Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΑ "ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑ"

Ένα σοβαρό πρόβλημα που εγείρει ανησυχία στους κατοίκους τόσο της Αλεξάνδρειας όσο και των γύρω χωριών υπάρχει εξ αιτίας της συνεχούς πτήσης των απαρχαιωμένων αεροπλάνων της αεροπορίας στρατού πρέπει να λυθεί άμεσα. Η ανησυχία των κατοίκων είναι μεγάλη και σε τέτοιο βαθμό που ενημέρωσαν σχετικά τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας Αποστόλη Ρεσινιώτη (φωτ.) και ο οποίος...δήλωσε ότι είναι γνώστης του θέματος διότι και ο ίδιος βλέπει τα αεροπλάνα που πολέμησαν στον πόλεμο στης Κορέας, όπως λέει χαρακτηριστικά στα ΧΡΟΝΙΚΑ, να πετάνε σε σχηματισμούς για να γίνει προφανώς η εκπαίδευση των χειριστών. "Το ζήτημα είναι σοβαρό και το βλέπω καθημερινά που γίνομαι αποδέκτης της ανησυχίας των συμπολιτών μου" λέει ο πρόεδρος της Αλεξάνδρειας και συνεχίζει με πρόταση "δε λέει κανείς που γιατί κάνουν εκπαίδευση. Στρατός είναι και χρειάζονται εκπαίδευση αλλά αυτή μπορεί να γίνει όχι σε κατοικημένες περιοχές αλλά δόξα το Θεό η περιοχή μας έχει πολλές αγροτικές εκτάσεις. Αυτά τα αεροπλάνα πολέμησαν στον πόλεμο της Κορέας και έχουν γίνει δυστυχήματα με πολλά θύματα τα πρόσφατα χρόνια. Ας το δουν οι αρμόδιοι του στρατού οι οποίοι θα ενοχληθούν και από μας ώστε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ο κόσμος φοβάται μη πέσει κανένα μέσα στα χωριά ή στην Αλεξάνδρεια στα σχολεία κλπ" κλείνει ο Απ. Ρεσινιώτης και έχει απόλυτο δίκιο. Είναι προφανές ότι η διοίκηση του του 3ου ΤΕΑΣ πρέπει να δει το ζήτημα και μάλιστα άμεσα διότι τα ιπτάμενα σαράβαλα είναι πάντα επικίνδυνα.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με ποιες γνώσεις κρίνεις εσύ ότι τα αεροπλάνα (ελικόπτερα;) αυτά είναι "ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑ" και ποιός σου είπε ότι τα συγκεκριμένα πολέμησαν στον πόλεμο της Κορέας;
Αν ανησυχούσες για τα παιδιά μας που τα πετάνε θα σε δικαιολογούσα. Αλλά..........

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Επειδή έχουμε ένα θεσμικό ρόλο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει οτιδήποτε λέει ο καθένας εμείς να το κάνουμε σημαία... Τα ελικόπτερα αυτά τα σηκώνουν και τα συνοδεύουν
αξιωματικοί και στρατιώτες. Αυτοί δηλαδή θέλουν να σκοτωθούν; Ας σοβαρευτούμε λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Τραγικη η δημοσιευση!! Πραγματικα! Δεν μας ενδιαφερει καν η ζωη των χειριστων και ασχολουμαστε με το υποθετικο σεναριο μιας πτωσης σε κατοικημενη περιοχη! Να ειστε σιγουροι κυριοι οτι οι γενναιοι πιλοτοι της Αεροποριας Στρατου στην δυσκολη εκεινη στιγμη θα θυισασουν τη δικη τους ζωη και δεν θα διακινδυνευσουν αλλες ζωες!

Ενας περηφανος για την μοναδα και το οπλο του ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ της Αεροποριας Στρατου.

Ανώνυμος είπε...

Να φύγει το αεροδρόμιο κύριε Ρεσινιωτη να φύγουν και οι 50 οικογένειες πού μένουν στην Αλεξάνδρεια, νοικιάζουν στην Αλεξάνδρεια, ξοδεύουν τα χρήματα τους στην Αλεξάνδρεια και να μείνετε εσείς ο (Τα ξέρω όλα) ιππότης της Αλεξάνδρειας. Εμείς οι κάτοικοι της Καψόχωρας δε φοβόμαστε κύριε Ρεσινιωτη ας περνάν τα Ελικόπτερα πάνω από το χωριό μας. Αφού λύσατε όλα τα προβλήματα της πόλης μας το λύσατε και αυτό συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτηθήκατε ποτέ κ. Ρεσινιώτη πιο είναι το ποσοστό τον τροχαίων ατυχημάτων ,πιο το ποσοστό τον πτώσεων Ε/Π και πιο το ποσοστό πτώσεων Ε/Π σε κατοικημένες περιοχές? Πήγατε στο 3ο ΤΕΑΣ να συζητήσετε τον προβληματισμό σας και σας κλείσατε την πόρτα κ. Ρεσινιωτη ?και καταφεύγετε στην εύκολη λύση τη δημοσιότητα ? Με αυτό δείχνεται ότι μονό αυτό σας ενδιαφέρει η προβολή σας. Κοιτάξτε γύρο σας τα προβλήματα που έχουν οι κάτοικοι που εκπροσωπείτε και αφού τα λύσετε όλα πάτε και δείτε την συντήρηση που γίνεται στα Ε/Π-Α/Φ και πιο είναι το επίπεδο εκπαίδευσης τον χειρίστων.

Ανώνυμος είπε...

λυσαμε τα προβληματα ολα και εμεινε αυτο... χαιρομαι που στο δημοσιευμα αυτο νοιαστηκατε για τις ζωες τον ανθρωπων που πετουν με αυτα . Καλο θα ηταν πριν κανατε αυτοι την αναρτηση να ρωτουσατε και να ενημερωθητε και να εχετε γνωση για το τη λετε και γραφετε.Τελικα μηπως μας ενοχλη και το 3ο τεας η μοναδικη μοναδα που εχουμε στην πολη μας ...γιατι στην παρελαση δεν υπηρχε θεση στην εξεδρα των επισημων για τα στελεχη της μοναδας υπηρχαν για ολους του αλλους αλλα εκει δεν πηρατε θεση κυριοι αλλα δεν φταιει κανεις φταιει η μοναδα που εστειλε διμοιρια να κανει παρελαση αν και δεν ηταν και υποχρεομενη αυτο ειναι το ευχαριστω λοιπον στου ανθρωπους που τα χειρηζοντε να νοιασεστε για τις ζωες τους....

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

κ. Ρεσινιώτη είσαι και εσύ ένας από αυτούς τις ζεστής καρέκλας στον πισινό σας. Αναρωτηθήκατε πόσες ζωές χάθηκαν εξαιτίας του απαράδεκτου οδικού δικτύου στη ζώνη ευθύνη σας? Απολογήθηκε κανένας από εσάς τις ζεστής καρεκλάς ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΗΜΑΤΑ τις ασφάλτου που μέρος τις ευθύνης έχετε εσείς και όλοι οι προκάτοχοι σας? Δείτε πρώτα τα δικά σας τα χάλια στα δικά σας τα χωράφια.και για να ξέρεις κάτι ποιο πολύ κινδύνευα στους δρόμους καρμανιόλες τις Αλεξάνδρειας παρά όταν πετούσα με αυτά τα ιπτάμενα μέσα που διαθέτουμε ως χώρα.

Σπύρος Πάτσης είπε...

Για άλλη μια φορά, γινόμαστε μάρτυρες βαρύγδουπων δηλώσεων, απο ανθρώπους που όχι μόνο δεν γνωρίζουν το αντικείμενο, αλλά και που δεν ενδιαφέρθηκαν να ρωτήσουν και να μάθουν τον ΑΘΛΟ που συντελείται στην Αεροπορία Στρατού, την ποιότητα των ανθρώπων αλλά και τών μέσων που διαθέτη και βιάστηκαν να "καταδικάσουν" ανθρώπους και μηχανές!!!
Τα ίδια έγιναν και πέρσυ το καλοκαίρι εδώ στα Μέγαρα, όταν έπεσε το Apache... Πρίν ακόμη ταφούν τα ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ που έδωσαν την ζωή τους για την Πατρίδα, πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν & να αναρωτηθούν τι θα γινόταν άν έπεφτε μέσα στην πόλη!!!!
Δυστυχώς έτσι γίνεται πάντα, γιατί οι πιο πολλοί ξεχνούν ότι χωρίς Ένοπλες Δυνάμεις, χωρίς Αεροπορία, ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....
Τα γράφω αυτά με πίκρα στην καρδιά, σαν Έλληνας πολίτης που είμαι και σημειωτέον ότι ΔΕΝ ανοίκω στην Αεροπορία, απλά ΑΓΑΠΩ όλους αυτούς τους ένστολους, που φροντίζουν για την Ειρήνη & Ευημερία στην πατρίδα μου....

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΣΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ.ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ Ή ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΜΙΖΕΣ(ΒΛΕΠΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ),ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΕΥΘΥΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ,ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.