Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΣΕ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ. ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Από τον Εθνικό Διαχειριστή Σιδηροδρομικής Υποδομής (Ε.ΔΙ.Σ.Υ.) Α.Ε. εστάλη, αιφνιδιαστικά, την Τετάρτη (9/8) στις 12 το μεσημέρι στο δήμο Πλατέος και στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος το ακόλουθο τηλεγράφημα: «Σας γνωρίζουμε ότι λόγω έκτακτου συμβάντος (αδυναμία φύλαξης) η κεντρική διάβαση Σταθμού Πλατέος, θα παραμείνει κλειστή την Πέμπτη 10/09/09 από ώρα 01:00 έως 05:30 πρωινή. Παρακαλούμε ενέργειές σας για την διοχέτευση της κυκλοφορίας σε υφιστάμενες παρακείμενες οδούς, οι οποίες οδηγούν σε δύο άνω διαβάσεις και μία κάτω διάβαση».
Στην κίνηση αυτή του Ο.Σ.Ε., που προοιωνίζει ενδεχόμενα και την πρόθεσή του να λάβει μόνιμο χαρακτήρα το κλείσιμο της κεντρικότερης σιδηροδρομικής διάβασης του δήμου Πλατέος κατά τις βραδυνές ώρες, είναι κατηγορηματικά αντίθετη η δημοτική αρχή, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση του δημάρχου Πλατέος κ. Φώτη Δημητριάδη.
Στο απαντητικό προς το τηλεγράφημα έγγραφό του ο δήμαρχος Πλατέος τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής: «Σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν αποδεχόμεθα τηλεγραφήματα αυτής της μορφής και δεν είμαστε διατεθειμένοι να εφαρμόσουμε εντολές σας, πολύ δε μάλιστα όταν αυτές μας διαβιβάζονται αιφνιδιαστικά και κατά τετελεσμένο τρόπο».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χάρη έκανες ένα λάθος.
Αν θα πάς στο πασάζω θα βρείς δύο σκεπασμένες ταμπέλες που αναγράφουν 22.00 με 06.00 κλειστό. Αυτός ήταν ο στόχος τους όπως και με το άλλο πασάζω που κατέληξε να το κλείσουν....