Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ- ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ...

Χωρίς να βγει κάποια μεγάλη είδηση έγινε σήμερα το πρωί η συνέντευξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Θ. Γικόνογλου στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 και στην εκπομπή του Χ. Καφτεράνη.
Ο Βουλευτής δε θεώρησε σκόπιμο... ούτε ένιωσε την στοιχειώδη ευθιξία να πει μια κουβέντα για το αίτημα του πατέρα του και επί 27 χρόνια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να ζητήσει από το ταμείο του κράτους εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αποζημίωση.
Ο Θ. Γικόνογλου δεν είπε λέξη για το μηδενικό έργο τόσο το δικό του όσο και της Κυβέρνησης που στηρίζει στην Ημαθία τα δυο χρόνια που κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ.
Δεν είπε λέξη για τα στέκια που ζουν και βασιλεύουν στην Ημαθία και βγάζουν τη γλώσσα τους τόσο στον ίδιο όσο και στο κράτος που δεσμεύτηκε ότι θα τα εξαφανίσει για να μην κανονίζουν τα λαμόγια τη ζωή των αγροτών.
Δεν είπε κουβέντα για την γνωστή ιστορία με τον Κιλτίδη που υποτίθεται ότι θα γινόταν εξαγωγή χιλιάδων κοντέινερ στη Ρωσία. Είχε δεσμευτεί να προβεί σε αποκαλύψεις και είχε κάνει αναφορά σε κάτι εταιρίες οφ σορ που έχουν έδρα στην Κύπρο αλλά προτίμησε τη σιωπή.
Ο Βουλευτής προτίμησε τα ρηχά νερά και δεν πήρε την πρωτοβουλία να ασχοληθεί ο ίδιος με τα κακώς κείμενα του συστήματος ΠΑΣΟΚ ίσως γιατί και ο ίδιος είναι στο ίδιο σύστημα.
Αναφέρομαι στα όσα ΔΕΝ είπε ο Γικόνογλου. Για όλα όσα είπε θα τα δείτε σε επόμενες αναρτήσεις και στα βίντεο που θα ανεβάσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: