Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ: ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Την κεντρική της προεκλογική συγκέντρωση με κεντρικό ομιλητή τον Φίλιππο Πετσάλνικο πραγματοποίησε χτες το βράδυ η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ημαθίας σε μια ομολογουμένως μικρή συγκέντρωση για την οποία πρέπει κάποια στιγμή να "απολογηθούν" οι διοργανωτές.

Ο κ. Πετσάλνικος άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στους τομείς της οικονομίας και της απασχόλησης. Συγκεκριμένα, ο κ. Πετσάλνικος επέρριψε ευθύνη στον κ. Καραμανλή για την μείωση του οικογενειακού εισοδήματος σημειώνοντας ότι χάρισε στο μεγάλο κεφάλαιο εις βάρος των χαμηλών εισοδημάτων.
Για τον τομέα της απασχόλησης, ο κ. Πετσάλνικος επεσήμανε ότι η ανεργία έχει μπει σε κάθε ελληνικό σπίτι και η κυβέρνηση για να μειώσει τους δείκτες παρουσιάζει τις ανασφάλιστες θέσεις των stage ως θέσεις εργασίας.
Μιλώντας για το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ ο κ. Πετσάλνικος τόνισε ότι το Κίνημα δεσμεύεται ότι για αλλαγή του αναπτυξιακού μοντέλου με την εφαρμογή την «πράσινη ανάπτυξη», αύξηση των δημόσιων επενδύσεων, στήριξη των χαμηλών εισοδημάτων, αλλαγή του φορολογικού συστήματος ώστε να γίνει πιο δίκαιο με φορολόγηση μεγάλης ακίνητης περιουσίας και μεγάλης κληρονομιάς, αλλαγές στο σύστημα υγείας και παιδείας και αντιμετώπιση της ανεργίας με ειδικά προγράμματα με την καταβολή ασφάλιστρων από το κράτος

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λαοθάλασσα ήταν αυτή;
Ήθελα να πάω απο Καβάλα στην Δράμα, και έκαναν εκτροπή κυκλοφορίας πρός Ξάνθιη διότι, μιλούσε ο Πετσάλνικος στο Δημαρχείο της Βέροιας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαστεργίου δικαιούται νομίζω συγχαρητήρια για την οργάνωση και επιτυχή συγκέντρωση.
Να τον διορίσει το ΠΑΣΟΚ ως συγκεντρωσιάρχη του Παπανδρέου, θα κάνει θραύση

Ανώνυμος είπε...

την κουκουρικου άκουγαν να ξεφωνιζει τα συνθηματα και τρομαζαν και κουφαθηκαν οι πολιτες της Βέροιας και δεν πήγαν.

Ανώνυμος είπε...

ποιά είναι αυτή η μαντάμ;η επόμενη προισταμένη του γραφείου της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Βέροιας;
ηεπόμενη δήμαρχος Μελίκης;
υφυπουργός Παιδείας;Πρύτανης του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου;Γραμματέας του Πασοκ Ημαθίας;Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;

ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!! ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ.-