Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ "ΑΝΥΨΩΣΗ" ΗΘΙΚΟΥ ΑΠΌ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΣΕ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ

Πήγα σήμερα το μεσημέρι στο ΑΙΓΕΣ όπου είχε την πολιτική του εκδήλωση ο τέως βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης.
Από κόσμο θα έλεγα ότι ήταν γύρω στα 300 άτομα, δηλαδή η αίθουσα ήταν γεμάτη πλην όμως με τις ροτόντες (τραπέζια) ανάμεσα.
Το ωραίο το είπε ο Νομάρχης όταν ανέβηκε στο βήμα...
..Τι είπε ο Κ. Καραπαναγιωτίδης; Σε ελεύθερη απόδοση είπε στον τέως ότι δεν πρέπει να το βάλει κάτω, η πολιτική έχει λύπες και χαρές και ότι αυτός ξέρει γιατί τα πέρασε, στάθηκε όρθιος και στο τέλος πέτυχε, όχι να γίνει βουλευτής αλλά νομάρχης.
Κάποια στιγμή ο νομάρχης, στρέφει το κεφάλι του προς τον τέως βουλευτή και του λεει: και προ πάντων, εγώ δεν κατηγόρησα κανέναν για το ότι δεν βγήκα βουλευτής!
Αμέσως μετά του λέει: βέβαια, είναι πολύ δύσκολο Λάζαρε να σταθείς στην πολιτική χωρίς επίσημο ρόλο.
Δηλαδή, για να έχουμε το μυαλό στη θέση μας ο Νομάρχης τι ήθελε να πει; Αυτός δεν κατηγόρησε κανέναν είπε αν και εγώ θυμάμαι από ραδιοφώνου έδωσε συνέντευξη τότε και άφησε καρφιά σε μέγεθος πρόκας εις βάρος του Σπάρτση.
Το άλλο που είπε τι το ήθελε; Να του ανεβάσει το ηθικό; Αλήθεια λέει ότι χωρίς θεσμικό ρόλο δεν επιβιώνεις αλλά αγαπητέ Νομάρχη το λέμε κατάμουτρα;
Λίγο τακτ παρακαλώ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: