Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Ν. ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ



Ήπια κριτικός και απόλυτα ενωτικός εμφανίστηκε στην σημερινή συνέντευξη στο ράδιο Αλεξάνδρεια ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον δήμο Αλεξάνδρειας Νίκος Γκαβαρδίνας.
Ο κ. Γκαβαρδίνας έκανε, όπως ήταν φυσικό, κριτική στην διοίκηση του Μπ. Γκιόνογλου, έκανε ευρεία αναφορά στην καθημερινότητα που κατά την άποψή του είναι αβίωτη για τον κάτοικο της πόλης.
Τέλος, επισήμανε ότι η παράταξη θα κατέλθει ενωμένη στις εκλογές του Νοεμβρίου με την καλύτερη δυνατή επιλογή ως επικεφαλής με στόχο τη νίκη στις εκλογές.

Ο Νίκος Γκαβαρδίνας εξ αρχής ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν είχε κατά νου του να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και ανέλαβε την αρχηγία ως λύση ανάγκης μετά την αποχώρηση του Γ. Καραμούσα. Τόνισε ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και δεν τον ενδιαφέρει ποιός θα είναι επικεφαλής.
Αναφερόμενος στην διοίκηση του δήμου είπε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοσή της και έφερε ως κορυφαίο παράδειγμα την μηδενική πρόοδο στο ΠΠΚΑ και εξέφρασε τους φόβους του ότι μπορεί να χαθούν και τα χρήματα που είναι δεσμευμένα για να προχωρήσουν κάποιες εργασίες.
Ευρεία ήταν η αναφορά του στα θέματα της καθημερινότητας εκφράζομενος με μελανά χρώματα.
Για την καθαριότητα είπε ότι η πόλη βρωμάει πλην της κεντρικής οδού, οι είσοδοι έχουν τα χάλια τους, η πλατεία Ελευθερίας έχει ξεχαστεί, το γήπεδο είναι κλειστό για τα σωματεία της πόλης που φιλοξενούνται σε άλλο δήμο, δεν αξιοποίησε η διοίκηση την δημοτική περιουσία, δεν έκανε τίποτα για να λειτουργήσει αστική συγκοινωνία αν και υπάρχει πρόταση των ΚΤΕΛ.
Ακόμη ο κ. Γκαβαρδίνας έκανε κριτική στον δήμαρχο για το γεγονός ότι δεν έκαναν τίποτα το συγκεκριμένο για να διεκδικήσει ο δήμος το εδώ και πέντε χρόνια ανενεργό 722ΤΜΧ που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί.
ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ
Τάχθηκε ασμένως υπέρ του σχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση λέγοντας ότι είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για να συμβεί ουσιαστική ανάπτυξη στην πόλη.
Επιθυμεί την συννένωση με την Αλεξάνδρεια των δήμων Πλατέος, Μελίκης και Αντιγονιδών γιατί προφανώς εξυπηρετούνται τα εκλογικά του σχέδια.
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Για τα ονόματα που ακούγονται ότι ενδιαφέρονται να ηγηθούν της παράταξης είπε ότι όλοι τους είναι αξιόλογοι και ικανοί και ότι υπάρχουν ρόλοι για όλους και ότι η παράταξη θα δώσει τη μάχη ενωμένη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ θα ενωθεί το ΠΑΣΟΚ τι θα κάνει; Υπάρχειπερίπτωση να αποδεχτεί ο Παράσχος τον Γκιόνογλου; Όσοι το πιστεύετε αυτό κάνετε μεγάλο λάθος. Το ΠΑΣΟΚ ολοταχώς πηγαίνει για μεγαλοπρεπή ήττα στις εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Nίκος Αλεξόπουλος για δήμαρχος είναι ο καλύτερος και θα πάρει μαζί του πολλούς πυο ανήκουν σε άλλα κόμματα και το ξέρει αυτό ο δήμαρχος και τον φοβάται.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΙΚΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΛΣΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ
ΝΙΚΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ

Ανώνυμος είπε...

ego nomizo oti kai o dhmhtriadhs einai kalos. ekane kalo ergo sto plati.
omos o alexopoylos mporei na parei kai apo alloys xoroys pshfoys kai na bgei dhmarxos.