Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ ΗΜΑΘΙΑΣ!


Το φαινόμενο των κλοπών μεταλλικών αντικειμένων από οργανωμένα κυκλώματα είναι παλιό και δεν περιορίζεται μόνο στην περιοχή της Ημαθίας. Υφίσταται σε όλη την χώρα.
Κατά καιρούς καταγράφονται τέτοια κρούσματα με κλοπές χαλκού ή μαντεμιού από αντλιοστάσια των ΤΟΕΒ ή από το δίκτυο των όμβριων υδάτων των δήμων της περιοχής αλλά ακόμα και από τις κολώνες της ΔΕΗ αλλά και από την σιδηροδρομική γραμμή.
Το τελευταίο κρούσμα που σημειώθηκε είναι στο Καμποχώρι όπου άγνωστοι αφαίρεσαν τα φρεάτια από όλο το χωριό με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να σημειωθεί ατύχημα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Κ. Ναλμπάντης επιλήφθηκε αμέσως μετά την γνωστοποίηση του ζητήματος και έδωσε εντολή να τοποθετηθούν καινούργια.
Υπάρχει ζήτημα και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του κυκλώματος εμπορεύονται το μέταλλο στην μαύρη αγορά αλλά σε τιμές εξευτελιστικές αφού το μαντέμι αυτή τη χρονική περίοδο τιμάται μόλις 0,10 ευρώ το κιλό…

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το φαινόμενο στον Νομό μας νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε κατά την συντριπτική του πλειοψηφία από που προέρχεται!!! Όλοι πλην της αστυνομίας μάλλον που προφανώς με εντολές άνωθεν δεν αγγίζει τους πολύτιμους και πολλούς ψήφους των "αγαπημένων" αθίγγανων, με αποτέλεσμα να έχουμε το πλήρες ξεσάλωμα. Αλήθεια τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα που οι πιο πολύ οδηγούν με τι χρήματα αγοράστηκαν??? Με το επίδομα αλληλεγγύης??????

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με το παραπάνω σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

ratsismos ;h kano la8os?

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ φίλε 3:27 μμ!!
δηλαδή αν μια ομάδα πληθυσμού έχει βεβαιωμένα τεράστια παραβατική συμπεριφορά θα τους αφήσουμε ασύδοτους μη και μας χαρακτηρίσουν ρατσιστές?? Αν δεν κάνω λάθος με βάση το ελληνικό σύνταγμα όλοι είναι ίσοι απέναντι στο νόμο! Η ασυδοσία από όπου και αν προέρχεται οδηγεί στο χάος.

Ανώνυμος είπε...

δείτε και αυτό

http://laikoyra.blogspot.com/2010/01/blog-post_4040.html

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΙΣΥΧΕΙΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΝ ΤΑ ΜΑΝΤΕΜΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ.
ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΣΩΣΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΟΜΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ratsismos einai na genikeyoyme kai na taytizoyme symperifores me omades plythysmoy.
h genikeysh oti oloi oi ebraioi einai foniades, oti oloi oi roma einai kleftes einai epikindynh kai o orismos toy ratsismoy.
An enas ellhnas kai dh Hmathioths katastei biasths tote shmainei oti oloi mas eimaste biastes?
Yparxei atomikh eythnh kai oxi syllogikh. Etsi leitoyrghse kai o Xitler kai matokylhse ton kosmo agaphte file