Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΤΩΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ (;) ΣΚΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟ!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ;


Eίναι να απορεί κανείς με αυτούς τους πολιτικούς. Χτες Παρασκευή ο συνδυασμός του Χρ. Σκουμπόπουλου έκανε μια εκδήλωση και όπως είναι αυτονόητο η εκδήλωση αυτή έγινε για να επιβεβαιώσει εκ νέου ο επικεφαλής την απόλυτη επιθυμία του να διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο Βέροιας με την υποστήριξη της ΝΔ.
Η απορία συνίσταται στο εξής. Καλεσμένος ήταν και παρέστη ο τέως βουλευτής της ΝΔ Λ. Τσαβδαρίδης που μίλησε κι όλας και είπε ότι είναι μεγάλη αναγκαιότητα η επιστροφή στη θέση του δημάρχου του Χρήστου Σκουμπόπουλου.
Τώρα, πως γίνεται ο κ. Τσαβδαρίδης να δηλώνει πριν από 24 ώρες ότι το σκέφτεται να είναι υποψήφιος δήμαρχος στη Βέροια και ότι του ζητούν πολλοί συμπολίτες και μετά να εμφανίζεται ένθερμος υπέρ του Σκουμπόπουλου είναι ένα θέμα όσο να πεις.
Δηλαδή ο αγαπτός τέως βουλευτής θεωρεί ότι όσοι τον ακούν είναι χωρίς κρίση; Θεωρεί ότι μπορεί να λέει ότι του έρθει πρόχειρο;
Εκτός κι αν του ήρθε κάπως βαρύ αυτό που είπε γι αυτόν ο Μ. Χαλκίδης σχολιάζοντας τις πιέσεις που δέχεται από πολίτες να είναι υποψήφιος δήμαρχος.
Τι είπε ο βουλευτής; Είπε ότι αυτά είναι καραγκιοζιλίκια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: