Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Δ. ΜΟΥΡΝΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ

Βρισκόμαστε στο μέσο μιας βαθιάς και παρατεταμένης πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης.
Είναι φανερή η αδυναμία διαχείρισης της κρίσης αυτής από την παρούσα κυβέρνηση. Μιας κυβέρνησης που εδώ και πεντέμισι χρόνια πλέει χωρίς πυξίδα, αλλάζει κάθε τόσο γραμμή, ράβει και ξηλώνει διάφορα μέτρα, παρουσιάζει φαινόμενα ηθικής κατάπτωσης.
Οι θεσμοί απορυθμίστηκαν, οι μισθοί και οι συντάξεις απαξιώθηκαν, οι κοινωνικές κατακτήσεις οπισθοχώρησαν, οι αγρότες μαράζωσαν, το διεθνές κύρος της χώρας καταρρακώθηκε.
Υπάρχει η ανάγκη για μια νέα και αξιόπιστη κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.
Το ΠΑΣΟΚ έχει το πρόγραμμα και το στελεχιακό δυναμικό για την αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης.
Καλείται όχι μόνο να ανατάξει την καταρρέουσα ελληνική οικονομία, αλλά και να ανορθώσει το πολιτικό κύρος της χώρας στην Ευρώπη, να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της πολιτικής και των πολιτικών, να επαναφέρει το κοινωνικό κράτος, να δώσει λύση στα προβλήματα της παιδείας και της νεολαίας.
Να γίνει επίκεντρο των πολιτικών αποφάσεων ο άνθρωπος. Σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχος. Παρά την βαθιά οδύνη από την απώλεια προσφιλούς μου προσώπου, έκρινα ότι έπρεπε να ανταποκριθώ στις παροτρύνσεις φίλων και συνεργατών και στο προσκλητήριο της παράταξής μας. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη ευθύνη η επιλογή μου ως υποψηφίου βουλευτού του Νομού Ημαθίας.
Πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των καιρών, στις ανάγκες των πολιτών. Από τη μακροχρόνια παρουσία μου στα κοινά, και ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες του Νομού.
Υπάρχει και η εμπειρία, αλλά και η αγωνιστική διάθεση να διεκδικήσουμε για τον τόπο μας αυτό που του αξίζει.
Είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο γιατρός είναι ο καλύτερος ο πιο αξιοπρεπής και η καλύτερη επιλογή για τους ψηφο΄φόρους του ΠΑΣΟΚ.
Είναι καταξιωμένος επαγγελματικά, κοινωνικά. Δούλεψε στη ζωή του πολύ χωρίς να ακουστεί τίποτα εις βάρος του, χωρίς να επιβαρύνει κανέναν έφτασε στο σημείο αυτό.
Του αξίζει ο σταυρός όλων μας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΞΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΖΟΥΝ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΛΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ, ΔΥΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΚΑΝΤΟ ΘΕΜΑ ΧΑΡΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ

Ανώνυμος είπε...

ANTE ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΠΟΝΗΡΕ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΑ ΞΕΡΝΑΣ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΒΑΛΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ δισταυρία είναι - ο ένας σίγουρα δικός σου!

Ανώνυμος είπε...

+ STON MOURNO

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνεις και προτείνεις να βάλουμε σταυρό στον Μούρνο. Να μας πει όμως τις θέσεις του για την δώδεκα, για το Ξηρολίβαδο, για το 66 και άλλα.
Γιατί αν θυμηθώ τι είπε στο νομαρχιακό θα τα πάρω. Εκεί είπε ότι αφού οι δήμαρχοι συφμωνούν τι να κάνουμε αλλά να δούμε και γιατί διαφωνούν οι άλλοι. Πόντιος Πιλάτος δηλαδή όπως ο Σιδηρόπουλος. Οχι, οι πολιτικοί πρέπει να έχουν άποψη να μην κρύβονται πίσω από διάφορα συμφέροντα και πίσω από τον όχλο.

Ανώνυμος είπε...

Καλά κάνω και προτείνω, ναι! Γιατί δεν είναι κανά λαμόγιο ο γιατρός. Με τη μαγκιά του και με την προσωπική του εργασία είναι εδώ που είναι σήμερα. Αν όντως είναι έτσι όπως τα λες (για τις θέσεις του) καλά θα κάνει να βγει και να πει τι ακριβώς σκοπεύει να διεκδικήσει για την Ημαθία. Αρκετά πια με τους επαγγελματίες της πολιτικής (Σιδηρόπουλους, Χαλκίδιδες και σια).

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ O ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΑΣ.-

Ανώνυμος είπε...

Ογιατρός είναι εντάξει.
Τα λαμόγια, μύρισαν τυρί τώρα στο κόμμα.Το σάπιο είναι μέσα. Η αξιοπρέπεια του γιατρού, δύσκολα να το αντιμετωπίσει. Η κόπρος του Αυγείου, θέλει κλωτσιές.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα αίματα γιατρέ.
Σε πάω αλλά, όχι υπερβολές. Ποιά μάχη; Χαμένη απο χέρι είναι. Είτε βγείς είτε όχι.

Ανώνυμος είπε...

Ο γιατρός μια χαρά άνθρωπος είναι, αλλά ας αράξει να απολαύσει τη σύνταξη του ο άνθρωπος, όπως κάνει τρία χρόνια τω΄ρα στο Νομαρχιακό Συμβούλιο που κάνει πάρτι ο Καραπαναγιωτίδης δίχως αντίπαλο.
Δυστυχώς εκπροσωπεί μια άλλη νοοτροπία περασμένων εποχών, με σοβαρό ύφος και δίχως μιλιά.
Ο Νομός χρειάζεται βουλευτές με διάθεση να τον γυρίζουν ανάποδα για να μην αφήνουν κανένα θέμα δίχως προβολή και όχι κοστούμια και "καλούς ανθρώπους".
Τον σεβόμαστε, εκτιμούμε την ήπια παρουσία του τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση, αλλά όταν του ανατέθηκε μια παράταξη στο Νομαρχιακό Συμβούλιο δεν έπεισε ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις και δυναμισμό σε θέση ευθύνης.
Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται βουλευτές που θα σηκώσουν τα μανίκια και θα βουτήξουν στα προβλήματα δίχως να νοιαστούν αν τσαλακώσουν τα κοστούμια και ο Γιατρός δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.
Ας αφήσουμε λοιπόν τους συναισθηματισμούς περί "καλών ανθρώπων" και ας δούμε ρεαλιστικά πως θα εκπροσωπηθεί ο νομός με τον πιο δυναμικό τρόπο.

Και δεν αντιλαμβάνομαι, για πιο λόγο κάθε διαφορετική άποψη για τον γιατρό σε αυτό το μπλοκ πρέπει να χαρακτηρίζεται ως προβοκατόρικη.

Έλεος... βρε παιδιά, να γράψουμε τις απόψεις μας προσπαθούμε εκτός και αν εδώ πρέπει να δημοσιεύονται μόνο αρεστές.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός κι εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι σωστοί είναι για σένα. Μ'αλλον θα τρώς καλά.
Όλοι σωστοί και έξω μπάχαλο. Ο γιατρός θα τα στρώσει ε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ Ο ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΑΙ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.....

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.
ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ???
ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ ??

Ανώνυμος είπε...

Ρε γιατρός και πάλι γιατρός! Όσο για την κινητικότητα του, μην ξεχνάτε πως του έχουν συμβεί και πράγματα (που μακάρι να μην συμβούν σε κανένα μας) τα οποία δύσκολα αντιμετωπίζονται. Όσον αφορά το σχόλιο περί "παλαιάς σχολής" και "συναισθηματισμών": χίλια χρόνια έναν τέτοιο παρά 1 ώρα ένα λαμόγιο, έναν αδιάφορο, έναν υποταγμένο, έναν που θυμάται την Ημαθία μόνο όταν κοιτάζει τον χάρτη που είναι στην είσοδο της βουλής!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σωστός.

Ανώνυμος είπε...

Γιατρέ μου όπως βλέπεις, η αξιοπρέπεια, δεν είναι στα σύν σου. Για λίγους βέβαια.