Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΗΜΑΘΙΑ: ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ- ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ

Ασφαλώς ήταν η δήλωση της εβδομάδας. Αναφέρομαι στα όσα είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας και γνωστό στέλεχος της ΝΔ Σάκης Κούγκας για τον βουλευτή Μ. Χαλκίδη και την προτροπή που του έκανε.
Είπε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος ότι "ο Χαλκίδης θα κάνει πολύ έξυπνη κίνηση αν αποφασίσει να μην είναι στις επόμενες εκλογές υποψήφιος γιατί θα καταποντιστεί".
Ωστόσο, οι περισσότεροι εστίασαν στα όσα είπε για τον νυν βουλευτή και δεν έδωσαν τη... δέουσα σημασία στα ονόματα που ανέφερε και που κατά την άποψή του θα πρέπει να στηριχτούν από τους οπαδούς της ΝΔ ώστε να τους εκπροσωπήσουν ως βουλευτές στην επόμενη Βουλή.
Η αναφορά του Σ. Κούγκα στους Τσαβδαρίδη και Βεσυρόπουλο κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.
Σηματοδότησε αν θέλετε με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι όλες οι δυνάμεις της ΝΔ στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας θα στηρίξουν τις δυο αυτές επιλογές θεωρώντας τες ως τις καταλληλότερες τόσο για την Ημαθία όσο και για τον τόπο ειδικότερα.
Όλοι γνωρίζουν ότι ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας έχει μακρά εμπειρία σε εκλογικούς αγώνες όπως επίσης γνωρίζουν και τη δυναμική του στην ευρύτερη περιοχή. Αρκετοί ήταν αυτοί στο παρελθόν που επεδίωξαν την στήριξή του γνωρίζοντας τη δυναμική αυτή.
Τώρα, ο ίδιος, από μόνος του βγαίνει και στηρίζει δυο νέα πρόσωπα στο πολιτικό σκηνικό, τον Λ. Τσαβδαρίδη που χρημάτισε μόλις δυο χρόνια βουλευτής όσο και τον Απ. Βεσυρόπουλο που δίνει καθημερινή μάχη στο νομό και πιστεύει βάσιμα ότι θα μετέχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του.
Είναι φανερό ότι οι δυο τους έχουν ένα προβάδισμα έναντι των άλλων υποψηφίων που θα εκτεθούν στις ερχόμενες εκλογές.
-Θα επανέλθουμε με νεώτερες αναρτήσεις που θα περιγράφουν τις αντιδράσεις από αυτή την εξέλιξη.

5 σχόλια:

loulas είπε...

Αγαπητέ μου, παντού πραγματοποιούνται κοσμογονικές αλλαγές, στην Πατρίδα μας το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει, τα δύο μεγάλα κόμματα βαρύνονται με χίλιες δύο αμαρτίες, ο πολίτης βογκά από την ασυδοσία των κρατούντων, είναι δυνατόν να ασχολούμεθα με τις επιθυμίες και τα βίτσια του κάθε παραγοντίσκου? Έλεος.

Ανώνυμος είπε...

Σας ξεφεύγουν δύο βασικά στοιχεία, για να εκλεγούν πρέπει πρώτα να είναι υποψήφιοι, και δεύτερο ο Νομός Ημαθίας δεν είναι η Αλεξάνδρεια.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΕ ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΚΛΕΞΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

καλα παιδια ειναι , δε λεω! αλλά για πιό λόγο να ψηφίσω Νέα νέα Δημοκρατία? Εδώ ο κόσμος καίγετε ,άύριο μπορεί να επέλθει πτώχευση, και εμείς θα ξαναμπούμε στη λογική του ψηφίζω Ν.Δ ή ΠΑΣΟΚ? είναι η ευκαιρία μας να δείξουμε στους πολιτικούς ότι δικαιούμαστε καλύτερη Ελλάδα και απαιτούμαι σοβαρότητα , συνεργασία , ομοψυχία και όχι στείρες αντιπαλότητες και μικροπολιτικά καμώματα. Αν τώρα φίλε Χάρη εσύ σπάς πλάκα με τα χρίσματα που δίνοντε από τον Κούγκα στον Τσαβδαρίδη και Βεσυρόπουλο σε πληροφορώ ότι καλά κάνεις γιατί καιρός ειναι να τα δούμε και από τη μεριά της απέραντης πολιτικής φαιδρότητας του σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ 'ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΗΣΕΙ' Ως ΕΙΘΗΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ . ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ 'ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΑ' ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ???? ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΔΙΣΚΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΕ ΕΕΕΕ ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ?