Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΙΧ. ΧΑΛΚΙΔΗ

Συγκέντρωση γυναικών οργάνωσε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Μ. Χαλκίδης το απόγευμα της Τετάρτης στον εξωτερικό χώρο της «Ελιάς», στη Βέροια. Η εκδήλωση αυτή, η οποία παραδοσιακά σηματοδοτεί την έναρξη των προεκλογικών ομιλιών του υποψηφίου βουλευτή, συγκέντρωσε ασφυκτικά μεγάλο πλήθος κυριών από όλο το Νομό οι οποίες έστειλαν με την μαζική τους παρουσία μήνυμα νίκης τόσο στη Ν. Δημοκρατία όσο και προσωπικά στον Μιχάλη Χαλκίδη.
Ο Μ. Χαλκίδης παρουσίασε το κυβερνητικό έργο στο Νομό Ημαθίας από το 2004 μέχρι και σήμερα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην κοινωνική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.
Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, ο Μ. Χαλκίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:«Ξεκίνησα σήμερα τις προεκλογικές μου ομιλίες και έγινε σαφές ότι η στήριξη στο έργο μας είναι μαζική. Όπως μαζική ήταν και τον Απρίλιο του 2008, σε μια επίσης φαινομενικά δυσμενή συγκυρία για τη Νέα Δημοκρατία, όταν συγκεντρώσαμε μέσα στη Βέροια χιλιάδες κόσμου, σε μια περίοδο που όλοι έλεγαν ότι η Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει. Ευχαριστώ τις εκατοντάδες των γυναικών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Η μακρόχρονη εμπιστοσύνη τους ήταν, είναι και θα είναι η κινητήριος ορμή του αγώνα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: