Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

55χρονος ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ!

Χρωστούσε κι επειδή δεν είχε να πληρώσει, σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του. Ο 55χρονος από τη Βέροια εμφανίστηκε να έχει πέσει θύμα ληστείας από δύο άτομα, όταν σταμάτησε να κάνει τη σωματική του ανάγκη στο ύψος της διασταύρωσης Ράχης, στην ΠΕΟ Βέροιας - Κοζάνης. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία του, δύο άτομα έσπασαν το παράθυρο του συνοδηγού και πήραν από το ντουλαπάκι σακούλα που περιείχε 35.000 ευρώ.
Ο "ληστευθείς" για να γίνει πιο πιστευτός έδωσε στο περιστατικό κινηματογραφικές διαστάσεις καιθώς, όπως είπε, άρχισε να καταδιώκει τους κλέφτες και συνεπλάκη με έναν ο οποίος, πάνω στη συμπλοκή, τον τραυμάτισε με μαχαίρι.
Όμως ο ευφάνταστος 55χρονος στην προσπάθειά του να γίνει πιστευτός, έβαλε παραπάνω "σάλτσα" στην αφήγηση των φερόμενων γεγονότων, με αποτέλεσμα να κινήσει τις υποψίες. Ακολούθησαν αλλεπάλληλες αντιφάσεις οι οποίες εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και κάποια στιγμή το "θύμα" κατέρρευσε και ομολόγησε ότι όλα όσα κατήγγειλε ήταν αποκυήματα φαντασίας, στην προσπάθειά του να βρει δικαιολογία για την αδυναμία του να πληρώσει τις οφειλές του.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία
Πηγή: http://www.verianet.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1990&Itemid=43#Scene_1

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΔ