Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΒΕΡΟΙΑ "ΑΣΦΑΛΗΣ" ΠΟΛΗ: ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ.

Tα περιστατικά επίθεσης σκύλων, αδέσποτων σκύλων, στην πόλη της Βέροιας καθημερινά αυξάνονται και τα θύματα πολλαπλασιάζονται.
Τελευταία βλέπουμε το θέμα να βγαίνει από τις πίσω σελίδες των εφημερίδων και να γίνεται πρώτο θέμα αφού η κατάσταση δεν πάει άλλο.

Είχαμε γράψει κι εμείς προ εικοσαημέρου σχετικά με την επίθεση που είχε δεχτεί ένας πολίτης από αδέσποτο και πήγε στο νοσοκομείο να κάνει εμβόλιο κατά της λύσας και του είπανε ότι δεν έχουνε εμβόλια!! Τον παρέπεμψαν σε ιδιωτικό φαρμακείο κλπ.
Ο πολίτης διαμαρτυρήθηκε στον δήμο που όμως επι της ουσίας δεν έκανε απολύτως τίποτα.
Τώρα, βλέπουμε δήλωση του αντιδημάρχου Βέροιας Μ. Σουμελίδη που λεει ότι οτο δημοτικό Κυνοκομείο είναι πλήρες και αδυνατεί να φιλοξενήσει άλλα σκυλιά. Δεν μπορεί να γίνει επέκταση, λέει ο αντιδήμαρχος, διότι δεν υπάρχουν χρήματα.
Είναι σαφές πως το ζήτημα πρέπει να λυθεί άμεσα. Αναφορικά με τα χρήματα που χρειάζονται ας περικόψουν τις δεξιώσεις και τα έξοδα για δημόσιες σχέσεις και πιστεύω ότι θα εξοικονομήσουν το ποσό που απαιτείται να επεκτείνουν το Κυνοκομείο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω να κάουν σκιάχτρα στους δημόσιους χώρους όπως κάνουν οι αγρότες για τα πουλιά στα χωράφια τους.
Να βάλουν έναν ζωγράφο να ζωγραφίσει τα σκιάχτρα με τις φάτσες των διοικούντων και τότε να δείτε που τα αδέσποτα θα φύγουν από την πόλη μας.