Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΥΠΟ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

Συνεχίζεται η επίθεση φιλίας (με σκοπό να προκύψει κοινοβουλευτικό πραξικόπημα) του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ και σήμερα, μόλις πριν λίγο είδαμε το νέο επεισόδιο στα τηλεοπτικά παράθυρα του ΑΛΤΕΡ. Ο βουλευτής Καβάλας του ΠΑΣΟΚ Δ. Παπουτσής το είπε...ξεκάθαρα, ότι απαιτείται συναίνεση έναντι των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.
Εμφανώς αντίθετος και αμήχανος ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μανόλης είπε το αυτονόητο πλην όμως δεν εναντιώθηκε με την ηγεσία του κόμματος καταπίνοντας την απόφαση Σαμαρά να ψηφίσει με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ το νόμο πλαίσιο για τα ΑΕΙ.
Ο Γ. Μανόλης είπε ότι "οι σχεδιασμοί που γίνονται σε κλειστά γραφεία αν δεν έχουν την στήριξη του λαού δεν πρόκειται να πάρουν σάρκα και οστά".
Από την πλευρά ο γνωστός παραθυράτος Αδ. Γεωργιάδης υποστήριξε με εμφανή ικανοποίηση την πολιτική του κόμματός του για Κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης και έψεξε τον Μανόλη για τις αντιδράσεις της ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ στα ΑΕΙ εξ αιτίας της στήριξης της ΝΔ στο νόμο πλαίσιο.
Ξεκάθαρος ήταν ο Δ. Στρατούλης του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που είπε ότι το κόμμα του θα στηρίξει κάθε κινητοποίηση στα ΑΕΙ ώστε να μην υλοποιηθεί ο νόμος πλαίσιο. Ζήτησε εκλογές ώστε να αποτυπωθεί η λαϊκή βούληση και τόνισε ότι ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται πάντα απέναντι στα σχέδια της Συγκυβέρνησης που ως στόχο θα έχουν να πλήξουν κι άλλο τα λαϊκά συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: