Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΟΛΚΗΣ: ΘΑ ΜΕΙΝΩ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ...

Όπως γράφει το καλά ενημερωμένο ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ από τη Νάουσα έγινε νωρίς το βράδυ συγκέντρωση φίλων του υφυπουργού πλέον Αγγ. Τόλκα στην πόλη όπου έδωσαν το "παρών" φίλοι του και οι οποίοι τον καταχειροκρότησαν.
Ο υφυπουργός δήλωσε...συγκινημένος ότι θα παραμείνει ο ίδιος άνθρωπος που όλοι γνωρίζουν και ότι δεν θα τον αλλάξει η εξουσία.
Αυτά λέει το ρεπορτάζ και μάλιστα παραθέτει και μια σειρά Ναουσαίων πολιτικών που ήταν εκεί όπως: ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, o πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χρήστος Παππάς, η αντιδήμαρχος Μαίρη Καρυδά, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Φουντούλης, ο Τάκης Μαυρογιώργος, ο Νικηφόρος Καραμπινέσης, η Λία Ναουμίδου-Τσίτση.
Λογικό είναι οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης που ως γνωστόν ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ και ήταν προεκλογικά μαζί του να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του υφυπουργού. Ίσως να περιμένουν και ανταπόδωση τώρα που είναι σε ανώτερο σκαλοπάτι εξουσίας.
Βέβαια ο Τόλκας αυτό που δήλωσε ότι θα παραμείνει ο ίδιος και δε θα αλλάξει ποτέ εγώ προσωπικά το ακούω βερεσέ. Πρόκειται για τη γνωστή πολιτική μπαρούφα αφού ποτέ ένας άνρθωπος της εξουσίας εξ αντικειμένου δεν μπορεί να είναι λαός. Απλά πράγματα.Πάντως, ο Αγγ. Τόλκας είναι φανερό ότι όπως έχω γράψει και παλιότερα θα πρέπει να απολαύσει την υπουργική καρέκλα όσο μπορεί, να λύσει προβλήματα πάσης φύσεως γιατί θεωρώ ότι δε θα έχει άλλη ευκαιρία στο μέλλον να ξαναζήσει τέτοια μεγαλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: