Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. ΤΡΕΝΟ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΙΧ!


Δύο μέχρι στιγμή θύματα θρηνεί η τοπική κοινωνία στην Αλεξάνδρεια μετά την σύγκρουση ενός ΙΧ με το τρένο στην κεντρική είσοδο- διάβαση από Νησέλι προς Αλεξάνδρεια.

Η αμαξοστοιχία 747 εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Κοζάνη παρέσυρε το ΙΧ που οδηγούσε η σύζυγος του Μπάμπη Δούμα, γνωστού προσώπου της τοπικής κοινωνίας που επί σειρά ετών προσφέρει στα κοινά.
Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ακαριαίος θάνατος γυναίκας που ήταν επιβάτης στο πίσω κάθισμα (ιδιοκτήτρια καταστήματος τυροκομικών) και ο σοβαρός, θανάσιμος τραυματισμός του γιου της (φοιτητής) που εξέπνευσε λίγο αργότερα στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας όπου και μεταφέρθηκαν όλοι.
Οι δυο επιβάτες που ήταν στα μπροστινά καθίσματα (οδηγός και συνοδηγός) νοσηλεύονται μέχρι στιγμής με σοβαρά τραύματα και ας ελπίσουμε ότι ο κύκλος των θυμάτων θα σταματήσει εδώ.
Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι το ΙΧ πέρασε τη διάβαση χωρίς να ελέγξει παραβιάζοντας τον σηματοδότη και είχαμε το μοιραίο αποτέλεσμα.
Να σημειώσουμε ότι αν και στο φοβερό δυστύχημα ήταν παρόντες αρκετοί εποχούμενοι κανείς δεν σκέφτηκε, υπό το κράτος του σοκ, να τηλεφωνήσει στην Πυροσβεστική για να κάνει τον απεγκλωβισμό.
Η Π.Υ Αλεξάνδρειας ενημερώθηκε και αμέσως έσπευσε και απεγκλώβισε τους τρεις αφού ο νεαρός είχε εκσφενδονστεί από το ΙΧ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: