Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Θ. ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ: ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ

Ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Γικόνογλου, αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης της εταιρείας ΟΜΥΑ ΕΛΛΑΣ για εγκατάσταση λατομείου σε έκταση 540 στρεμμάτων στο Ξηρολίβαδο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
‘Eχω λάβει ξεκάθαρη θέση στις προεκλογικές μου ομιλίες και έχω δηλώσει ότι τέτοιου είδους ανάπτυξη δεν είναι επιθυμητή από την τοπική κοινωνία.
Με αφορμή το κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηρολιβάδου, διαβεβαιώνω ότι από την επομένη των εκλογών, θα σταθώ στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας για να αποτρέψουμε όλοι μαζί το ενδεχόμενο τέτοιας εγκατάστασης στο Βέρμιο ή άλλη περιοχή του Νομού.
Τα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, είναι στις προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ.
Η Ν.Δ. έδωσε άδεια αδιαφορώντας για την ομόθυμη αντίδραση της τοπικής κοινωνίας, δείχνοντας γι ακόμα μια φορά, ότι είναι υπηρέτης των ισχυρών οικονομικών συμφερόντων και όχι της κοινωνίας.
Το Βέρμιο αξίζει να προστατευτεί και προσωπικά δεσμεύομαι να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για να τεθεί η περιοχή σε ειδικό καθεστώς προστασίας το συντομότερο.
Θανάσης Γικόνογλου
Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας
ΠΑΣΟΚ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χτύπησε πάλι η αντιγραφή επικόλληση της ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ! Τώρα θυμήθηκαν την πράσινη ανάπτυξη και τα πράσινα άλογα; Για να σώσουν τους κολλητούς τους Σιδηρόπουλο Τάσο και τη Δήμαρχο Βέροιας και τον περιβόητο Δάλλα αλλά κυρίως το γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ημαθίας από τη ντροπή του ξεπουλήματος του Περριβάλλοντος της Ημαθίας!!!
Τώρα θυμήθηκαν να κάνουν αντιπολίτευση στη ΝΔ; ΌΤΑΝ καθημερινά συναλλάσσονται με όλους τους τρόπους και τις ευκαιρίες;
ο Παπανδρέου είπε οχι ακόμα και χτες στη Θεσσαλονίκη στα σκουπίδια στον Αλιάκμονα και η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας σέρνεται πίσω από τα συμφέροντα του Μπόμπολα γιατί το όχι στο υπερλατομείο στο Ξηρολίβαδο χωρίς να συνοδεύεται από όχι στο ΧΥΤΥ Ημαθίας στη θέση 12 πάλι εξυπηρετεί το Μπόμπολα και τα συμφέροντά του! Μικροί και ανίκανοι τώρα που είδατε εξουσία ράβετε κουστούμια και ταγέρ ερήμην των πολιτών της Ημαθίας!!!

Ανώνυμος είπε...

Δημοψήφισμα τώρα για τον ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ!!!
ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ δεν στηρίζει τη θέση του Παπανδρέου για τον Αλιάκμονα και τη Βεργίνα!

Ανώνυμος είπε...

Η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία δε στηρίζει τη θέση του Παπανδρέου για τον Αλιάκμονα!

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΕΠΙΛΟΓΩΝ» ΤΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

gia to xyty sth 12 th thesi exeis?
dilose tin tora.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα λέγαμε;
Αυτός είναι αγώνας.
Θανασάκι πρόσεχε. Όχι τα βαριά. Όχι τα αγκωνάρια.
όχι τόσο κούραση. Σε χρειάζεται η παρτίδα.

Ανώνυμος είπε...

Το έγραψα και σε άλλο σχόλιο: αυτό ΔΕΝ είναι ΠΑΣΟΚ, "αγόμαστε και φερόμαστε" είναι! Θανάση πιάσε τ΄άρματα γιατί ζωντανό θα σε φάνε, να ξέρεις!!

Ανώνυμος είπε...

Έχουμς έλκος.
Κάνει;

Ανώνυμος είπε...

Θα αρχίσει να πυροβολάει δηλαδή;
Να φεύγουμε εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μπορεί να μου πεί κάποιος ποιό είναι το πολιτικόβάρος του Θανάση;
Έξω απο το βάρος του μπαμπά του, υπάρχει κάτι άλλο και δεν το ξέρω;
Εάν υπήρξε, πότε, που και πως.
Μην τρελαθούμε κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Έ όχι ελαφρύς και ο Θανάσης!
Τον ξέρεις;
Πές κάτι άλλο αλλά, όχι για βάρος. Γενικώς.