Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

"ΠΑΡΟΥΣΑ" ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΑΝΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ


Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση της Δημοτικής Παράταξης «ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του Δήμου Αντιγονιδών, που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα οικογενειακού κέντρου της Αλεξάνδρειας. Η Άννα Λαμπίρη δήλωσε παρούσα στις εξελίξεις που δρομολογούνται εν όψει της διοικητικής μεταρρύθμισης γεγονός που προσθέτει νέο ενδιαφέρον στα τοπικά πράγματα και τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Την εκδήλωση άνοιξε με την ομιλία της η κ. Άννα Λαμπίρη, επικεφαλής του Συνδυασμού, η οποία αναφέρθηκε στα προβλήματα του Δήμου Αντιγονιδών και στην επικείμενη συνένωση Δήμων.
Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό ο παριστάμενος βουλευτής κ. Άγγελος Τόλκας, ο οποίος έκανε και την κοπή της πίτας. Το τυχερό νόμισμα έπεσε μεταξύ των δύο χωριών Επισκοπής και Καλοχωρίου.
Οι βουλευτές κ.κ. Σιδηρόπουλος Τάσος και Γικόνογλου Θανάσης, ήρθαν αργότερα (λόγω της ομιλίας του κ. Πάγκαλου στην Ελιά), χαιρέτισαν και ευχήθηκαν ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους.
Οι καλεσμένοι φίλοι του συνδυασμού «ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και γω παρούσα!!!
Παορύσα
μπανάναααα

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ ΛΑΜΠΙΡΗ
ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ
Η ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ
ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ