Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΣΚΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΗ, ΤΟΝΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Παρών δηλώνει ο Χρήστος Σκουμπόπουλος για υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας και αυτό έγινε σαφές στην εκδήλωση που έκανε την Παρασκευή το βράδυ στο Σέλι παρόντων των συμβούλων της παράταξης αλλά και του βουλευτή της ΝΔ Μιχ. Χαλκίδη, των δυο τεως βουλευτών κ. Φωτιάδη και Τσαβδαρίδη, του νομάρχη Κ. Καραπαναγιωτίδη.
Ο τέως δήμαρχος Βέροιας είπε ότι όταν ολοκληρωθεί το χωροταξικό τότε η παράταξή του θα εκφράσει δημόσια την άποψή της.

Η σεμερινή διοίκηση του δήμου Βέροιας έχει ημερομηνία λήξης, είπε ο ομιλητής αποκαλώντας "κωμικοτραγική την σημερινή κατάσταση στον δήμο Βέροιας"
Από την πλευρά του ο Μ. Χαλκίδης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η παράταξη μπορεί να κερδίσει τον δήμο Βέροιας αλλά και τους άλλους δυο δήμους που θα προκύψουν από την διοικητική μεταρρύθμιση και σημείωσε ότι αν η κυβέρνηση προχωρήσει στην δημιουργία μόνο τριών δήμων τότε θα προκύψουν αντιδράσεις.
Επίσης τόνισε ότι θα γίνουν διαδικασίες επιλογής των υποψήφιων δημάρχων και τελικά θα αποφασίσει ο πρόεδρος της ΝΔ και έκλεισε λέγοντας ότι η νυν διοίκηση του δήμου Βέροιας δεν ήταν αυτή που θα επιθυμούσαν οι Βεροιώτες.
Επίσης μίλησαν ο νομάρχης που τόνισε ότι είναι απαραίτητη η ενότητα του χώρου για τη νίκη, ο Λαζ. Τσαβδαρίδης που αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει ο Σκουμπόπουλος ως δήμαρχος (!) και ο Ηλ. Φωτιάδης που είπε ότι πρέπει να αρχίσουν οι διαδικασίες το καλοκαίρι και θα προκύψει η νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: