Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΒΕΡΟΙΑ- ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΔΕΥΑΒ κ. Δημήτρη Δάσκαλου, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της επιχείρησης συνάντηση με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Καποδιστριακού Δήμου Βέροιας.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων και ο συντονισμός των απαιτούμενων ενεργειών για την είσπραξη των οφειλομένων ποσών από κατανάλωση νερού των κατοίκων των Τοπικών Κοινοτήτων.
«Είναι υποχρέωση όλων μας να...εξοφλούμε τις όποιες υποχρεώσεις μας προς την επιχείρηση για να είναι αρχικά βιώσιμη και να έχει την δυνατότητα να καλύπτει τις όποιες ανάγκες μας με βασικότερη αυτήν της παροχής νερού άριστης ποιότητας…» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δημήτρης Δάσκαλος.

Αποφασίσθηκε δε ομόφωνα να αποσταλούν ξανά, τις αμέσως προσεχείς ημέρες και με την βοήθεια των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, οι λογαριασμοί κατανάλωσης με τις χρεώσεις στους κατοίκους, ενώ κλιμάκιο της επιχείρησης θα επισκεφθεί τις κοινότητες προς είσπραξη των οφειλομένων σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου στην Τ.Κ. Τριποτάμου
Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στην Τ.Κ. Γεωργιανών
Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στην Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας
Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στην Τ.Κ. Ασωμάτων
Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στην Τ.Κ. Αμμου
Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στην Τ.Κ. Ράχης

Η συνάντηση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο προγραμματισμένων συναντήσεων του Προέδρου με όλους τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του ενιαίου Δήμου Βέροιας, ενώ παραβρέθηκαν σε αυτήν τόσο ο Διευθυντής της επιχείρησης κ. Θωμάς Αχτσής όσο και οι προιστάμενοι της υπηρεσίας κ. Αικατερίνη Τσιαπάρα και κ. Ηλίας Τσακτάνης.
ΠΗΓΗ: http://www.inveria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: