Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ "Αgropolis" ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό έργο-σχέδιο, με τον τίτλο Περιφερειακό Κέντρο Αγροτικής Καινοτομίας, «Agropolis», παρουσιάστηκε, το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ημαθίας, παρουσία και του δημάρχου Πλατέος κ. Φώτη Δημητριάδη.
Το « Agropolis», είναι μια καινοτόμα πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ημαθίας, που έχει ως απώτερο στόχο να προωθήσει την αγροτική επιχειρηματικότητα και εν γένει την αγροτική οικονομία της περιοχής προς κάθε κατεύθυνση.

Ο Δήμαρχος Πλατέος στην τοποθέτησή του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του προς το Επιμελητήριο Ημαθίας και στους υπόλοιπους συνεργαζόμενους φορείς, καθώς και την πεποίθησή του ότι το έργο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.
Η παρουσίαση του «Agropolis», έγινε από τους εμπνευστές του έργου και συνεργάτες του Επιμελητηρίου Ημαθίας, εκπροσώπους της εταιρείας «Βusiness Net».
Το Επιμελητήριο Ημαθίας σε συνεργασία με μια σειρά από φορείς, όπως το Δήμο Πλατέος, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «της Επιστήμης στο Διαδίκτυο», που γίνεται στη Βέροια, το ΑΠΘ και άλλα Επιμελητήρια της Ελλάδας και του εξωτερικού, προωθεί την εφαρμογή του σχεδίου «Agropolis».

Δεν υπάρχουν σχόλια: