Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο 1ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ ΒΟΥΝΟΥ ΣΤΟ ΣΕΛΙ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο και Κυριακή 27 – 28 Αυγούστου ο “1ος αγώνας κατάβασης βουνού (downhill), Σέλι 2011” που διοργάνωσε το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου στις εγκαταστάσεις του.
Πάνω από 50 αθλητές, όλων των κατηγοριών, από πολλά σημεία της Ελλάδος (Πέλλα, Γρεβενά, Χολαργός, Φθιώτιδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μαρούσι, Πύργος, Λάρισα, Γιαννιτσά, Μεσολόγγι, Κέρκυρα, Χαλκίδα, Αγρίνιο, Ελασσόνα, Πειραιά, Βόλο, αλλά και Νάουσα και Βέροια) δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, ικανοποίησαν τους διοργανωτές και τον κόσμο που επέλεξε με τον...τρόπο αυτό να περάσει ένα όμορφο διήμερο στο βουνό παρακολουθώντας τους αγώνες.
Όμορφα άλματα, ταχύτητες, αλλά και βόλτα με το lift, καφέ στον ήλιο, περπάτημα στο βουνό έκανε το διήμερο πιο εντυπωσιακό και ευχάριστο
Οι νικητές ανά κατηγορία ήταν
Ανδρών (19-39 ετών)
1ος - ΑΡΓΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με χρόνο 5:14.94
2ος- ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ με χρόνο 5:15.39
3ος -ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ με χρόνο 5:18.38
Ανδρών (40+)
1ος -  ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΚΡΙΤΩΝ με χρόνο 6:28.58
2ος -  ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΚΟΣ με χρόνο 8:03.53
Γυναικών
1η -  ΔΟΥΡΜΙΚΑ ΕΛΕΝΑ με χρόνο 10:35.27
Παίδων - Εφήβων
1ος - ΚΑΡΑΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΑΝΗΣ με χρόνο 5:01.71
2ος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ με χρόνο 5:35.04
3ος ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ με χρόνο 5:48.01
Με την παρουσία τους τίμησαν τον αγώνα o κόσμος, ο δημοτικός σύμβουλος Παπαδόπουλος Βασίλης, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Σελίου Πιτούλιας Παναγιώτης, ο πρόεδρος του Συν/σμού Δασοκτήματος Σελίου Πιτούλιας Χρήστος, δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, επιχειρηματίες της περιοχής και οι χορηγοί μας.
Με την αφορμή ευχαριστούμε δημόσια την “Μόντε Νουλίκας”, την εφημερίδα “Μακεδονική”, την “Pepsi”, την “Οικοκίνηση” του Μαρτάκη Άρη, την “4 seasons” των αδελφών Μητρούλα, το καφέ “m.galerie” στη Βέροια, την ξυλεία Δημούλα, το καφέ “EN.VY” στη Βέροια, το αρχοντικό Μποζίνη, το “Μαγαζάκι” του Αντώνη, το καφέ “ΑΛΤ 1408”, το καφέ “Αγέρι” και το “café caldo” στο Σέλι, το ΙΚΕΤΟ Μαυρίδης-Ψάρρας στο Μακροχώρι, το καφέ Πλατίτσας στο Σέλι, το διακοσμητικά είδη “Σπιτικό”, ταπητοκαθαριστήρια Κότσυφας, key sound & lights ήχος του Καπράρα Γιάννη, το radio ΗΜΑΘΙΑ 97,3 του Παντελή Ζωγράφου και το www.downhill.gr για την βοήθεια του.
Σημαντική η παρουσία και η ουσιαστική βοήθεια του γιατρού και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας κ. Ισαακίδη Μάκη για τις υπηρεσίες του.
Λαμβάνοντας σοβαρά υπ’οψιν τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και των αθλητών που πήραν μέρος στον αγώνα, δίνει ελπίδα και για λειτουργία του κέντρου και τους καλοκαιρινούς μήνες με αγώνες ποδηλάτων αλλά και με αγώνες τρεξίματος στο βουνό.
Τελειώνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Χρήστο Λεφούση από τη Νάουσα που βοήθησε στο μέγιστο για την πραγματοποίηση του αγώνα.
Το χιονοδρομικό κέντρο ετοιμάζεται πλέον για την χειμερινή του περίοδο. Το προσωπικό στη θέση του και οι εργασίες συντήρησης έχουν ήδη ξεκινήσει. Όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους και η προσπάθεια που γίνεται για τεχνητή χιόνωση, έστω και στο baby lift, ευελπιστούμε να επιτύχει.
Καλό Χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: