Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Δ. ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!!!


Συνεχίζει να είναι έντονα κριτικός με τους υπουργούς της Κυβέρνησης και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βέροιας Δημήτρης Ταζματζίδης. Στέλεχος του κόμματος επί δεκαετίες και δυο φορές υποψήφιος βουλευτής στην Ημαθία πρόσφατα και παράλληλα μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ ασκεί έντονη κριτική στον συντοπίτη του Χρυσοχοϊδη χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις. Διαβάστε τι λέει στο facebook και τα σχόλια των συζητητών του που ακολουθούν...
ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ Δ: Είναι να γελάς με τον Χρυσοχοιδη που ανακοινώσε απελευθέρωση τιμών και αγορών. Δεν ξέρει ότι η απελευθέρωση τιμών και η δήθεν αυτορυθμιση της αγοράς δεν είναι πανάκεια για την καταπολέμηση της ακρίβειας που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά; Αποτελεσματικοί είναι οι συνεχείς έλεγχοι, το κτύπημα στην αισχροκέρδεια... Μέτρα, μέτρα και άλλα μέτρα γιατί κάθε φορά που κατεβαίνουμε στον δρόμο οι εργαζόμενοι οι κυβερνήσεις μας λένε ότι δεν υπάρχει σάλιο ,το ταμείο είναι μείον και την ίδια στιγμή να τα δωράκια των δις ευρώ στους τραπεζίτες;
Alexandra Toliopoulou γι αυτους παντα θα εχουν γιατι αυτοι μπορουν να τους κρατησουν η να τους ριξουν! δυστυχως ολοι εμεις δεν μπαινουμε στη διαδικασια να διεκδικισουμε οπως οι παλιοτερες γενιες και να τους ριξουμε η να τπυς κρατησουμε!!!οι τραπεζες και αυτοι που ειναι πισω απο αυτες ειναι αυτοι που κανουν κουμαντο!!! Nikoss Dimolianniss Δε νομίζω ότι πλέον θα πρέπει να ασχολούμαστε με τον Χρυσοχοϊδη. Έχει κουραστεί ο κόσμος, το μόνο που κοιτάει είναι να επιβιώσει. Δυστυχώς εμείς τα πληρώνουμε όλα. Να δω πότε θα ξυπνήσουμε και θα ξεσηκωθούμε.
Antonis Efthimiadis Δημητρη τα πραγματα ειναι απλα...Απο τη στιγμη που αυτη η κυβερνηση ξεχασε απο που προερχεται και απλα εντελως εξω απο καθε σοσιαλιστικη προοπτικη διαχειριζεται την κατασταση,εγω πλεον ΑΠΑΞΙΩ και να τους κρινω!!!!
Nikoss Dimolianniss Σωστός ο φιλος μας ο Αντώνης, απαξιούμε αλλά πόσο; Αυτοί πλουτίζουνε εις βάρος μας. Πόσο θα τους το επιτρέψουμε; Τελικά θα τολμήσω να πω κάτι και ελπίζω να μη σας φανεί υπερβολικό (χωρίς να έχω κάτι στο μυαλό μου). Μήπως αυτή τη χώρα θα πρέπει να την κυβερνήσει κάποιος ξένος; Ο λόγος που το λέω αυτό είναι ότι απ΄ όλους αυτούς δυστυχώς δε βλέπουμε προκοπή… Όλοι τα ίδια είναι… Από πλούσιοι γίνονται πάμπλουτοι και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: