Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΓΙΑ 4η ΦΟΡΑ!

-Τι γράφει το περιοδικό "ΛΟΙΠΟΝ" για κορυφαίο στέλεχος και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Είναι γοητευτικός και οι κατακτήσεις του στο ασθενές φύλο πολλές. Ο κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ ξεχωρίζει για το ήθος και τους χαμηλούς τόνους, αλλά και για το γεγονός ότι στο ενεργητικό του έχει περισσότερους από ένα γάμους και αρκετές σχέσεις. Τον τελευταίο καιρό δεν έχει μάτια παρά μόνο για μια καυτή ύπαρξη, την οποία γνώρισε στον ίδιο χώρο, μιας και πρόκειται για πασίγνωστη προσωπικότητα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι φήμες για διαζύγιο από την τρίτη γυναίκα του έχουν πυκνώσει το τελευταίο διάστημα, καθώς ο 54χρονος πολιτικός αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο στην εκλεκτή της καρδιάς του και απομακρύνεται από τη συζυγική εστία.
Η συνέχεια εδώ:http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13950&subid=2&pubid=2097311&tag=11921#

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι αυτός που πάει το μυαλό μου Χάρη; Πάλι αυτός; Περιμένω απάντηση.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Κιτρινισμός....

Xronika είπε...

NAI, AYTOΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.
Χάρης Μόχλας

Ανώνυμος είπε...

κιτρινο η κοκκινο η αλλο χρωμα δεν εχει σημασια.
αυτο που εχει σημασια εινα οτι ο λεγαμενος εχει ξεπερασει τα ορια αλλα οι αυλοκολακες που εχει δεν λενε τιποτα γιατι εχουν ευλιγιστη μεση. να τον χαιρονται

Ανώνυμος είπε...

Αφορά κάποιον από εμάς η προσωπική ζωή ενός ανθρώπου και ως προς τι μας αφορά;

Ένας πολιτικός είναι καλύτερος ή χειρότερος ανάλογα με το αν έχει έναν ή περισσότερους γάμους;

Οι "θεούσες" του μπλόγκ αυτού νομίζουν ότι ανακάλυψαν το μέγα σκάνδαλο για τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη (δεν κατάλαβα γιατί δεν γράφετε το όνομα του???) ο οποίος πιθανόν και να διακόψει τον τρίτο του γάμο;
Μας αφορούν τα προσωπικά του Μιχάλη βρε ανωμαλιάρικα πονηρούλικα τρωκτικά;

Καλέ τι μας λέτε;
Φοβερό! Μιλάμε για την είδηση που θα επηρεάσει δραστικά την ποιότητα ζωής του μέσου έλληνα πολίτη!
Τρέξτε να την διαδώσετε παντού...

Σε λίγο θα ασχολούμαστε και με κουτσομπολιά για το ποια στάση προτιμά ο ΓΑΠ στο κρεβάτι και πως το κάνει ο ΚΚ με τη Νατάσα, με ποια έφαγε ο Βενιζέλος στο κυλικείο της Βουλής και με ποιον μιλούσε στο τηλέφωνο στις 3 τα ξημερώματα η Αννούλα.

Και φυσικά το δελτίο του ΣΤΑΡ θα κτυπήσει κόκκινο γιατί σε τούτη τη χώρα είναι προτιμότερο να σχολιάζουμε την προσωπική ζωή των πολιτικών απ' ότι την πολιτική τους προσφορά, αφού τους εκλέγουμε για να μας κάνουν ρουσφέτια και μόνο.

Και την καμπούρα μας την αφήνουμε απέξω.
Υποκρισίες αηδίες και βλακείες για μικρούς ανθρώπους.
Φώτης Αργυρίου

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και τι με αφορούν εμένα ως πολίτη τα οικογενειακά του Χρυσοχοϊδη ή οποιουδήποτε άλλου (βλ. Χαλκίδη, Φωτιάδη, Σιδηρόπουλο κ.α.);;;
Αυτός που έχει να δώσει λόγο στα παιδιά του είναι ο ίδιος και δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ ή εσύ (άγνωστε Χ;;;) έχουμε δικαίωμα να μπαίνουμε στην προσωπική ζωή καθενός.
ΝΑ με συμπαθάς, αλλά πέραν του κουτσομπολίστικου "ενδιαφέροντος" δεν βρίσκω κάτι άλλο σε αυτή την ιστορία.
Και προσωπικά κουτσομπόλης δεν υπήρξα ποτέ.
Και όπως δεν θέλω να ασχολούνται άλλοι με τα του οίκου μου δεν κάνω το ίδιο στους άλλους.
Φώτης Αργυρίου
Υ.Γ.
Εσένα σε πήραν τα δάκρυα για τα παιδιά του Χρυσοχοϊδη; Ποιός-α είσαι; Η Μητέρα Τερέζα;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ
ΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ,ΕΙΝΑΙ
ΥΨΙΣΤΗ ΚΟΛΑΚΕΙΑ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ
ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ
ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΟΛΑΚΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αν και συνεχίζεις να φοράς "κουκούλα" κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία και δεν σου αξίζει απάντηση, για όσους παρακολουθούν και μόνο αυτό το διάλογο, θα πω το εξής:
Απ όσα γράφω από που προκύπτει ότι υπερασπίζομαι τις επιλογές του εν λόγω πολιτικού και ποιά είναι η κολακεία μου στο πρόσωπο του.
Αν είσαι ανόητος ή απλά εμπαθής και δεν αντιλαμβάνεσαι τι γράφω είναι πρόβλημα σου, αλλά και του Χάρη που σου επιτρέπει να λασπώνεις φορώντας την κουκούλα της ανωνυμίας.
Προσωπικά απλά υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε ενός να διαφυλάττει την προσωπική του ζωή στην οποία δεν έχουμε δικαίωμα να μπαίνουμε ως κριτές.
Τον πολιτικό θα τον κρίνω από την πολιτική του και όχι από τις ερωτικές του σχέσεις.
Και γι αυτό το λόγο δεν μπαίνω στον πειρασμό (όπου θέλεις να με παρασύρεις συκοφαντώντας με ως κόλακα) να διατυπώσω άποψη για το αν καλώς ή κακώς ο συντοπίτης μας πολιτικός κάνει τις επιλογές αυτές στην προσωπική του ζωή.
Έχω την άποψη μου και αφορά μόνο εμένα όχι την κοινή γνώμη.
Φώτης Αργυρίου

Υ.Γ.
Επιτέλους Χάρη βάλε μια τάξη και κόψε στο εξής κάθε ανώνυμο μήνυμα που εκτοξεύει λάσπη σε βάρος όσων επωνύμως διατυπώνουν άποψη αν θες να κρατήσεις ένα καλό επίπεδο εδώ μέσα αλλιώς λυπάμαι αλλά είναι σα να διώχνεις όποιον έχει το θάρρος να διατυπώνει επωνύμως την άποψη του και μετατρέπεις το χώρο σε χώρο ανάπτυξης συκοφαντών και λασπολόγων.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ, ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΟΤΕ ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ!