Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΕΓΙΝΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ


Την Κυριακή (24-1-2010) πραγματοποιήθηκε η επαναληπτική-απολογιστική τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Λ.Β. στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο στο Πανόραμα, στο οποίο ολοκληρώνονται ήδη οι εργασίες

αποκατάστασης ζημιών και στεγανοποίησης της οροφής, έργο που δημοπράτησε ο Δήμος Βέροιας, κατόπιν συνεργασίας με τη Νομαρχία Ημαθίας, μετά το πέρας του οποίου θα παραδοθεί και θα λειτουργήσει απρόσκοπτα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην πολιτιστική κίνηση του τόπου μας, όχι μόνο με τη διενέργεια πολιτιστικών εκδηλώσεων από την Ε.Λ.Β. αλλά φιλοξενώντας εκδηλώσεις και από άλλους Συλλόγους και φορείς.
Ο πρόεδρος της Ε.Λ.Β. Λάζαρος Κουμπουλίδης τόνισε ιδιαίτερα το «οικογενειακό κλίμα» που επικρατεί τόσο εντός του Δ.Σ. όσο και στα τμήματα της Λέσχης, που σε συνδυασμό με την εργατικότητα πολλών μελών επιτεύχθηκε η υλοποίηση των περισσότερων στόχων που έθεσε το Δ.Σ.. Κατόπιν κάθε ένα μέλος του Δ.Σ. αναφέρθηκε αναλυτικά στα πεπραγμένα του προηγούμενου έτους παρουσιάζοντας με τάξη και συνέπεια το έργο της κάθε εφορίας.

Τον οικονομικό απολογισμό έκανε ο Ταμίας κ. Αρχιμήδης Ιντζεβίδης, ο οποίος ενημέρωσε το σώμα για την οικονομική διαχείριση του 2009, αλλά και για τους ετήσιους τακτικούς ελέγχους της ελεγκτικής επιτροπής, δηλώνοντας ότι παρά το μεγάλο κύκλο εργασιών της Λέσχης και την πραγματοποίηση πολλών και δαπανηρών εκδηλώσεων δεν υφίσταται καμία απολύτως οφειλή.
Μετά την κατάθεση του προγραμματισμού και του προϋπολογισμού για το 2010, έγιναν από τα μέλη της Λέσχης ερωτήσεις και τοποθετήσεις και αφού δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και κατατέθηκαν προτάσεις, μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και αποδοχής εγκρίθηκαν από το σώμα.

Η Γενική Συνέλευση υπερψήφισε την εισήγηση του Δ.Σ., ως προς την τακτοποίηση του μητρώου μελών, η οποία όπως επισημάνθηκε κατά την ανάλυση του θέματος από τον Γενικό Γραμματέα κ. Νικόλαο Ξενιτόπουλο, γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της Λέσχης. Επίσης το σώμα υπερψήφισε ομόφωνα και την εισήγηση του θέματος για τη μη επιστροφή των κειμηλίων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας από τον κ. Αδάμ Θεοδωρίδη, με την οποία η Γ.Σ. εξουσιοδοτεί την διοίκηση να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να επανέλθουν τα κειμήλια και να εκτεθούν στη Λέσχη, σε εκθετήριο το οποίο ήδη έχει δημιουργηθεί και τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό στο κτίριο της.

Το παρόν στην συνέλευση έδωσε και ο Νομάρχης κ. Κωνσταντίνος Καραπαναγιωτίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία μεταξύ της διοίκησης και όλων ανεξαιρέτως των τοπικών αρχών. Εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του για την επιτυχή εξέλιξη των εργασιών στεγανοποίησης του Πνευματικού – Πολιτιστικού Κέντρου, τονίζοντας ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αναγνωρίζει τη δυναμική παρουσία της Λέσχης στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου και θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειές της προκειμένου να συμβάλει στην ευόδωσή τους.

Ο Πρόεδρος της Γ.Σ. Αναστάσιος Αναστασιάδης και ο Γραμματέας Ιωάννης Ιωσηφίδης, αφού ολοκλήρωσαν με επιτυχία το έργο τους, τηρώντας μάλιστα αυστηρά το χρονοδιάγραμμα το οποίο είχε τεθεί, ευχήθηκαν καλή δύναμη και καλή επιτυχία για τη νέα χρονιά και προσκάλεσαν τα μέλη στον ετήσιο χορό στις 30 Ιανουαρίου 2010, στο κέντρο ΣΕΙΡΙΟΣ στο Μακροχώρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: