Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΔΑΛΛΑΣ: ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.

Πριν από δυο ώρες περίπου συναντήθηκα με τον δήμαρχο Μακεδονίδος Γιάννη Δάλλα στη Βέροια, στην κομματική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ για το σχέδιο "Καλλικράτης".
Ο δήμαρχος, για άγνωστους λόγους, έκανε μια φραστική επίθεση εναντίον μου γιατί θεώρησε εαυτόν θιγμένο από το δημοσίευμα που απεικόνιζε μια απολύτως συγκεκριμένη κατάσταση λίγο έξω από τα Ριζώματα.

Με ύφος που δεν επιδέχεται αφμισβήτησης είπε ότι ο χώρος αυτός έχει άδεια από το δασαρχείο για να ρίχνουν οι δημότες τα μπάζα τους και ότι βρίσκεται σε φάση ανάπλασης.
Είπε επίσης ότι του κάνω πόλεμο χωρίς να μπορεί να καταλάβει το γιατί αν και στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι "ξέρω το γιατί αλλά άστο τώρα".
Ακολούθως είπε πάνω στον οίστρο του ότι δεν τα γράφω εγώ αυτά αλλά κάποιοι άλλοι και ότι εγώ ούτε που τα διαβάζω.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδή ο πετυχημένος δήμαρχος Μακεδονίδος φαίνεται ότι δεν διατελεί ψύχραιμος, δεν ξέρω για ποιους λόγους, του εξηγώ ότι:
1. Είναι αδιάφορο το γεγονός ότι ο εν λόγω χώρος έχει άδεια. Το θέμα είναι ότι όντας δώδεκα και πλέον χρόνια στα κοινά του τόπου του ο δήμαρχος δεν μπόρεσε να βρει τρόπο να διοχετεύει τα μπάζα και τα αδρανή υλικά σε χώρο ενδεδειγμένο και όχι δίπλα σε στον δρόμο, σε απόσταση αναπνοής από το χωριό Ριζώματα.
2. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του και να δω τι ακριβώς εννοεί όταν λέει ότι του κάνω πόλεμο. Πιθανόν ανήκει και αυτός στην κατηγορία των αιρετών που όταν κάποιος του κάνει κριτική τότε αυτομάτως θεωρείται μισητός εχθρός.
3.Αν αναφέρεται στο έργο ζωής για την Ημαθία και ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα στην πολιτική του σταδιοδρομία, την ΜΕΑ-ΧΥΤΥ, θα του έλεγα ότι πλανάται. Δεν είναι δυνατόν να θεωρεί τον ευατό του μοναδικό εκφραστή των πολιτών του νομού που θέλουν εκτός της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων και την προστασία του περιβάλλοντος.
Αν νομίζει ότι αυτός εκφράζει την περιβαλλοντική συνείδηση της Ημαθίας τότε προφανώς αδικείται και θα πρέπει να αξιοποιηθεί από την Τ. Μπιρμπίλη.
4.Το δικαίωμα να εκφράζω την άποψή μου το έχω κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα. Ο δήμαρχος, και ο κάθε δήμαρχος, δεν έχει κανένα δικαίωμα να προβαίνει σε πολιτικές αποφάσεις ερήμην των πολιτών.
Εν τέλει, σε δημοκρατία ζούμε ως γνωστόν.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ARTSI MPOYRTSI KAI LOULAS,
Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

EKNEYRISTHKE O DHMARXOS? SIGA TA AYGA RE MOXLA POY THA FOBHTHEI APO SENA, O DHMARXOS AYTOS EINAI PARADEIGMA PROS MIMHSH GIA OLOYS. MAKARI NA TON EFTANES STO MIKRO TOY DAXTYLAKI.

Ανώνυμος είπε...

TRA LA LA.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σοσιαλιστής και Δημοκράτης. Μη τυχόν και αμαυρώσεις το μαύρο της φορεσιάς του. Δεν δέχεται κριτική με τίποτε. Ή θα συμφωνήσεις μαζί του ή δεν θα διαφωνήσεις. Να τον χαίρονται τον Δημοκράτη και επιτυχημένο στο ΠΑΣΟΚ. Αυτοί που ρήμαξαν ένα ολόκληρο κόμμα, ζητάνε μεγαλύτερους ρόλους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΛΙΕΥΣΑΤΕ.
ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΝΥΣΑΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ , ΜΗΚΟΥΣ 60 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΗΤΑΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΠΑΖΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «ΡΙΖΩΜΑ» ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ- ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΘΥΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟΝ . ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ 'Η ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΕΞΗΓΟΥΜΕ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ (ΥΛΙΚΑ ΕΚΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ ) ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ – ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «ΡΙΖΩΜΑ» ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ( ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΛΑΤΟΜΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ.
ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥ '60 ΚΑΙ '70 ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΛΗΨΗΣ ΧΑΛΙΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ -ΔΑΣΚΙΟΥ ΚΑΙ ΡΙΖΩΜΑΤΩΝ- ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΑΘΟΣ 7 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΡΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ 'Η ΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΔΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Η ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.
ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ
- ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΠΙΕΡΙΑ ΜΟΥΣΕΣ 2009" ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΩΝ,
-ΟΤΙ ΤΑ ΡΙΖΩΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΥΔΡΟΧΑΡΗ ΦΥΤΑ
- ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΜΕΣΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ , ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΕΚΤΑΣΗΣ 200 ΣΤΡΕΜ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΥΓΑΤΕ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗΣ , ΚΑΛΟΠΙΣΤΗΣ, ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΔΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ .

ΔΗΜΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΔΟΣ.

Xronika είπε...

Με χαρά αποδέχομαι την πρόσκληση. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι κατέχω την απόλυτη αλήθεια, μακρυά από μένα αυτές οι συνήθειες.
Δημόσιο διάλογο κάνουμε, διαφωνούμε και ο κόσμος συμπεραίνει. Αυτή είναι η Δημοκρατία.
Κλείνοντας, ας σταματήσουν οι αιρετοί να βλέπουν φαντάσματα πίσω από κάθε κριτική, όσο ακραία κι αν είναι.
Χ. Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΠΑΣ ΑΠΑΝΟΥ ΧΑΡΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΙΣΙΑ ΣΤΟΥ ΡΕΜΑ ΜΕΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΕΣΔΑ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ, ΠΩΣ ΛΕΜΕ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΟ ΒΕΛΟΝΙ.
ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ! FERBOTEN !

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ κ.ΜΟΧΛΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΘΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ;
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ;
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ;
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΚΑΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΆΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ
Α Τ Η Μ Ω Ρ Η Τ Ο Ι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιάννης Δάλλας δεν είναι Πρόεδρος του ΕΣΔΑ εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο, αλλά οι κομπλεξικοί αρθρογράφοι σου Χάρη Μόχλα με τη δική σου συνδρομή, συνεχίζουν να πετούν λάσπη στον κατά τεκμήριο πιο ικανό άνθρωπο της αυτοδιοίκησης στο Νομό.
Γιατί δεν ασχολείστε με τον νυν Πρόεδρο του ΕΣΔΑ;
ΝΑ σας πως εγώ γιατί;
Γιατί όταν είσαι σκώληκας θυμώνεις και ζηλεύεις βλέποντας τον αετό να πετά ψηλά και ακόμα περισσότερο νιώθεις πόσο άχρηστος είσαι γιατί δεν κάνεις ούτε καν για τροφή του αετού.
ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ!!!

Θα ζείτε να θυμάστε ότι κάνατε σκοπό της ζωής σας να συκοφαντείτε έναν άξιο άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΛΕΡΩΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ !
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατέχεις την απόλυτη αλήθεια!!!
Πως συμβαίνει αυτό ρε Μόχλα?
Δεν το πιστεύω.
Αν σου λείπουν τίποτα γνώσεις ρώτα τα "βαμμένα κόκκινα μαλλιά"
Δεν είναι ντροπή.
Άντε λοιπόν, μπας και αποστομώσεις τον Δάλλα και ξορκίσεις τον δαίμονα.
Μόχλα που δεν τα ξέρεις όλα και πήγες μια φορά τον ανήφορο και ανακάλυψες το μέγα πρόβλημα του Δήμου Μακεδονίδος!!!
Μόχλα Μόχλα
Αν ανέβεις ξανά έλα να γνωρίσεις τα καρντάσια από τα Ριζάματα να σου εξηγήσουν το όνειρο

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ Ο ΚΟΛΑΚΑΣ,
ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ Ο ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΑ Κ.Μ., ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΚΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
Ζ Ω Ν Τ Α Σ ΑΠ΄ΑΥΤΗ,
ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ,ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ-ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΤΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

The best
the bigger

Ανώνυμος είπε...

Ωρε αητέ Δάλλα. Εκεί αψηλά απου πιτάς, γλιέπς ωρέ το γομάρ που την κοπάνησιν;
Του έχασάμι. Του έχασάμι τα Θιοφάνεια.
Τήρα καλά καλά κι βάλε μια φουνή.

Ανώνυμος είπε...

PROTOS KAI KALITEROS STH MASZOKSI, AFHKE TIS KORFES
KAI ISIA STIS "MORFES",
ME TOYS LOIPOYS KOLAOYZOYS TOY SERIF.-

Ανώνυμος είπε...

Τζώνυυυυ!
Τώρα απου χιόνσιν, το γομάρ θα τζιρλίσκιν απο του κτύου.
Τήρα λούυρα για σβουνιές και τζιρλιές.
Κάν ψύχρα ικεί στα αψιλά ωρέ αητέ Τζώνυ; Ισει τυχιρός. Ιγω μια φουρά πήγα στα αψηλά κι τζούφιασαν τα αχαμνά μου. Έχω ιγώ. Ισύ ντίπ τίπουτας;

Ανώνυμος είπε...

Τι ζορίζεστε ρε;
Ο άνθρωπος θέλει πρώτα να του στέλνετε αυτά που πρόκειται να αναρτήσετε, να τα εγκρίνει, αφού τα διορθώσει, προσθέσει, αφαιρέσει και μετά απολύτως ελεύθερα να τα δημοσιεύσετε. Αααα! Όλα κι όλα. Είναι υπέρ της Ελευθερίας. Γενικώς. Ελεύθεροι είναι όλοι αλλά, καλού κακού, ας τον ρωτάτε πρώτα. Αν δεν τον ρωτάτε, σας βάζουν άλλοι που δεν είναι υπέρ της ελευθερίας. Τι σας ενοχλεί να ρωτάτε, δεν το καταλαβαίνω.

Ανώνυμος είπε...

Η ετιμολογία της παρακμής.