Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΣΠ ΑΕΙ: ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ

Πριν από λίγο ο Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ, Νικηφόρος Μιχάλης, έκανε τις ακόλουθες σκληρές δηλώσεις στον Τύπο που ουσιαστικά σημαίνουν κήρυξη πολέμου στη νεοφιλελεύθερη συναίνεση κυβέρνησης, αξιωματικής αντιπολίτευσης και λοιπών νεοφιλελεύθερων της Βουλής:
«Πανηγυρίζει η Υπουργός που κατάφερε να...συσπειρώσει ότι πιο αντιδραστικό και συντηρητικό εκφράζεται στο ελληνικό κοινοβούλιο, προκειμένου να ψηφίσουν το νόμο Απορρύθμισης στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

» Πανηγυρίζουν αυτοί που ενώ χρεοκόπησαν τη χώρα, επιμένουν να νομοθετούν εις βάρος της δημοκρατίας, καταστρατηγώντας τη συνταγματική επιταγή της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας.

» Πανηγυρίζουν αυτοί που αφού πρώτα καταλήστεψαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, έφαγαν τις περιουσίες του ελληνικού λαού μέσω του χρηματιστηρίου, έρχονται τώρα να παραδώσουν στα επιχειρηματικά συμφέροντα τη μόρφωση της ελληνικής νεολαίας.

» Ακόμα θυμόμαστε τις προεκλογικές δεσμεύσεις για 5% στην Παιδεία και για απόσυρση του νόμου της Γιαννάκου, για να έρθει ένας προοδευτικότερος νόμος. Δυστυχώς όλα αυτά θυσιάστηκαν προς όφελος της ολιγαρχίας που κυβερνούν τον τόπο.

» Καλούμε την ελληνική φοιτητική νεολαία να προσέλθει στις σχολές για να αποφασίσουμε τον τρόπο αντίδρασης και τις μαζικές μας κινητοποιήσεις».


ΠΗΓΗ.

1 σχόλιο:

ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗΣ είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ(ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΗΜΟ..)ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ,ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ..ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ..ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!