Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΥΡΙΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Η κεντρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία, εν όψει των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30μμ στην Αίθουσα της Εληάς στη Βέροια. Θα μιλήσουν η Μάγδα Σπηλιοπούλου και ο Πέτρος Ζούνης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:
«Καλούμε τα μέλη, τους φίλους και το λαό της Ημαθίας να δώσουν το παρόν σ’ αυτή την εκδήλωση. Τους καλούμε, την κρίσιμη ώρα αυτή για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, να στηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ, να σκεφτούν ότι Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, με την παρουσία και τη δράση του μέσα και έξω από τη Βουλή τα προηγούμενα χρόνια επιδίωξε σταθερά και βρέθηκε δίπλα σε όλους αυτούς που δεν βολεύονται στη σημερινή τάξη πραγμάτων.
Στις 5 Οκτώβρη, είναι απαραίτητο να υπάρχει μια ισχυρή ριζοσπαστική και παρεμβατική αριστερά που θα θέσει μεγάλα εμπόδια στα αντεργατικά πολιτικά σχέδια. Που θα προβάλλει εναλλακτικές λύσεις και θα δυναμώνει την ελπίδα για μια ριζική αλλαγή των κοινωνικών συσχετισμών. Δεν πρέπει να ξεχάσει κανείς ότι Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, βρέθηκε στην πρωτοπορία των αγώνων για την προστασία του περιβάλλοντος, του ασφαλιστικού συστήματος, των εργατικών δικαιωμάτων, των αγροτών κλπ. Πέτυχε σημαντικές νίκες.
Έχει τη θέληση και τη μαχητικότητα αλλά και την πείρα να προωθήσει ένα εναλλακτικό σχέδιο για τη χώρα, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες και τα συμφέροντα όσων πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική του δικομματισμού. Ας σκεφτούμε ότι το μέλλον μας δρομολογείται με τις σημερινές μας αποφάσεις και ότι είναι στο χέρι μας να έχουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ ισχυρό στη Βουλή και τους αγώνες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: