Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, Η ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ, Ο ΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ...ΚΛΑΜΟΥΡΑ

Γυμννάστρια ήθελε γυμνάστρια πήρε ως ειδικό συνεργάτη στο Υπουργείο του Μ. Χρυσοχοϊδης. Θα ρωτήσει κανέναν; Όχι βέβαια. Υπουργός είναι και ένας εκ των δελφίνων του ΠΑΣΟΚ και νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει. Θεώρησε σκόπιμο ότι για τη Ναυτιλία για παράδειγμα θα πρέπει να τον συμβουλεύει μια γυμνάστρια. Είναι ειδική ας πούμε στις τρικυμίες.
Δεν είναι το θέμα αυτό. Μπορεί η γυμνάστρια να είναι τζίνι και να την αδικούν όσοι ασχολούνται με την ειδικότητά της. Το θέμα είναι ο Χρυσοχοϊδης. Ο υπουργός αυτός, για όσους δε... θυμούνται, ως υπουργός Δημόσιας Τάξης είχε προσλάβει το γιο του Διώτη ως σύμβουλο χωρίς να έχει αποκτήσει πτυχίο Νομικής όπως επέβαλε ο νόμος.
Ο γιος Διώτης πήδηξε από το μπαλκόνι να αυτοκτονήσει και ο Υπουργός δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη της πρόσληψης αυτής. Για τη γυμνάστρια θα κάνει πίσω;
Στα σοβαρά τώρα. Ο Υπουργός Χρυσοχοϊδης πληρώνει με τα λεφτά των φορολογούμενων μια συνεργάτιδά του που καμιά σχέση δεν έχει με την Ανάπτυξη και δη την Περιφερειακή και πόσο μάλλον με τη Ναυτιλία. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με τον Ανταγωνισμό ως άνθρωπος του αθλητισμού δεδομένου ότι στους αγώνες υπάρχει όσο να πεις ένας ανταγωνισμός.
Ά, ρε κλαμούρα (όπως λεν και στο χωριό του Υπουργού) που χρειάζονται οι αλαζόνες στο ΠΑΣΟΚ..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που δεν σε ρώτησε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ Η' ΟΧΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;