Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η Κ. ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας προέκυψε το εξής γεγονός: Η αναπληρώτρια γραμματέας της Ν.Ε Ημαθίας κ. Παπαοικονόμου αυτοπροτάθηκε με επιστολή της στον πρόεδρο του κόμματος ως υποψήφια για το ψηφοδέλτιο που θα συγκροτηθεί για τις Ευρωεκλογές.
Ως εδώ, ουδέν μεμπτόν, απεναντίας θα έλεγα. Ωστόσο, η κ. Παπαοικονόμου δεν έμεινε εκεί και κάλεσε (πως παρέκαμψε τον γραμματέα;) τα μέλη της Ν.Ε σε συνεδρίαση την Δευτέρα για να αποσπάσει την πολιτική τους συγκατάθεση στην επιλογή της. Δηλαδή, ήθελε να προκύψει ένα κείμενο εν είδη απόφασης που να υποστηρίζει την υποψηφιότητά της το οποίο βέβαια θα αποστέλλονταν στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ότι ήθελε προκύψει.
Βέβαια, σημειώθηκαν αντιδράσεις από τα άλλα στελέχη και τελικά δεν βγήκε καμιά ανακοίνωση με αποτέλεσμα να μην ευοδωθεί το σχέδιο της αναπληρώτριας.
ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Δυο επισημάνσεις, απαραίτητες μετά από τα σχόλια που έρχονται και πολλά απο αυτά δεν τα "ανεβάσω" διότι δε συνάδουν με το ύφος αυτής της σελίδας.
1. Όντως, η κ. Παπαοικονόμου δεν κάλεσε η ίδια τους συναδέλφους της στη ΝΕ διότι δεν έχει τέτοια δυνατότητα. Την έχει μόνον ο γραμματέας και αυτός κάλεσε σε συνεδρίαση τα μέλη. ΩΣΤΟΣΟ, Η ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Τ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
2.Όντως, ονομάζεται Καλλιόπη και όχι Κατερίνα όπως εκ παραδρομής έγραψα.
-Το δημοσίευμα εντάσσεται στη λογική της ενημέρωσης του κόσμου. Μια τέτοια πολιτική απόφαση που εκφεύγει από τα στενά όρια ενός κόμματος αφορά το σύνολο των πολιτών και ως εκ τούτου αποτελεί είδηση.
Εξ αρχής τόνισα στο αρχικό κείμενο ότι ουδέν μεμπτόν υπάρχει στην απόφαση της αναπληρώτριας να διεκδικήσει έναν υψηλό ρόλο. Απεναντίας θα έλεγα, αποτελεί ζητούμενο ανέκαθεν η ισοτιμία στην πράξη των δυο φύλλων τόσο στην πολιτική όσο και σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής.
Συνεπώς, σχόλια που έχω πάρει ή που θα πάρω στην πορεία και δεν απηχούν τόσο στο ύφος της σελίδας όσο και στην ουσία της ανάρτησης αυτής δεν θα τα δημοσιεύσω. Γιατί κάποια στιγμή πρέπει να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει και να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ASTERIE H MYTH SOY UA MEGALVSEI SAN TOY PINOKIO, PROSEJE KALA GIATI UA TA PV OLA!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι πρέπει να αποκατασταθούν ορισμένα πράγματα:1)Η κυρία Παπαοικονόμου ονομάζεται Καλλιόπη επομένως δεν είναι σωστή η συντόμευση ΚΑΤ.2)Ο γραμματέας της Ν.Ε. συγκάλεσε τη Ν.Ε. για να συζητηθεί το αίτημα της αναπληρώτριας. Επομένως κανείς δεν παρακάμφθηκε.Και 3) και ουσιαστικότερο: Τι πιο αυτονόητο για ένα στέλεχος που θέλει να κάνει να πολιτευτεί,από το να ζητήσει τη στήριξη και αλληλεγγύη των συντρόφων που μετέχουν στο ίδιο όργανο με αυτό;και βέβαια οι αντιδράσεις που σημειώθηκαν δεν αφορούσαν την προσωπικότητα και την προσφορά της κ. Παπαοικονόμου αλλά αιτιάσεις γύρω από τη διαδικασία, που μαρτυρούν για ακόμη μια φορά ότι στο ΠΑΣΟΚ Ημαθίας προτιμούν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα παρά να αποκτήσουν δική τους....

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΠΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Unknown είπε...

Ελπίζω να μην είναι έτσι τα πράγματα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ(αν και σπανια πέφτεις εξω πα οτι εχω διαπιστώσει οσο καιρο σε παρακολουθώ), γιατι θα ηταν μια αρνητικη εξέλιξη για μια πιθανη υποψηφιοτητα της Ποπης στο Ευρωκοινοβούλιο, την οποία και αξίζει με το παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

MΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ
(ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ)

Ανώνυμος είπε...

POLY KALA KANEI H KALIOPH KAI AYTOPROTEINETAI DLD TI KALYTERO H PARAPANO EXOYN OI ALLOI? TI PARAPANO EIXE H MATSOYKA POY PHGE TO 2004?

Ανώνυμος είπε...

Den xerw poion mwrainei o kirios, xerw omos oti gia orismenes kiries tou PASOK stin Imathia isxiei to gar polin tis thlipsews genna parafrosini!

Ανώνυμος είπε...

MΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ
(ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ)

ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝΕ ΤΗΣ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?
ΒΕΒΑΙΑ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΘΑ ΤΟ ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ...
ΥΓ1. ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΑ ΕΙΔΕ;
ΥΓ2: ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ? ΑΠ' Ο,ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί παρακαλώ τόση φασαρία με την υποψηφιότητα της Πόπης;είστε σίγουροι ότι μόνο αυτή αυτοπροτάθηκε από την Ημαθία;;;Εγώ λέω μάλλον όχι,αλλά η φασαρία γίνεται γιατί είναι η καλύτερη υποψηφιότητα από την Ημαθία.....

Ανώνυμος είπε...

ASTERIE ESY GIATI DEN LES THN GNVMH SOY? GIATI KRYBESE?

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα χα χα χα
Καλο αυτο θα ειναι το καινουργιο ανεκδοτο.σιγα σιγα θα μου πειτε οτι ο Χαλκιδης θα γινει Υπουργος Οικονομιας.χαχαχα μπραβο ποπαρα

Ανώνυμος είπε...

πισω απολα αυτα ειναι ο καφτερανης....
Συμφώνησε με τον αστεριο για μια συνεργασία στήριξης.....
Άλλωστε ο καφτερανης μίλησε στην εκπομπή του για την πολιτική ατζέντα του πασοκ ημαθίας μέσα από την εκπομπή του....
Όλοι στημένοι είναι

Ανώνυμος είπε...

Ο Καφτεράνης καίει τόσο τον εαυτό του όσο και τους ανθρώπους που είναι κοντά του. Πρόσεχε Πόπη, πρόσεχε Αντώνη Μαρκούλη.... Πρόσεχε γραμματέα νομαρχιακής. Το ζήτημα είναι πολιτικό γιατί οι άνθρωποι που θέλουν να εμπλεκαούν στην πολιτική πρέπει να προσέχουν και τους ανθρώπους που έχουν γύρω τους

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ...
Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΠΟΛΛΑ...

ΑΡΙΣΤΗ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ase aristi esy tora prospatheis na bgeis apo pano???
amnisia epathes koritsi mou ta xexnas ti ekanes ston topo sou???

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΜΩΡΕ Η ΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΕΞΗΓΉΘΗΚΕ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ??????ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΏ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ????? ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ............

Ανώνυμος είπε...

1.ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΡΙΣΤΗ
2.ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΝΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ
ΑΡΙΣΤΗ Κ.

Ανώνυμος είπε...

H Hmathia einai mikros topos kai xeromaste poli kala kai apo tin kali kai apo tin anapodi Aristi. Gia auto kai ligh tapeinofrosini de blaptei...

A kai epi tin eukairia pote i NE tou PASOK tha parei thesh gia xwrothetisi ths MEA-XYTY sth thesi 12 alla kai gia tin apithani symbasi me tin anadoxo etaireia? Sas prokalese epaneilhmena o SYN kai kanete thn papia. Mexri poteeee???

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΟΥ.
ΑΡΙΣΤΗ Κ.

Ανώνυμος είπε...

An nomizeis oti prepei na apanthseis se mena eisai bathia nyxtwmenh kai dystyxws epideiknyeis ta gnwsta palaia symptwmata ths alazonikhs symperiforas tou politikou sou xwrou. Apanthsh de mou xrwstas kai oute kai thn epithymw.
Xrwstate omws ws komma apanthsh stous polites ths Hmathias k. Koukourikou gia th MEA XYTY!!!

Ανώνυμος είπε...

k.moxla eiste yper tou xyta???

Xronika είπε...

Ως τι να σας απαντήσω καλέ μου αναγνώστη; Ως κόμμα; Ως θεσμικός παράγοντας (πχ ΤΕΕ); Ως εργολήπτρια εταιρεία;
Η δική μου δουλειά είναι να αναδεικνύω τα γεγονότα και στη συνέχεια μπορώ και κρίνω. Δεν μιλάω ποτέ ως ειδικός ξερόλας ούτε ως ηχείο κάποιας άποψης.
Στην παρούσα φάση τα σημεία που προκαλούν αντιδράσεις είναι δυο:
1. Η θέση "12"
1. Η λεόντειος σύμβαση όπως την αποκαλούν πολιτικά κόμματα, νομαρχιακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι, παράρτημα ΤΕΕ κλπ
Σ΄ αυτά δεν περιμένω απαντήσεις απο την εταιρεία ούτε απο τους οπαδούς της.
Περιμένω απαντήσεις και κινήσεις απο τους πολιτικούς που έχουν την ευθύνη και απο τους θεσμικούς- επιστημονικούς φορείς.
ΥΓ: Μην ξεχνάμε το ΣτΕ και την προοπτική να οδεύσει το θέμα στην Ε.Ε.
Χ Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

K.Moxla,mporeite na kanete ena andromiko arthro, gia to pos kataliksame sri thesi 12, ti thesi eixan apo tin arxi oi diaforoi foreis kai kommatan giati aporiftikan oi alles theseis klp. ???
Giati yparxei kai kosmos pou den ta kserei ta pragmata apo tin arxi...

Xronika είπε...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ. ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΤΙΣ 12:30 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ (ΕΛΗΑ) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ "12" ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
Χ. Μόχλας