Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Σκληρός είναι ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ. Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε την Κυριακή των εκλογών τόσο πιο πολύ και με μεγάλη ένταση βγαίνουν τα συντροφικά μαχαίρια και τα τραύματα που προκαλούν είναι σοβαρά.
Είναι γνωστό ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ Χαλκίδη και Τσαβδαρίδη είναι έντονος και πολλές φορές οι δυο αντίπαλοι καταφέρονται εναντίον του άλλου. Ο στόχος του πρώτου σε σταυρούς προτίμησης στις εκλογές του 2007 Μ. Χαλκίδη είναι να διατηρήσει την πρωτιά και να έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Η δουλειά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, οι πολλοί πυρήνες που έχει σε όλο το νομό καθώς και ο μηχανισμός του κόμματος δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις να τερματίσει πρώτος και με διαφορά από τους άλλους υποψήφιους της ΝΔ στην Ημαθία.
Από την πλευρά του Λαζ. Τσαβδαρίδη γίνεται ένας "πλουσιοπάροχος" προεκλογικός αγώνας σε τέτοιο βαθμό που να προκαλεί ερωτήματα. Δεν υπάρχει εφημερίδα και ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που να μη φιλοξενεί τη διαφήμισή του. Διοργανώνει συναυλία με ερμηνευτές που έχουν υψηλό μεροκάματο και άλλα τέτοια όμορφα και ακριβά.
Στόχος του είναι να αυξήσει τις δυνάμεις του τουλάχιστον κατά 60% ώστε να πιάσει την πρώτη θέση. Αυτό κατά την άποψή μου είναι πάρα πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατον.
Από την μεριά του ο Ηλ. Φωτιάδης φαίνεται ότι ολοκληρώνει τον κύκλο του και την ωραία παρουσία του στο κοινοβούλιο όπου άφησε μια ευχάριστη νότα όλα αυτά τα χρόνια που εκπροσώπησε τους συμπολίτες του.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι κόντρες μεταξύ των Χαλκίδη και Τσαβδαρίδη χτύπησαν "κόκκινο" το τελευταίο διάστημα με αφορμή τόσο την υπόθεση του ροδάκινου όσο και την υπόθεση του λατομείου στο Ξηρολίβαδο.
Οι δυο βουλευτές της ΝΔ ήρθαν σε ευθεία αντιπαράθεση μεταξύ τους δημόσια και προκάλεσαν βέβαια τα αρνητικά σχόλια των πολιτών που τους παρακολουθούσαν ή τα πληροφορήθηκαν από τις εφημερίδες.

Ο Μ. Χαλκίδης είναι γνωστό ότι ανήκει στους λεγόμενους "Καραμανλικούς" βουλευτές σε αντίθεση με τον Λ. Τσαβδαρίδη που ανήκει στο στρατόπεδο της Ντόρας.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγώνες ε;
Αίματα, τραυματισμοί, πείνα, κακουχίες, εχθρικά πυρά, κρυοπαγήματα, αυτοθυσία.
ήρωες είναι. Αγάλματα να ετοιμαστούν. Ονοματοδοσία σε πλατείες.
Να ξαναγραφτεί η ιστορία.
Ήρωες. Ζήτω.

Ανώνυμος είπε...

Αιδώς Αργείοι!ίόντα
Οι μπακάληδες εδώ και χρόνια σε αυτή τη χώρα πωλούν εδώδιμα και άλλα είδη διατροφής!!!Οι μπακαληδες εδώ και χρόνια διασκεδάζουν στα λαίκά κέντρα των μπουζουκιών και πνίγουν την κούρασή τους και τους πολλούς καυμούς τους στο ουίσκυ!
Μέχρι εδώ όλα καλά! Όταν όμως «πωλούν» και πολιτική στήριξη και προσπαθούν να εκλέξουν και βουλευτή στην Ημαθία και να μας διασκεδάζουν δωρέαν στα μπουζούκια και να δίνουν φωτο του υποψήφιου με την λαική αοιδό-κούκλα και συμπαθέστατη κατά τα άλλα-για να τον ψηφίσουμε....ε τότε πρέπει να ανησυχούμε πολύ και σίγουρα η κοινωνία μας να επαγρυπνεί.

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή φωτογραφία, ο βουλευτής και οι αοιδός.
Σεμνά και ταπεινά είχε πει ο αρχηγός και ο Λάζαρος το κάνει πράξη. Κέρασε χτες δυόμιση χιλιάδες άτομα στις Μορφές και κάντε πολλαπλασιασμό πόσα ποτά δόθηκαν και πόσο κόστισε η εκδήλωση.
Απο που ωρε γίγαντα καλύπτονται αυτά τα έξσοδα; Μήπως ξεχάσαμε ότι το πλαφόν για έξοδα προεκλογικά είναι μόλις είκοσι χιλιάδες ευρώ;
Αλλά ποιός να τα δει αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Καλό το οιίσκι. Και κανένα παρτάκι με... ούζα έχετε σταν σκέψη; Εκεί να δείς κόσμο.
Δεν είναι κακό. Για τον αγώνα ρε.
Όλοι οι αναποφάσιστοι, θα αποφασίσουν .

Ανώνυμος είπε...

Αυτός είναι ο πολιτικός λόγος της δεξιάς.
Η κατάντι όλων μας.
Να φέρει και την Μπεζεντάκου.
Μας πήρε ο διάολος και εμείς κοιμόμαστε.
Άθλιοι. Μην ξαναδώ να ασχολείστε με την Θούλη και κάθε Θούλη που δεν σας βολεύει γενικώς.
Βγάλτε τον σκασμό αν δεν μπορείτε να κάνετα κάτι θετικό έστω μια φορά.

Ανώνυμος είπε...

Ρε γαμώτο, και δεν πρόλαβα να ρωτήσω: εγώ που ψηφίζω αλλού μπορούσα να παω Κοκκίνου (όχι Τσαβδαρίδη, Κοκκίνου!)?? Γιατί εκεί που με έφερε ο Καραμανλής, ο Αλογοσκούφης και η υπόλοιπη νεοφιλελευθερη παρέα ούτε ποτάκι δεν μπορώ να πληρώσω πλέον....

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο το ... παρτάκι με τα ούζα για πότε;
Αν το χάσω Μόχλα, χάθηκες.
Όλοι στον αγώνα ναί. Μη απουσιάζω όμως εγώ!
Έγκαιρα λοιπόν η ενημέρωση, για την μεγαλύτερη πολιτική συγκέντρωση της νίκης.

Ανώνυμος είπε...

Εκτός απο την Νίκη και η Σούζη είναι άπαιχτη. Μη ξεχάσουν να την καλέσουν.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να ανοίκει στο στρατόπεδο της Ντόρας (με δική τπυ ευθύνη), αλλά το θέμα είναι ότι δεν τον θέλει η Ντόρα...

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΙΟ ΡΑΦΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ?
ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ Η ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ?
ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ..ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΎ ΩΡΑΙΟΣ ΕΣΥ.