενα σπιτι εδω και νομιζουν ολα τα ξερουν.

Ανώνυμος είπε...

G.F. polu enimerwmeno.....se vriskw!!! ksereis ti kanei kai o dimarxos???? mwre mpravo....
G.F. pws haraktirizeis kapoion pou rixnei allati sta krufa....? ksereis esu pioi.....energoun sta krufa....apla pes pws tous apokaloune.

Ανώνυμος είπε...

ESY GIA PES MAS ANWNYME POS KSEREIS OTI O/H G.F. EINAI GUNAIKA KAI THN APOKALEIS KAI PROLALLISA.....?????

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΟΝΤΩΣ G.F. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ (ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ), ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ Η ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ.
P.S. ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ BLOG

Ανώνυμος είπε...

οπως εσυ με αποκαλεις ανωνυμε και οχι ανωνυμη ετσι και γω την αποκαλεσα προλαλησασα και οχι προλαλησαντα απο κει και περα μονο αυτος ή αυτη ξερει τι γενους ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Μαργαρίτα,διακρίνω έναν χαρακτήρα γεμάτο φιλαυτία,φιλοκέρδεια,κενολογία,ιδιοτελή και ιδιόρρυθμο. Θα ήθελα να είσαι φειδωλή και όχι αλαζονική απέναντι στους συγκατοίκους σου, στον δήμαρχο, στον κόσμο.Όλες σου οι κινήσεις είναι ένα λάθος γι'αυτό είναι και άκαρπες.Να'ξερες ο,τι δεν είναι το μοναδικό παιδί με αλλεργία το δικό σας. Υπάρχει πάρα πολύς κόσμος, πάρα πολλά παιδιά και με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό. Σύμφωνα με σας θα έπρεπε να μην υπήρχαν ούτε δέντρα ούτε βλάστηση,γιατί όπως βλέπεις κανένας δεν ασχολείται μαζί σου.Τα θέματα της επικαιρότητας τρέχουν και είναι πολύ σοβαρά (ας μην αναφερόμαστε σε αυτά) γι'αυτό κόψε το παραμυθάκι σου και ασχολήσου με το σπίτι σου και την οικογένειά σου και μην τρώγεσαι με τα ίδια σου τα ρούχα.Μάθε να σέβεσαι,να εκτιμάς,να αγαπάς.

Διονύσης,Βέροια

Ανώνυμος είπε...

το πρασινο σωζει ζωες.

Ανώνυμος είπε...

KALHMERA SAS! HTHELA NA SAS PO APLOYSTATA OTI APO MERIA MAS TA PRAGMATA EYTHXOS VRHKAN TO DROMO TOYS! EYXARISTO OLOYS OSOY AGGALIASAN THN OIKOGENEIA KAI IDIKA THN MIKRH POY YPOFEREI!EGO PROSOPIKA THN AGAPAO PARA POLY AYTHN THN OIKOGENEIA KAI DETHHKA POLY MAZI TOYS APO TOTE H MIKRH ARXISAI NA YPOFEREI! KAI OTI NA XREIASTEI APO EDO KAI PERA KAI APO EMENA PROSOPIKA KAI APO OLH THN OIKOGENEIA KAI TOYS FILOYS THA EXOYN OLH THN YPOSTHRIXH MAS! KAI OPOIOS ALLOS VRETHEI SE ANALOGH ANAGH! EYXARISTO KAI ESAS POY ANARTHSATE TA MYNHMATA MOY ! EINAI ALHTHIA TO PRASINO SOZEI ZOES GI'AYTO EYXOMAI NA SAS ARESOYN TA KAINOYRIA DENTRA!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θα γίνει αυτό που έπρεπε να συμβεί εδώ και πολύ καιρό???Τα πλατάνια αντικαθιστούνται????Μπράβο τελικά το δίκαιο πάντα επικρατεί και η αλήθεια λάμπει!!!Πραγματικά αυτή ηταν και η πιο σωστή λύση!!!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο. καιρος ηταν . κοιταξτε να ειναι τα νεα δεντρα μεγαλα για να μην εχουν να πουν οτι εγινε για την θεα.

Ανώνυμος είπε...

apo oti fenete mia xara ta kataferes ta kopsate ta platania sas euxomai ta 8erma mou silipitiria kai zwi se esas pisteuw na min pa8ete kai eseis to idio me ta platania!!!