Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΠΛΑΤΕΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Μ. Κωνσταντινίδης
Επιστολή παρέμβαση κάνει γι α το θέμα της κατάργησης του Γυμνασίου η Τ.Ο Πλατέος του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον δήμαρχο για ολιγωρία διότι, κατά την άποψή της, δεν συνεργάστηκε με την Υφυπουργός Χριστοφιλλοπούλου στο ζήτημα της κατανομής του μαθητικού δυναμικού και τον καλεί να το πράξει τώρα.
Η ανακοίνωση που υπογράφει ο γραμματέας της οργάνωσης Μ. Κωνστανίδης είναι:

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΠΛΑΤΕΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με αφορμή όσα ακούγονται και γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο Πλατύ, ειδικά δε μετά τη συγκέντρωση της 4ης Αυγούστου 2011 στο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου Πλατέος των δημοτών από τα δημοτικά διαμερίσματα του Αράχου, Λιανοβεργίου, Παλαιοχωρίου και Πλατέος, η τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Πλατέος θα ήθελε να κάνει γνωστά στο σύνολο των δημοτών τα ακόλουθα, θεωρώντας ξεκάθαρα πως η προτεινόμενη κατάργηση θίγει άπαντες και δεν αποτελεί πεδίο κομματικής ή προσωπικής δράσης και αντιπαράθεσης για οποιονδήποτε:
 σε αντίθεση με όσα κατά καιρούς λέχθηκαν και λέγονται, η Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πλατέος δεν έμεινε αδρανής και κινήθηκε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η πρόταση κατάργησης προς κάθε δυνατή κατεύθυνση, ώστε να βρεθεί λύση με σκοπό να αποφευχθεί η προτεινόμενη από το Υπουργείο Παιδείας Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος,
οι όποιες κινήσεις της Τ.Ο. Πλατέος έγιναν στα πλαίσια των δυνατοτήτων που μπορεί να έχει μια μικρή σε αριθμό ενεργών μελών τοπική οργάνωση οποιουδήποτε κόμματος και ακολουθώντας την κοινή πρακτική, που υπαγορεύει την άμεση αντίδραση όταν θίγεται ένας θεσμός του τόπου, όπως το Γυμνάσιο Πλατέος,
ακολούθησε, χωρίς να δεσμεύεται από οτιδήποτε αλλά με αίσθημα ευθύνης προς τον τόπο μας, την έκκληση-πρόταση που έγινε από πλευράς όλων των παρευρισκομένων και από το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος (στην πρώτη συνέλευση των κατοίκων του Πλατέος, μόλις έγινε γνωστό το γεγονός της δημοσίευσης στο ΦΕΚ της κατάργησης) για να «βοηθήσει ο κάθε
Πλατιώτης όπως και όπου μπορεί»,
κινήθηκε απευθυνόμενη - σύμφωνα με το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ αρχικά προς την Νομαρχιακή Επιτροπή και στη συνέχεια με την αρωγή αυτής και σε ανώτερα κομματικά όργανα, και απευθύνθηκε και προς το Υπουργείο Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, σε μια προσπάθεια μεταφοράς της πραγματικής εικόνας των γεγονότων και όχι αυτής την οποία κάποιοι εσκεμμένα μετέφεραν στην Αθήνα,
Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ενεργειών ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία της υφυπουργού κας Χριστοφυλλοπούλου με την τοπική Οργάνωση και τον Γραμματέα της Μάκη Κωνσταντινίδη, την
προηγούμενη Τετάρτη 3 Αυγούστου, αφού έπρεπε να δοθούν κάποιες διευρύνσεις για την μέχρι τώρα λειτουργία και τις δομές του Γυμνασίου. Η υφυπουργός, αφού ενημερώθηκε εκτενώς ανέφερε πως απόκειται πλέον αποκλειστικά και μόνο στον ίδιο τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κο Φώτη Δημητριάδη να συνεργαστεί θεσμικά με τον προϊστάμενο της Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Καρτσιώτη, ώστε να κατατεθούν σε αυτόν και στη συνέχεια μέσω αυτού και στην ίδια οι προτάσεις για την ανακατανομή του μαθητικού δυναμικού. Η κα υφυπουργός ανέφερε επίσης πως το υπουργείο ακόμη αναμένει από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Φώτη Δημητριάδη έγγραφο το οποίο να αναφέρει λεπτομερώς και όχι σε γενικές γραμμές τις προτάσεις του Δήμου, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας είχε δεσμευτεί να αποστείλει τέτοιο έγγραφο το συντομότερο, όταν επισκέφτηκε την υφυπουργό στην Αθήνα για το
θέμα πριν από πολύ καιρό.
Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κος Φώτης Δημητριάδης, τον οποίο και με την παρούσα καταγγέλλουμε στους Δημότες όλου του Δήμου, από την αρχή δεν ενήργησε ως θα έπρεπε και δεν προέβη στην αποστολή συγκεκριμένης πρότασης που είχε υποσχεθεί στο Υπουργείο, η οποία θα περιλάμβανε λεπτομερή στοιχεία αναφορικά με την ανακατανομή του μαθητικού δυναμικού, ώστε να παραμείνουν σε λειτουργία όλα τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Πλατέος.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κος Φώτης Δημητριάδης, και επειδή τα πράγματα είχαν αλλάξει πλέον λόγω της ολιγωρίας του (η οποία είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο ΦΕΚ, βάσει του οποίου καταργούνταν το Γυμνάσιο Τρικάλων) προσπάθησε ανοιχτά να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, εμφανίζοντας εαυτόν συνεχώς και σε κάθε συγκέντρωση δημοτών του Δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ως θύμα της κυβερνητικής πολιτικής. Δυστυχώς, και αγνοώντας την κοινή λογική, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας εξακολουθεί να κινείται με την ίδια τακτική, προσπαθώντας συνεχώς να παρουσιάζεται ως θύμα, αποσιωπώντας τις δικές του ευθύνες και παραλείψεις και ρίχνοντας τις ευθύνες σε όλους τους άλλους πλην του εαυτού του.
Η ολιγωρία που επιδεικνύει καιρό τώρα ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας είναι πλέον εμφανής, σε κάθε επίπεδο. Αποφάσισε να δράσει με μοναδικά παράλογο τρόπο και ως αποτέλεσμα αυτής του της δράσης σήμερα θίγεται ένα σχολείο με 70χρονη πορεία αλλά και το σύνολο των δημοτών.
Δυστυχώς ακολουθεί την ίδια τακτική, παρά το γεγονός ότι πλέον είναι εκτεθειμένος και υπόλογος στο σύνολο των Δημοτών του Δήμου Αλεξάνδρειας για αυτά που έκανε αλλά και για αυτά που εντέχνως παρέλειψε να κάνει. Εμμένει να κινείται στη λογική του «δεν θα συνεργαστώ με κανέναν», ή του «δεν θα επωμιστεί ο Δήμος το κόστος μεταφοράς σε άλλο σχολείο», εκτοξεύοντας παρόμοιες πολιτικάντικες κορώνες που η θέση τους είναι σε παρελθούσες δεκαετίες και αγγίζουν τα όρια του καθαρού λαϊκισμού.
Επίσης, δεν είναι δυνατόν ο κος Δήμαρχος να απευθύνεται στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας πως οι πρακτικές που αυτό ακολουθεί θυμίζουν άλλες εποχές, όταν οι πρακτικές και οι λογικές που ο ίδιος ακολουθεί οδηγούν το Πλατύ αλλά και το Δήμο γενικότερα στην απομόνωση.
Από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί με το Υπουργείο και να αποστείλει σε αυτό τις προτάσεις του. Αποτέλεσμα αυτού, εκτός του γεγονότος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε (δηλαδή του κλεισίματος ενός σχολείου), είναι και το ότι με τις ενέργειες του αυτές - με τους «προεκλογικού τύπου» λόγους του σε κάθε συγκέντρωση των δημοτών που πραγματικά και άδολα αγωνίζονται ώστε να μην κλείσει το Γυμνάσιο Πλατέος και με την προσπάθεια οικειοποίησης μιας κινητοποίησης που δεν θα έπρεπε να χρωματιστεί κομματικά από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε – έχει καταφέρει να χωρίσει τους Δημότες της Δημοτικής Κοινότητας και πολλοί εξ αυτών να θέλουν να συμμετάσχουν σε κινητοποιήσεις αλλά να μην το κάνουν, μη θέλοντας να τις «νομιμοποιήσουν» τις ενέργειες του Δημάρχου.
Με την παρούσα ανοιχτή επιστολή καταγγέλουμε στους Δημότες τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Φώτη Δημητριάδη για την μέχρι σήμερα τακτική του και τον καλούμε για μια ακόμη φορά να συνεργαστεί με το Υπουργείο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, να αποστείλει τα έγγραφα και τις συγκεκριμένες προτάσεις του Δήμου μας, ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα .
Επίσης δηλώνουμε πως στηρίζουμε τον αγώνα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πλατέος για να παραμείνει ανοιχτό το Γυμνάσιο μας.
Στο μέτρο των δυνατοτήτων που έχουμε ως Τ.Ο. Πλατέος, θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για την ανάκληση της άδικης απόφασης και θα συνεχίσουμε τις επαφές ώστε η παραπάνω απόφαση
να ανακληθεί.
Τέλος, καλούμε το Υπουργείο να εξετάσει ενδελεχώς και σε κάθε του λεπτομέρεια το υπόμνημα-πρόταση του Δήμαρχου Αλεξάνδρειας για την ανακατανομή (όταν αυτή αποσταλεί στα αρμόδια γραφεία), ώστε να μην κλείσει κανένα σχολείο στη Δημοτική Ενότητα Πλατέος. Επίσης καλούμε το Υπουργείο να επανεξετάσει το θέμα, ακόμη και στην περίπτωση που δεν αποσταλεί από πλευράς του Δήμου οποιοδήποτε έγγραφο, αν ο Δήμαρχος εξακολουθήσει την ίδια παράλογη και ζημιογόνα για τον τόπο μας τακτική.
Για την Τ.Ο. Πλατέος,
Ο Γραμματέας

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EPITELOUS SIGA SIGA ARXIZOUN OLOI NA KATALAVAINOUN POIOS PRAGMATIKA EKANE THN MEGALH GAFA KAI EVALE 2 XWRIA NA MALWNOUN!

Ανώνυμος είπε...

Με την ανακοίνωσή σας (Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πλατέος) αποδεικνύεται ότι λειτουργείτε ως γραφείο τύπου της Χριστοφιλοπούλου. Επικαλείστε αιτιάσεις της περί "μη αποστολής εγγράφων" και περί "μη συνεργασίας" του Δήμου, χωρίς να γνωρίζετε αν, πότε και πόσα έγγραφα, αποφάσεις και ψηφίσματα του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου στάλθηκαν. Και όταν αναφέρεστε στο κλείσιμο του Γυμνασίου Πλατέος, να μην λέτε για "πρόταση του Υπουργείου", υπάρχει απόφαση και ΦΕΚ του Ιουλίου, ενώ στην αντίστοιχη απόφαση του Μαρτίου δεν αναφέρεται καμία κατάργηση Γυμνασίου Πλατέος στον κατάλογο των καταργούμενων σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Βέβαια είνα παγκοίνως γνωστό ότι το πρόβλημά σας είναι ο... Δήμαρχος. Αυτός φταίει για όλα!

Ανώνυμος είπε...

Προς κάθε ενδιαφερόμενο και σκεπτόμενο πολίτη του χωριού μας.

Μακριά απο κόμματα και πολιτικές αγκυλώσεις. Το σχολείο μας δεν είναι χώρος πολιτικών αντιπαραθέσεων και προσωπικών συμφερόντων.

Γιατί "κύριε" γραμματέα τόσο καιρό δεν ενεργοποιήθηκες και δεν έβαλες τα "μεγάλα μέσα" που έχεις για να γίνει κάτι για το σχολείο.

Θέλεις να μας πεις ότι δε μίλησες με το πολύ κοντινό συγγενικό σου πρόσωπο που τυγχάνει να είναι σε πολιτικό γραφείο γυναίκας βουλευτού του κόμματος σας?

Ποιόν κοροϊδεύετε επιτέλους με τα ψέμματα και τις παιδικές ιστορίες σας?

Προσωπικά με αναγκάζεις να πέσω στο επίπεδο σου, κάτι που με θλίβει ιδιαιτέρως αλλά επειδή προκαλείς συνεχώς θα χαρώ ιδιαίτερα που θα γίνει αυτό.

Σταμάτα να κάνεις πολιτική στα καφενεία του πεζόδρομου στο Πλατύ και ένωσε τις δυνάμεις σου με τους αγωνιζόμενους γονείς στο Γυμνάσιο.

Το οφείλουμε στα παιδιά μας να είμαστε όλοι ενωμένοι αυτές τις δύσκολες μέρες.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ρε 2:37 μετά τα πασοκια που βγηκαν και του τα χονουν χοντρα η δημαρχάρα μας που την κυνηγανε ολοι θα μας πει τι εκανε στην αθηνα; γιατι σε καποια συναντηση ηταν 324 απο τους 325 δήμαρχους; ποιος δεν πηγε; μηπως ο δημαρχος μας; θα μας δειξει τι στάλθηκε, γιατι καλα ειναι τα ψηφισματα αλλα προταση εστειλαν απο τον δημο;
2 χωρια μαλωνουν για τις βλακειες του δημητριαδη και των αλλων που συνεχεια φευγουν απο τα συμβουλια. καλα τα λενε, επιτέλους αρχισε το ξεβρακωμα του πιο πετυχημενου δήμαρχου της ημαθιας - ετσι δεν πιστεψαμε ολοι περσι πριν τις εκλογες;

Ανώνυμος είπε...

Ε τον "σιγαστήρα" έβγαλε και φωνή.....το ήξερα εγώ ότι τελικά μπορεί και να μιλήσει.....και αυτός δάσκαλο προσέλαβε για να του γράφει τους λόγους σα τον άλλο το μπούλη?

Ανώνυμος είπε...

μα ο ιδιος ο κωνσταντινιδης μας ελεγε οτι αυτα ειναι πολιτικα παιχνιδια και δεν πρεπει να ανησυχουμε γιατι δεν προκειται το υπουργειο να κλεισει το δικο μας σχολειο,αλλωστε ελεγε οτι ειναι μια προταση των τρικαλων αυτο,τωρα μας λεει οτι εκανε κινησεις για να μην κλεισει το σχολειο μας?και απο αυτον αλλα και απο τους αλλους τι να πιστεψουμε?αλλωστε ο ιδιος πως ειναι μαζι με τον συλλογο οταν ο ιδιος δεν εχει προβλημα για το αν θα παει σε αλλο σχολειο....που να φτασουμε τους τρικαλινους ...ξυπνηστε μονο ενωμενοι θα τα καταφερουμε.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον κάποιος πρέπει να σας θυμίσει κ. Κων/δη ότι εκτός από πασοκτσής είστε και Πλατιώτης. Αλλά μάλλον ανήκετε στην κατηγορία των πράσινων, μπλε, κόκκινων ανθρώπων που αγαπούν το κόμμα τους περισσότερο από τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν.
Η συγκεκριμένη στιγμή δεν είναι στιγμή απόδοσης ευθυνών. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος ευθύνεται αλλά ποιος θα αλλάξει την δεδομένη κατάσταση. Πάντως αυτός ΔΕΝ θα είστε εσείς. Ένας άνθρωπος που καταξιώνεται μόνο με την ιδιότητά του ως γραμματέας ενός κόμματος και όχι ως πατέρας που αγωνίζεται για να μην στερήσουν κάποιοι την μόρφωση από το παιδί του.

Υ.Σ. Αλήθεια ο κ. Καζαντζίδης, μέλος της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος και μέλος της τοπικής Οργάνωσης Πασοκ Πλατέος ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;;;;; Υποτίθεται ότι με την ψήφο μας εκλέχθηκε για να μας εκπροσωπήσει. ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Μάκη μπράβο.επιτέλους έβγαλες την αλήθεια που λέγαμε τόσο καιρό και κάποιοι μας θεωρούσαν ψεύτες

Ανώνυμος είπε...

Ριγκο τι έγινε?Η υφυπουργός δεν πήρε εσένα και πήρε τον Γραμματέα?Και ποιος νόμιζες ότι είσαι?Πάρε την μπλάτφόρμα σου και σε αλλά χωράφια τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημητριάδης από προχθες με ηρεμιστικά είναι... Για να δούμε τώρα

Ανώνυμος είπε...

Ενα λαθος ολων ειναι οτι ριχνουν το βαρος της υποθεσης σε αυτους που θελουν να κανουν πολεμο στο δημαρχο και παρουσιαζουν το θεμα ως προς το προβλημα αυτο.

Αυτο ειναι προσωπικο προβλημα του δημαρχου και οχι αυτων που αγωνιζονται μερα-νυχτα στο γυμνασιο.

Δεν με ενδιαφερει ο πολεμος εναντιον του δημαρχου.
Δεν με ενδιαφερει το πασοκ πλατεος.
Δεν με ενδιαφερει η νεα δημοκρατια πλατεος.
Δεν με ενδιαφερει το κ.κ.ε.

Δεν με ενδιαφερει κανεις απο ολους αυτους που βαζουν μπροστα το κομα τους και ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

Γιατι σιγα σιγα φαινεται τι κουμασι ειναι ο καθενας.

Φως φαναρι πως τελικα σκοτωνονται μεταξυ τους και δεν τους ενδιαφερει πραγματικα το κλεισιμο του γυμνασιου παρα μονο ποιος θα προκαλεσει μεγαλυτερη πολιτικη ζημια στον αντιπαλο.
Γιατι ολοι
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
Και κανουν και τους καλους συνεργατες μπροστα στο κοσμο μιλωντας για συσπειρωση και για κοινο αγωνα.
ΠΟΥ και ΠΟΙΟΣ ??

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ
ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ (ΧΡΩΣΤΑΤΕ) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ιθυνων νους Χατζιδης χτυπησε.

Ανώνυμος είπε...

8.28 η δεν ξέρεις Ελληνικα να διαβάζεις η πραγματικά έχεις σοβαρό πρόβλημα.Η υφυπουργός κατάλαβες τι απάντησε?όταν ο κωνσταντινιδησ είπε στον δημητριάδη αυτα που είπε του είπε ο δήμαρχος σου είδες πόσα χρώματα άλλαξε?Ο Ριγκο είδες τι απάντησε?Ο κιορογλιδης είδες πως τα μάζεψε?Το ότι ο Μάκης κατάφερε και μίλησε με την υφυπουργό αυτό είναι μεγάλο κατόρθωμα και μπράβο του και η γυναίκα διάβασες τι απάντησε?Μην είσαι τόσο τσιμπούρ του δημάρχου σου δες τα πράγματα από την άλλη πλευρά που ένα παιδί τρίτης δημοτικού μπορεί να καταλάβει

Ανώνυμος είπε...

Μάκη μπράβο σου αυτά που δεν εκανε ο δημητριαδης τα εκανες εσυ

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ Ο 7.18
ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Δ Ε Ν Κ Α Τ Α Λ Α Β Ε Σ Κ Α Τ Ι.

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΣΑΣ. ΚΟΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ
ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ.

ΤΟΝ ΟΡΟ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ
ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ !!!!!!!!
ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΣΥ ΚΑΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ !!!
ΑΥΤΟ ΕΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.
ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ.
ΟΙ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Ξ Ε Κ Ο Λ Α !!!

ΥΓ. και αν ενδειαφερεσαι να μαθεις
περισοτερα μηπως και καταλαβεις
αυτα που γραφω σου λεω το εξης.
ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ.

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ και οχι μονο μια φορα

Ανώνυμος είπε...

Επιστολη με εντονο αρωμα Χατζιδη. Θοδωρος γραφει και Μακης υπογραφει.Προσπαθουν οι πασοκοι με επιστολες να λασπωσουν εναν πεντακαθαρο Δημαρχο αλλα δεν τα καταφερνουν.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην θα ηθελα να μαθω ποιος εγραψε την επιστολη.Μηπως καποιος που χρονια τωρα πασχιζει να εκλεγει αλλα δεν τα καταφερνει?
Δευτερον να μας πει ποια ειναι τα μελη της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ωστε να ξερει ο κοσμος οτι μιλαει εξ ονοματι τους και οτι δεν εχουμε καμια συναινεση εμεις οι υπολοιποι που δεν εχουμε ταυτοτητα(πασοκ) που ψηφιζουμε χωρις να ειμαστε δεμενοι στο αρμα καποιου βουλευτη με σκοπο την προσωπικη μας κοινωνικη και επαγγελματικη καταξιωση και οτι στηριξαμε τον Δημητριαδη για την ακεραιοτητα και το ηθος του(και ημασταν πολλοι που τον στηριξαμε).Επισης θα ηθελα να μας πει πως δεν ενημερωθηκε για την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ενω καποιοι συνυποψηφιοι του το γνωριζαν πολυ πριν την αναρτηση του νεου ΦΕΚ στο internet.
Εν κατακλειδι απευθυνομαι σε ολους τους συγχωριανους μου να στηριξουν με οποιο τροπο τον αγωνα που κανουμε για το Γυμνασιο μας

Ανώνυμος είπε...

"Κύριε" Μ. Κωνσταντινίδη,

Όλα ωραία και καλά... Ναι, μπορεί να φταίει ο Δημητριάδης για την κατάργηση του Γυμνασίου Πλατέος. Εσείς όμως που "είστε" ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν πιέσατε την κατάσταση στο "μπαμπα" Γιωργάκη; Πραγματικά, αφήστε τις παπαρολογίες. Εγω δεν είδα κανέναν αγώνα απο μέρους σας. Μόνο 20-30 άτομα (που πιθανώς δεν ανήκουν σε καμιά παράταξη) να τρέχουν για όλα. Και λάθος να κάνω, εμμέσως εσείς φταίτε που κλείνει το σχολείο. Όχι εσείς προσωπικά, αλλα κάθε ένας ξεχωριστά που ψήφησε τον αμερικάνο Παπανδρέου, ο οποίος όντως εξυπηρετεί τα συμφαίροντα της χώρας του. Το ίδιο και όσοι ψήφισαν τους κυρίους Καραμανλή, Σημίτη και πάει λέγοντας...

Αν θέλετε να έχετε μέλλον, αφήστε τις πολιτικές ταμπέλες και κατηγορίες, και γίνετε ένα με τον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

ENΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ 4.18... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΟΝ Φ.ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ... ΟΤΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΗΘΟΣ. ΚΡΙΜΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

Οι ίδιοι και οι ίδιοι επαγγελματίες της πολιτικής προσπαθούν να διασπάσουν την ενότητα μας και να περάσουν τα δικά τους προσωπικά μικροσυμφέροντα.

Δε μας ενδιαφέρει ποιός και τι φταίει. Ούτε κανένα κόμμα, ουτε ποιός πολιτικός χώρος και εννοείται ποιά πολιτικά συμφέροντα θίγονται.

Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το σχολείο μας και να διασφαλίσουμε τα λίγα που μας έχουν μείνει σε αυτό το χωριό.

Υ.Γ. Κάποτε είχαμε ένα υγιή και πλούσιο αγροτικό συνεταιρισμό στο χωριό μας. Τον "έτρεχαν" απλοί καθημερινοί αγρότες, αγράμματοι ως επί το πλείστον και κρατούσε μια χαρά. Μόλις όμως μπλέχτηκαν σε αυτό κάποια "σπουδαγμένα" μυαλά που είχαν τελειώσει το τότε Γυμνάσιο, διέλυσαν ότι με κόπο και ιδρώτα είχαν φτιάξει οι αγράμματοι.

Φυλάξτε το σχολείο μας και ξεπλύντε τη ντροπή.

Ανώνυμος είπε...

maki ase tis kontress me ton dimarxo kai ela sto sxoleio na ksenyxtyseis kai esy ena vrady kai na fereis kai allous apo to koma souna dwseis kai esy ton agwna sou.kai min perimeneis me tous agwnes twn allwn na tin vgalei kai to diko sou paidi.KATEVA STO SXOLEIO DEN EISAI TIPOTA PARAPANO APO EMAS

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρότητα μηδέν
Κάποιοι νομίζουν ότι αν πάς στο Γυμνάσιο και κοιμηθείς θα γίνει κάτι. Αυτά λέτε μπαρμπατσόλες στα καφενεία και γίνετε .... Ο Μάκης έκανε ότι καλύτερο και εσύ κάτσε και λέγε ότι σου κατέβει

Ανώνυμος είπε...

Ωστέ κάνει κάποιος λόγο για σοβαρότης μηδέν. Μάλιστα. Να υποθέσω ότι όχι Γυμνάσιο αλλά και το Δημοτικό με βολευτή το πέρασε.

Δε ντρέπεσαι να μιλάς και να σχολιάζεις έτσι τους συγχωριανούς σου που κρατάνε ψηλά τη σημαία του χωριου μας?

Δε κοκκινίζεις απο ντροπή καημένε "σιγαστήρα" και χαρακτηρίζεις έτσι τους ηλικιωμένους συγχωριανούς μας που δείχνουν την πραγματική τους δύναμη ψυχής και μας στηρίζουν όπως μπορούν?

Λυκάκι, κόψε το υφάκι και τις σιγανές υποτιμητικές κουβέντες. Μάθε να μιλάς στα ίσια και να πληρώνεις τις συνέπειες.