Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΣΤΟΝ Γ. ΔΑΛΛΑ

Αν και όλα δείχνουν ότι λίγες μέρες χωρίζουν το ΠΑΣΟΚ από το νέο του ραντεβού με την κυβερνητική εξουσία το κλίμα στο εσωτερικό του δεν αλλάζει και οι έριδες καλά κρατούν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συνέβη χτες το βράδυ στη συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής που είχε ως θέμα την συγκρότηση της Νομαρχιακής Εκλογικής Επιτροπής.
Ο πρώην κοινοτάρχης Σφηκιάς Παν. Σουλιώτης σηκώθηκε στο βήμα της συνέλευσης και κατηγόρησε ευθέως τον παριστάμενο Γ. Δάλλα ότι είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος της διάλυσης των κομματικών οργανώσεων στο δήμο που διοικεί εδώ και τρεις τετραετίες.
Ο πρώην κοινοτάρχης, με ένταση είναι αλήθεια, τάχθηκε αντίθετος με την τοποθέτησή του στη λίστα των εκλογών και μάλιστα είπε ότι "αφού τον δεχτήκατε ως υποψήφιο εγώ παραδίδω την κομματική μου ταυτότητα".

Γιατί άραγε σημειώθηκε αυτή η αντίδραση; Γιατί υπάρχει αυτό το κλίμα στο δήμο Μακεδονίδος όπου όντως ο Γ. Δάλλας εκλέγεται αυτοδύναμος σε τρεις εκλογικές διαδικασίες;
Η εξήγηση είναι απλή: Ο δήμαρχος εξ αρχής δήλωνε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν τον ενδιαφέρει τι θα πει το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ αλλά απευθύνεται στην τοπική κοινωνία όπου έχει απήχηση.
Βέβαια, οι οργανώσεις του δήμου και όσοι δραστηριοποιούνται σ΄ αυτές βρέθηκαν απέναντί του όλα τα προηγούμενα χρόνια με αποτέλεσμα να συγκροτείται επί δυο συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις (2002 και 2006) δημοτικά ψηφοδέλτια με χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Μακεδονίδος έχοντας απέναντί του το ψηφοδέλτιο του Γ. Δάλλα.

Το κλίμα στη συνεδρίαση φορτίστηκε προς στιγμήν αλλά δε δόθηκε συνέχεια αφού ο ίδιος ο Γ. Δάλλας δε μίλησε για να απαντήσει. Γεγονός είναι πάντως ότι όλοι όσοι συμμετείχαν στη συνέλευση αυτή είχαν την ίδια πεποίθηση, ότι η υποψηφιότητα Δάλλα ήταν κατ΄ εντολή του Χρυσοχοϊδη. Άλλοι το έλεγαν και χαίρονταν και άλλοι με υπονοούμενα..

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Σουλιωτης ειπε αληθειες και μαλιστα πονεμενες αληθειες.
Ο Δαλλας εγραφε κανονικα το κομμα μας και τωρα θελει να γινει βουλευτης.
Υπαρχουν και ορια σε ολα

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Βαρκάρης ήτανε και τέτοιος θα μείνει. Τα χούφταλα μιλάνε ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Όχι νευρακια.
Τώρα πίνουμε.
Μέχρι τελευταία σταγόνα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Άκρως Δεξιός Δάλλας που με τον Χαλκίδη τρώγανε ζυγούρι στο Δάσκιο (Δηλώσεις Χαλκίδη σε ράδιο) ήθελε να κατέβει Βουλευτής...) Έρε αυτό το ΠΑΣΟΚ ηλεκτροσόκ θέλει

Ανώνυμος είπε...

Τι σαχέση έχει ο Δάλλας με το ΠΑΣΟΚ; ΜΗ τρελεθούμε. Όπου φυσάει ο άνεμος. Ευτυχώς τον πήρανε χαμπάριπαντού. Και κάτω. Στα κεντρικά.
Μπορεί να τον εξέθρεψαν αλλά δεν θα τον λουστούν κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Σουλιώτη κατάλαβες; Τρέχαμε τότε στα δύσκολα, στην αρχή, να στηθεί το ΠΑΣΟΚ. Και αφού έγινε το μαγαζί, πλάκωσαν οι μουστερίδες.
Εμείς φταίμε Σουλιώτη. Όταν τα βλέπαμε στην αρχή, έπρεπε να πέφτουν φάπες και ανάποδες. Τώρα αυτοί φτιάχτηκαν (και οι γυναίκες τους) κι εμείς πρωί πρωί τα γράφουμε εδώ. Δημοκρατικά κόμματα του φόβου. Σοσιαλισμός, της σιωπής.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο Σουλιώτης ρε παιδιά?
Τι έχει κάνει για τον τόπο του?
Αυτός που εμπόδιζε τα μηχανήματα να περάσουν στην κατασκευή του φράγμνατος στην Παλιόχωρα?
Ποιος είναι ο Σουλιώτης στο ΠΑΣΟΚ?
Σε ποιο ΠΑΣΟΚ έχει ξεχαστεί ο άνθρωπος?
Στ' άρματα στ' άρματα???
Αιντε χου ρε χουουουουου
Για γέλια και για κλάματα θα είναι ο κάθε Σουλιώτης μόλις κυβερνήσει ο Γιώργος.
Αιντε χου ρε χουουουουου

Ανώνυμος είπε...

Εδώ μέσα για ΠΑΣΟΚ να μη γράφουν ανώνυμα τα γνωστά σαπάκια της "οικολαμογιάς", γιατί το μόνο που ξέρουν από ΠΑΣΟΚ ήταν οι επιχορηγήσεις που έπαιρναν με το τσουβάλι όταν ήταν ο Λαλιώτης στο ΥΠΕΧΩΔΕ.
ΤΑ λαμόγια, δεν έχουν λόγο για το ποιους θα έχει το ΠΑΣΟΚ στα ψηφοδέλτια.
Ουστ απο δω φασισταριά της ρεμούλας.
Ουστ.

Ανώνυμος είπε...

Αφού ο ΟΙΚΟΛΑΜΟΓΙΟΣ απέκτησε συνομιλητές για τον καθορισμό και τον σχολιασμό του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία τότε είναι πραγματικά άξιος.

Ανώνυμος είπε...

Όχι νευράκια. Τα πίνουμε όλα τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Καπετάνιο άστα. Έχασες.
Με τέτοιο γιγαντούλη μπορείς να τα βάλεις; έναν επιτυχημένο πολιτικό έβγαλε η Ημαθία. Ετούτονε.
Απλά ακόμη δεν καταλάβαμε πόσο επιτυχημένος είναι. Ένας αυτός και ένας ο Περικλής. Εκείνος ντε. Που έκανε την Ακρόπολη. Και σιγά τα λάχανα. Αν δεν έχει χόρτο στη σκεπή, γίνεται; Ακρόπολη είναι αυτή;
Αυτός να έβλεπες τι θα έκαμε. Τον αφήκαν όμως; Δεν τον αφήκαν.

Ανώνυμος είπε...

KALO.....
TO XORTO GIA OLES TIS XRHSEIS AKOMA KAI STIS STEGES.
TI; STA FOTOBOLTAIKA; MPA DE NOMIZO.

Ανώνυμος είπε...

Τί να πώ τώρα;
Θα φαγωθούμε μεταξύ μας.
Ανοησίες.