Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ Η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Την ανάγκη, το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ να δώσει "στην πρώτη γραμμή τη μάχη για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα μας", τόνισε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης, κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, εν όψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος το Σάββατο.....
"Στην πορεία προς τη Συνδιάσκεψη, οφείλαμε να δείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ, παραμένει ένας ζωντανός πολιτικός οργανισμός, που ξέρει, ακόμα και σε συνθήκες κρίσης, να συζητά και να παράγει πολιτική.

"Να αντιμετωπίσουμε το μούδιασμα της οργανωμένης μας βάσης, λόγω των αναγκαίων μέτρων που πήραμε για τη σωτηρία της χώρας. Να κερδίσουμε το στοίχημα της συμμετοχής, ώστε η Συνδιάσκεψη μας να αποτελέσει ένα γεγονός που αφορά στις μαζικές δημοκρατικές και κορυφαίες λειτουργίες του κόμματος μας, αλλά να κερδίσει την προσοχή και την συμμετοχή της κοινωνίας", ανέφερε ο κ. Καρχιμάκης.

Εθεσε ακόμη ως πρώτη άμεση προτεραιότητα για το κυβερνών κόμμα να ξεδιπλώσει το αναπτυξιακό σχέδιο που έχει για κάθε περιφέρεια της χώρας, αφού προηγουμένως καταγράψει και ιεραρχήσει τις προτεραιότητες κάθε περιοχής.

Ο κ. Καρχιμάκης παραδέχθηκε ότι η πορεία προς τη Συνδιάσκεψη, δεν ήταν εύκολη, και αντιμετωπίστηκε, ως μια διαδικασία βουτιάς στην εσωστρέφεια ενώ αναφέρθηκε και στα "εμπόδια" που συνάντησαν οι εσωκομματικές διαδικασίες.

"Κάποιοι, προσπάθησαν, με αντισυγκεντρώσεις που θύμισαν, άλλες εποχές, να ματαιώσουν τις εκδηλώσεις διαλόγου, που είχαμε προγραμματίσει", τόνισε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Καταλήγοντας κάλεσε τα μέλη της κυβέρνησης και τα στελέχη του κόμματος να δώσουν "τη μάχη ενάντια στην πολιτική αμνησία που αποκτά διαστάσεις σκόπιμης διαστρέβλωσης και της κατάστασης που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε και των δύσκολων αλλά αναγκαίων πολιτικών που ακολουθήσαμε και να αναδείξουμε ότι δεν είμαστε εμείς, οι δημιουργοί της κρίσης".

εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: